Подсъзнанието може всичко 48(линкове за всички техники на първа страница)

• 77 872
  • 748
  •   1
Отговори
# 180
  • Под кленовите дървета
Десс, последвах съвета ти и в секцията за семейството сложих снимка на мечтаната къша в Канада, наша снимка и Канадското знаме Simple Smile))) Сега си чакам визата по бързата процедура Simple Smile

Докато правих картата малкият счупи една скъпа за мен чаша за вино, но не се ядосах, а го приех с усмивка. Един вид счупеното носи късмет Laughing

# 181
Това е цитат на светлина 8 от тема 19:''Постоянни дребни въпросчета ....... НЯМА КОЙ ДА ВИ КАЖЕ КАКВО ДА ПРАВИТЕ, СИЛАТА Е ВЪТРЕ В НАС, ПОВЯРАЙТЕ СИ! И ПОВЯРВАЙТЕ МИ - НИЩО СТРАШНО НЯМА ДА СТАНЕ, АКО НЕ СПАЗИТЕ НЯКОЙ РИТУАЛ СЪВСЕМ ТОЧНО! НАЙ-ВАЖНО Е ЧИСТОТАТА НА НАМЕРЕНИЯ И ЛЮБОВТА ВЪТРЕ В СЪРЦЕТО (ПО-ТОЧНО В ТИМУСА). ПИТАЙТЕ СЕБЕ СИ ЗА ВСЯКО ЕДНО НЕЩО - колко желания искам да напиша, какво да правя със скъсаното конче, ................... ЦЕНТРИРАЙТЕ СЕ В ТИМУСА И ПОПИТАЙТЕ, ЛЕСНО Е. ЧОВЕК Е СИЛЕН, КОГАТО СЕ СПРАВЯ САМ. ТОЗИ СТРАХ ДА НЕ БИ ДА СЕ СГРЕШИ НЕЩО ПО ТАЗИ ИЛИ ОНАЯ ТЕХНИКА ОБЕЗСИЛВА! ВСЕКИ СТРАХ ОБЕЗСИЛВА. ОСНОВНОТО КОЛИЧЕСТВО МАНИПУЛАЦИЯ ОТ ХОРА И МЕТОДИ СЕ ПРАВИ ИМЕННО ЧРЕЗ СТРАХА И ТО СЪВСЕМ СЪЗНАТЕЛНО!''
Май 30 теми по-късно все едно и също се върти

# 182
  • Tам през Атлантическия океан

Цитат
Тимусът се развива и започва активно да функционира още преди раждането. Той достига максимални размери през пубертета. След това започва да инволюира и до след 40 годишна възраст 90% от функционалната му тъкан се заменя с мастна.

Значи с напредване на годините  ..... Whistling  ще имаме тимус нЮ.нЮ

Иначе споделям дадения цитат от светлина 8  Grinning

# 183
Няма да е все така

Един човек имал всичко в живота-семейство, деца, занаят...Бил богат човек, но както често се случва застигнало го нещастието да загуби богатството си. Той толкова се отчаял, че не знаел какво друго да направи и решил да се обеси. Тръгнал към гората, по пътя го застигнал един дървар. Попитал го накъде се е запътил, човекът му разказал за нещастието си, а дърварят го погледнал, поговорил с него, разубедил го и му подал една бележка. Казал му да не бърза да чете бележката, да го направи когато се прибере у дома. Прибрал се човекът, разгърнал бележката, а на нея пишело: "НЯМА ДА Е ВСЕ ТАКА"...
Заживял човекът със семейството си и с общи усилия успели да се справят, потръгнало му и отново възвърнал богатството си...
Минало време и веднъж съвсем случайно срещнал същия дървар, зарадвал се, че го вижда и му се похвалил, че всичко при него пак е добре, богатство, семейство - всичко си възвърнал като преди. Погледнал го дърварят, помислил и само промълвил: "Ти май скоро не си чел онази бележка, която някога ти дадох..."

