138 Northern flags in South winds flutter! Hurrah! Нов BG юнак в US се ражда!

• 35 551
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
  • The QC to be!!!
Аз съм учудена от Солей, че бременна миналото лято е гледала тез вакханалии.

Бубс, лятото тук почва от по-рано.  Laughing Шегата на страна, изгледах сериала за два дни в началото на юни, забременях в края.  Wink
Край.... това е... ще го почвам от днес даже серйала, белким и аз така  Praynig Ей Солей значи, що не каза по рано бре човек?

Тук по Дътч каналите дават 1 Спартакус, не зн. дали сте го гледали, но 1-2 пъти го засекох и като гледам какво пишете за тези Тронове, звучи като, че ще е същият.  Confused Спартакус има найстина големи кървища и големи оргиииииииииии, изхабили са тонове червена боя.  Crazy

# 481
Клер, и аз много се радвам, че сте добре. Снимките няма да гледам, тези от новините ми стигат.

И филма няма да гледам, аз съм точката на таргет групите  Grinning на сценаристите - смея се на комедии, плача с глас на драми и се крия под одеалото на страхотии. Последното гледам да си го причинявам рядко, защото ме изтощава много.
Агентке, аз също съм запозната с катарзисната теория от класовете по личностна психология, но много рядко срещам разбиране като я споделя с някого, затова вече си мълча.  Laughing

Похвал - нашето бебе вече се върти, рита и плува и се движи с 3 дни напред. Heart Eyes
Исках да ви питам за крем за лице и/или против акне по време на бременност? Искам да е максимално изчистен, без парабени и други боклуци...
Солей, мерси за линка за Out of Africa - много съм доволна!

# 482
Ева, хормонално е акнето по време на бременност, с нищо няма да можеш да му повлияеш. Трябва да го изчакаш да мине, към втория триместър, а в третия ще се радваш на прелестна коса и кожа, обещавам  Hug . Повечето алтернативни "лекове" против акне съдържат tea tree oil, което не е препоръчително по време на бременност, а неалтернативните са с ретинол, който е още по-непрепоръчителен...пък и пак да кажа- няма да има ефект, така или иначе  Wink .

# 483
Исках да ви питам за крем за лице и/или против акне по време на бременност? Искам да е максимално изчистен, без парабени и други боклуци...

Това или това. Разгледай цялата серия. Има ги и в Хол Фудс.

# 484
Ева, браво на детето! Все така да е! Как иначе ще научиш точното разположение на вътрешните си органи?  Wink Ще искате ли да знаете пола предварително?

Дами, вие за тоя Великден ли ще печете козунаци или за нашенския? Аз реших сега да правя, че нали е лонг уикенд. Обаче този път ще опека двойна доза, че миналата година сефте козунаците до никъде не стигнаха.

# 485
Нямам търпение да разбера пола, въпреки, че и претенции нямам.  Grinning Имам едно вътрешно усещане, но ще видим дали съм права. Надявам се да видим нещо на феталната морфолигия в 12-а седмица, но повечето казват, че е рано. Ще споделя като разбера!

Мерси за линковете.
Аз ще правя козунаци и ще боядисвам яйца за нашенския Великден (не тази седмица), защото се събираме на пикник доста българи на деня и предпочитам да спазя традицията.

Какъв лонг уикенд, нещо съм пропуснала? Да не е само за ученици?

# 486
Ха козунаците са ми много над кулинарните възможности, купихме  си challah със стафиди. Simple Smile
Яйца в четвъртък боядисахме. Правих си разни планове да използвам натурални хранителни оцветители, но детето се тръшна за "детска" боя от кутия...и спечели. Ние не ядем яйцата и без това.

Изчезваме на егг хънт.

Хубав уикенд!

# 487
 Отчитам боядисани яйца и курабии. Другата седмица за нашият си Великден пак, детето много щастливо. Утре ми е много красив празника. Много обичам цветница, макар никой да не е с име на цвете. Красиви спомени имам от как се помня на цветница.

