Бродирана красота - Гоблени 94

• 104 055
  • 770
  •   1
Отговори
# 390
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Аз уших два оригинални комплекта на Риолис с вълнени конци - те им казват шерсть. Ефекта е поразителен - релефност, а и цветовета са много приятни. А и самата панама е някак по-рехава и ленена /поне на тези, които ших аз/.
 Ако имаш възможност си вземи оригинал, ако не - може да шиеш и с обикновени конци.

# 391
Браво на ученичката и на учителката  Hug
Може ли схемата на еднорога?

Grinning Благодаря!
Ето схемичката на еднорога:

Извинявай за забавянето.  Blush

И за Лили Проданова  Simple Smile :

# 392
  Благодаря ви за поздравленията за гоблена  Hug
 Стана ми интересно за тези вълнените конци. А от къде мога да си поръчам оригинал на тези гоблени?

# 393
Нарцисите ги има в Аксиома

http://www.axioma.3clab.com/riolis.html

И другият № 939 също го има  в  ценовата  листа  Peace

Последна редакция: сб, 24 мар 2012, 18:51 от ina.

# 394
  • Атлантис, Галактика Пегас
Здравейте момичета..
Исках да изврънкам мъжо да ми поръча таз красота http://www.123stitch.com/cgi-perl/itemdetail.pl?item=K35173
обаче се оказа че не е в наличност, това какво ли значи?? Дали окончателно са я махнали или временно??  newsm78

# 395
# 396
Бяло цветенце, благодаря  Hug
За Риолис нямам лични наблюдения, но в сайта им има показан гоблен с вълнени и с обикновени конци, за да се види разликата. Според мен, по-добре да се запази ефекта на вълнените конци.
И една картичка за другарчето от томболата:

# 397
  • Поморие
Ето го и моя Мечо вече в рамка и тези дни ще иде при малката си притежателка. Simple Smile

# 398
  • София
Момичета, къде си давате гоблените за рамкиране /за София/?

# 399
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Нямам търпение вече да го ушия. Иначе май върви добре.

Лелеее това е уникално.Страхотен е.
Може ли схемата?

# 400
Здравейте,момичета,от доста време не съм посещавала форума-поздрави на всички.Имам нужда от помощ-интересувам се от някой гоблен който да е с по-големи размери от Веселите музиканти,нещо внушително може ли да ми подскажете нещо

# 401
Тайната вечеря  knit

# 402
Благодаря,ина,но вече го уших,сега бродирам съединението на водата и земята,схемата ми изпрати sisak и става доста добре,но ми се иска нещо наистина огромно,но не мога да открия.
Имам една доста голяма и свободна стена,а направо нищо не ми е на сърце,идеята ми е да е нещо на известен художник или нещо на религиозна тематика също става,но тайната вечеря и веселите музиканти вече ги имам и сега е голямо предизвикателство за мен да намеря нещо наистина огромно и ефектно-помагайте

# 403
  • София
Сикстинската мадона е голям и разкошен.

# 404
О,и него уших преди 7-8 години,напрво не зная-ровя навсякъде и не откривам-иначе да сикстинската мадона е много хубав ,Възкресението също.просто си падам по големите и колкото е по-голям и труден ми е по-интересно и увличащо,поздрави

Общи условия

Активация на акаунт