Еврейска притча

# 184
Днес е моето време. Довечера. Ден на Венера, Луната расте, какво повече да иска човек. Тихо, пролетно и нощно. Тъкмо като за желания време!  Heart Eyes

Успех и вяра на всички, които вече са си пожелали. Вярата хранете, другото ще дойде.  Simple Smile

# 185
  • София
Попълних си чека. Чакам резултати.

# 186
  • София, под Карлсон
И аз да се похваля със своята карта, стана просто чудесна  Simple Smile Извадих и старата и забелязах, че и аз съм писала всичко с "искам...", на всичкото отгоре я бях закачила на хладилника, а сега прочетох, че не било хубаво. Така че за новата съм взела мерки и я поставих на вътрешната страна на гардероба, хем да е скрита от лоши погледи, хем да си я чета при всяко отваряне. Моля ако съм сгрешила с мястото да ми кажете   newsm78
След като я направих и изчетох отново установих, че пак съм се фокусирала изцяло върху нематериални желания, което май не е чак толкова правилно.  newsm78 Зачудих се дали все пак да не добавя една "тлъста" сума за заплата, но реших, че ако го направя няма да съм аз и се отказах  Wink
А за да вдъхна позитивизъм на тези, които все още имат съмнения ще ви кажа, че благодарение на темата преди около 2 години си написах желание, което прибрах в портфейла си и буквално забравих. Сетих се отново за него след около половин горина, когато то се сбъдна по най- неочаквания и благоприятен за мен начин. Peace Така че не спирайте да мислите за нещата, такива каквито ги искате, ключ винаги има и той е само в нашите ръце  Peace

# 187
Благодаря за прекрасната тема!Не съм писала желания все още...Как да напиша желанието си без "искам", как е правилно да го формулирам?Желая ви прекрасен слънчев и усмихнат ден!

# 188
Благодаря за прекрасната тема!Не съм писала желания все още...Как да напиша желанието си без "искам", как е правилно да го формулирам?Желая ви прекрасен слънчев и усмихнат ден!
Вместо "искам нова кола" аз пиша следното "новата ми кола е супер удобна ".

# 189
Вместо "искам нова кола" аз пиша следното "новата ми кола е супер удобна ".
Peace

или "получавам/сдобивам се с нова кола"

"имам апартамент" може "купуваме апартамент"  т.е. нещата са в процес на развитие  Peace тръгнали са  Wink

klem4e Grinning

# 190
  • I want it all and I want it now.
Карта не правих, но си написах желания. Написах ги : " Аз имам кола сега   модел,марка, година 2012г и т.н. " Сега си ги чакам. Laughing  Wink

# 191
Аз ги написах с Искам еди си какво си. Видях в линка на първа страница, че  Лени е написала следното: "ДОВЕРЕТЕ СЕ на Вашето вътрешно усещане когато записвате желанията. Дали начинът, по който е формулирано желанието, ВИ ДАВА ЧУВСТВО ЗА ХАРМОНИЯ. /”Искам да ...”, „Бих желала...”, „Имам...”, "Искам да имам възможност да...", „Аз получавам...” , „Благодаря за това, че...” , „С Божията помощ  аз...”, "С помощта на Вселената, ангелите-хранители получавам/имам/искам..." "Аз съм в процес на получаване на..." /"

# 192
Десс,вече има много данни,че хората занимаващи се със самоусъвуршенстване и самопознание,независимо от възрастта си са с активен тимус,а самия орган е наречен най-мистериозния орган,който имаме.Нямам време да ти пусна повече информация по въпроса (Шамбала и Махатма например)
 П.П.сутринта в предаването ''На кафе'' с Гала тема бяха кристали,минерали,свойствата им и т.н.Бегло го погледнах,който се интересува може да го гледа на nova play

Последна редакция: пт, 23 мар 2012, 17:14 от лора др

# 193
  • София
........... И ПОВЯРВАЙТЕ МИ - НИЩО СТРАШНО НЯМА ДА СТАНЕ, АКО НЕ СПАЗИТЕ НЯКОЙ РИТУАЛ СЪВСЕМ ТОЧНО! НАЙ-ВАЖНО Е ЧИСТОТАТА НА НАМЕРЕНИЯ И ЛЮБОВТА ВЪТРЕ В СЪРЦЕТО (ПО-ТОЧНО В ТИМУСА). ПИТАЙТЕ СЕБЕ СИ ЗА ВСЯКО ЕДНО НЕЩО - ..................................

newsm10 newsm10 newsm10 Еми топлата вода си е открита вече!
ние просто трябва да пуснем кранчето!  Mr. Green Mr. Green

# 194
.

Последна редакция: пт, 23 мар 2012, 18:58 от Desss

Общи условия

Активация на акаунт