138 Northern flags in South winds flutter! Hurrah! Нов BG юнак в US се ражда!

• 35 556
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
Анет, мерси за споделеното от опит.
За болницата няма да стане за 5годишно, имат куп изисквания вкл. и разни допълнителни ваксини.

За подаръци - купувам на момента.
Вчера в нашият Home Goods имаше от камионите на bruder по $25-35 намалени от $50-70, ако на някой му трябва подарък скоро. Wink

Последна редакция: чт, 05 апр 2012, 07:36 от benson10

# 451
  • usa
бенсън, пита ли гугъл за възможности за доброволстване с деца във вашия район? нашата метро ерия си има сайт със списък за такива. има доста възможности за малки деца - сортиране на храни за фуд банки, плевене на инвейсив растения от парковете, почистване на паркове, поточета и прочие природи, тревъл ембасадър в конвеншън цетъра - посрещат, поздравяват и приветстват делегации от други страни и краища на страната пристигащи за мероприятия тук, сортиране на книги в бук банката и други най-различни. има възможности за редовно доброволстване, има такива за единични. виж дали при вас не са организирали подобен полезен сайт. редактирам, защото проверих сайта и се оказва, че е всъщност нетуърк за цялата страна, гледам и ню джърси присъства, виж дали вашият район го има - http://www.handsonnetwork.org/.

за подаръци за рд не давам повече от $10, освен ако е за близък приятел и винаги прилагам гифт разписка.

Последна редакция: чт, 05 апр 2012, 00:12 от миз

# 452
 От къде да гледам първи сезон на Game of the Thrones?

# 453
Ники, и аз така - питам на какъв подарък би се радвало детето, ако не го познавам от play dates у нас.

Що се отнася до споменатите поредици, първата (за Ендър) започва с Ender's Game и е страшна зарибявка. Фантастика е, дано ти допада като жанр.

Втората за сега има само две книги, третата трябва да излезе тази година. Започва с The Name of The Wind и е фентъзи. Авторът е с разкошно чувство за хумор.

И двете поредици са много увлекателни.

# 454
so what? трябва да ги има в HBO "on demand"

# 455
на HBO не ми дава да го гледам безплатно, поне това което открих.

# 456
Тия Тронове още ли са актуални?  Laughing Миналото лято ТинаХрис ме зариби със сериала, после изчетох и 5те книги, Whistling гнусях се и пак ги четях. На сИр Мартин му плащат на дума явно и той добре ги  дипли. Инцесът, убийствата, оргиите и другата помия обаче ми идват наистина много. Не мисля, че ще загледам 2ри сезон.

# 457
Миз, благодарности за линка.  bouquet

# 458
  • The QC to be!!!
Тия Тронове още ли са актуални?  Laughing Миналото лято ...
Деййййй Солей, някой от нас не са в крак с ТВ сериалите и сите книги на пазара... А ти мин. лято що не спомена за тях тук, че и ТинаХ нищо не писа?  Mr. Green Държите си инфото за вас.  Crossing Arms Аз ще се пробвам този уйкенд, после ще кажа колко ми е здрав стомаха.  Simple Smile Но както го описвате може и да не е издържа... Мастер пиис и ББС са ми любими с бритс хумора и словореда. Инак у нас на почит са анимал планет, нашънъл джио, дискавъри, ББС и ББС каналите, СНН, и ко май до тук.  Rolling Eyes

so what? виж тук: http://www.movie2k.to/movies.php?list=search&securekey=sk975 … h=Game+Of+Thrones

# 459
Направо почвам да се чудя в кой свят живеете, че се впечатлявате чак толкова от такива "всекидневности" като убийства, оргии, етц., които (да бъдем честни!) са си актуални откак свят светува и нито религия ги теймва, нито полит.строй или диктатор са им намерили колая. Всеки исторически роман, всеки екшън, че и новините ги имат в изобилие. Щото май бяха отражение на живота, пък той случайно и сурАв и курАв  Mr. Green ама не помня да съм чела за такова погнусяване от разни други класики в жанра, въпреки доста по-постничките постановки, скрипт и актьорски интерпретации  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Като казах класики - а "Рим" или "Тюдорите" с какво са по-различни, ако ще сравняваме ябълки с ябълки?

(на снимки напр. в Тайм рева повече, иначе рева само за децата по филмите; 2-ри сезон е по-хубав от първи ИМХО)

# 460
Явно говорим за много различни сценарии с рдс; както казах не познавам ни децата,ни родителите,получавам заръка къде да се явя и в колко часа и дотам..освен това отказвам да купувам простотии тип бакугани  и принцески пластмасории,ако ще това да е на детето мечтата от рождение..та така- ако не им хареса,да регифтват
*
бащата на децата гледа Тюдорс и ми вика "джентъл-лейди", дотам знам по темата
*
днес тук е опънинг дей и от 8 души офис само 70 год ни секрет. и аз сме се явили да се трудим,другите са до крак болни или със спешни сем.задължения  Laughing

# 461
  • Чикаго / София
Охоооо Муцунке, изненада ме! Ха, честита бременност! Последно като те виждах и помен нямаше да си бременна, а не ми се струва да беше толкова отдавна.  Лека и безпроблемна до края и щом момък искате, нека да е момък този път!

Мисля, че Зелените карти на родителите са малко по-различни. Не се изисква да са по 6 месеца + в година тук. Наоколо има доста хора, чиито родители имат Зелена карта и идват за по 1 месец годишно.  За сега не съм чула на някой да са му направили проблем от това, но пък и личен опит нямам.

Този филм за който пишете не съм го гледала, ама така както ми го описвате, няма и да го гледам.

# 462
Агентке, права си. Права си, че убийства и оргии е имало и има. Ама аз не си падам по такива мероприятия. Плюс това съм на принципа, че щом нещо ме подтиска, няма да се занимавам с него. Помагам кампании като след японското цунами миналата година, Катрина или на организации от типа на Habitat, LiveStrong и CAI на Грег Мортенсън, но само пращам дарения. После чета истории за това на кого и как е било помогнато. Не вися пред компа да гледам амнайсе хиляди версии на гигантски вълни, поглъщащи домове и влачещи разкъсани, подпухнали трупове.

# 463
Е сега, всеки си има граници какво и в какво количество може да понесе от ужасиите. Същи много зависи как е поднесено ( за филми ).

Клер, как сте след торнадото?

Последна редакция: пт, 06 апр 2012, 04:55 от benson10

# 464
Едира, благодаря ти за отговора.  Явно ще трябва да потърсим друг вариант  Laughing

Титина, много бравос за градинката  Flutter  На нас вчера ни разрешиха да прекопаем и да садим (под наем сме), пък като се изнасяме, да засадим пак трева и съм много щастлива  Mr. Green  Хвърлих око на едни ягоди миналия ден, може и да отскоча да ги взема  Thinking

Такива сериали не гледаме.  Аз си следя деспърътките и в момента америкън айдъл, пък ММ гледа научнопопулярни, образова се човека.

Мис Нели, шампоана го ползвах вчера.  Първо усещане - щеше да ми замръзне скалпа, тази мента много свежарско действа.  Мирише на лукчета с леко по-силен евкалиптов аромат  Flutter  Засега я усещам по-пухкава и лека от преди, да видим по-натам.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт