Британците, британците! - Забрана за Бътлър и Фаса, да живеем в мир! - тема 50

• 25 701
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
Ааа днешния ден не може  Naughty От март се избират само дните, преди астрономическата пролет.

А, вярно  Crazy

# 241
  • Ænima/Albuquerque
Ааа днешния ден не може  Naughty От март се избират само дните, преди астрономическата пролет.

Ааа, аз от баба знам, че трябва да избера от целия март! Гле'й си раутата!  Crossing Arms

# 242

Ааа, аз от баба знам, че трябва да избера от целия март! Гле'й си раутата!  Crossing Arms

smile3534

# 243
  • в сърцето на един мъж...
И аз така го знам Mr. Green И моя ден е след първа пролет.

# 244
  • Ænima/Albuquerque
Я се пробвай да спориш с баба ми!  smile3534

# 245
Аз , пък не съм чувала за таквоз ти ми нещо. Какво трябва да си избера - ден от март и да си го нароча за щастлив и слънчев?

# 246
  • в сърцето на един мъж...
Аз го знам така - избираш си ден от март, какъвто е деня, такава ще ти е годината.

# 247
Я се пробвай да спориш с баба ми!  smile3534

Нямам намерение да споря с никого

Но, не защото не съм права, а защото ме мързи.

# 248
  • Ænima/Albuquerque
Аз го знам така - избираш си ден от март, какъвто е деня, такава ще ти е годината.

И аз тъй знам.  Mr. Green

# 249
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Хайде да се поздравяваме отново Mr. Green

# 250
  • Ænima/Albuquerque
Ууу, бичам тая песен.  Mr. Green

# 251
  • вятър в маслините, вятър над хребета
А Чарлийз колко е красиваа Heart Eyes

Скротумчо много хубав въпрос е задал у фаце-то: "В кой от кръговете на Ада Кристен Стюърт е по-красива от Шарлийз Терон?" Joy Joy Joy

# 252
Скротумчо много хубав въпрос е задал у фаце-то: "В кой от кръговете на Ада Кристен Стюърт е по-красива от Шарлийз Терон?" Joy Joy Joy

На това се хилих усилено сутринта  Joy

# 253
  • Ænima/Albuquerque
Ахъ, и мен ме забавлява!  hahaha hahaha hahaha

# 254
Здравейте и от мен. Аз повече чета и по-малко пиша за сега, ама май при вас е най-гот от целия форум (да се подмажа малко, де  Laughing).
И ви поздравявам с една английска легенда и една класическа песен. Tall Dark and Dangerous (малко дърт, но ако е сиротен ще го подслоня  Joy). Чий е този момък, ако смея да запитам?

Enjoy!

Общи условия

Активация на акаунт