# 488
  • The QC to be!!!
Козунак няма да правя, купих днес, яйца също. Филма за Троновете го изгледах 1ви сезон и първите два епизода на 2ри. Стомаха ми издържа. Ще чакам другите епизоди на 2ри сезон. Отчет даден.  Mr. Green

# 489
Попадна ми този списък с безплатни и намалени медицински услуги в Ню Йорк, ако на някой му трябва.

http://nycfreeclinic.med.nyu.edu/information-for-patients/health … s/list-by-service

Ние вкъщи сме нърдове и се увличаме по сериали като Батълстар Галактика и Хироуз.

# 490
  • The QC to be!!!
Попадна ми този списък с безплатни и намалени медицински услуги в Ню Йорк, ако на някой му трябва.

http://nycfreeclinic.med.nyu.edu/information-for-patients/health … s/list-by-service
Moже би ще е хубаво да се сложи на 1ва страница.  Peace

# 491
Бейби   hahaha браво! Значи след като преживея Троновете съм си заплюла Борджиите, след това нареждам и Спартакус... много обичам история във всякаква форма!

Та все пак аз не разбрах на чие мнение се доверявате за арт препоръки!? Публиката и критиците вече ги дисквалифицирахме, засега Тина оглавява класацията...

Отчитам боядисани яйца (щото Гелето даде зор, гласях ги за нашенски Великден), панетоне за днес, за другият уикенд ще разнообразя я с еврейски, я с руски, я с гръцки, я с португалски козунаци - не дискриминираме... отчитам и 30 торби с ярд уейст, резултан на велик ефърт от мен и ММ (сигурно и някое вдъхновение свише ни е осенило, че такова чудо ката ден не правим)  Crazy
Доказателство (след това добавихме още 5):

А, и билети за БГ купих - тръгвам сама с 2, прибирам се сама с 5 деца  Crazy Crazy Crazy
Велик_ефърт-0937 by Agent Provocateur 007, on Flickr

ПС Честита ни Цветница! Честити ни именници!

Последна редакция: нд, 08 апр 2012, 19:01 от Agent Provocateur

# 492
  • The QC to be!!!
Бейби   hahaha браво! Значи след като преживея Троновете съм си заплюла Борджиите, след това нареждам и Спартакус... много обичам история във всякаква форма!

А, и билети за БГ купих - тръгвам сама с 2, прибирам се сама с 5 деца  Crazy Crazy Crazy
Спартакус е в пъти по блъди и пълен с оргии, но баш си оргрии, в сравнение с Троновте. Твърдя това след по малко от половин епизот гледане събран от 2 епизода на Спартакус... Не издържах го толкова колкото Троновете.  Blush
Агент кога ще си ходите? Ако сме на еднакъв скеджюл горе долу, мой се видим на родна земя.  Flutter Нашият не е утвърден още, но се знае, че ще съм там поне месец.  #Crazy

# 493
Агентката, поздравления за пълните торби! Мен хич ме няма с растенията и не се хващам да садя и разсаждам в двора. Зелена ливада с няколко декоративни дървета и храсти. Народът около нас гледа боб, домати, умопомрачителни цветя...

Ти колко време смяташ да стоиш в БГ, че ще се прибираш като многодетна майка? Wink

Хиър, и ние ги тачим тез сериали.

Ева, ние имахме почивен ден на Разпети петък.

Бенсън, що не ядете яйцата?

# 494
Прилошава ми като видя торби с листа, на всички дървета около нас листата падат в нашият двор. През есента е някакво безумно, безкрайно чистене.  Sick

Агент, ние гледаме шоута, чийто таргет са хора трета възраст. Mr. Green
Доверявам се на плота най вече, актьори/режисьор/продуцент които харесваме, адаптация на книга, която ни е направила впечатление.
Например чакам с нетърпение да излезе On the Road, адаптация на книгата на Jack Kerouac, за бийт дженерейшън-а, cъс Sam Riley (и не само той от актьорите), директор Walter Salles и продуциран от F. Coppola.
Въобще не ме интересува кой ще го хареса и кой не, аз ще съм на нощната прожекция, ако има такава. Simple Smile

Фейо, защото ги държим навън за украса, не в хладилника и мъжа ми отказва да яде яйце, което не е на студено. С времето и аз така свикнах, а и бели органик яйца не съм виждала, не че ще ми стане нещо от обикновено яйце, де.

Последна редакция: пн, 09 апр 2012, 18:06 от benson10

Общи условия

Активация на акаунт