Подсъзнанието може всичко 48(линкове за всички техники на първа страница)

• 77 920
  • 748
  •   1
Отговори
# 60
А Франк Лойд Райт е отишъл и по-далеч:
"Early in life I had to choose between honest arrogance and hypocritical humility. I chose the former and have seen no reason to change.
Frank Lloyd Wright "

"Рано в живота трябваше да избирам между открита арогантност и престорена скромност. Избрах първото и не съм видял причина да променя избора си."

Сетих се и за Чърчил, който ми е любим.  Grinning
"We are all worms, but I do believe I am a glow worm.  ~Winston Churchill"

"Всички сме червеи, но вярвам, че аз съм специален червей."  Laughing

Последна редакция: сб, 17 мар 2012, 23:33 от simplyaven

# 61
  • Пловдив

Сетих се и за Чърчил, който ми е любим.  Grinning
"We are all worms, but I do believe I am a glow worm.  ~Winston Churchill"

"Всички сме червеи, но вярвам, че аз съм специален червей."  Laughing

Мисълта на Чърчил много ми хареса. Grinning

# 62
ice,това което пишеш за детенцето ти ми е много познато.По-точно,защото тъм усетила нещата и от страната на дете,и като майка.
Когато бях в детската градина никога не можех да се защитя от "нахалните" деца.никога не получих подкрепа от майка ми,а само "съвети" - "да не се оставям,а да отговарям по същия начин и аз.в същото време седеше и ревеше,че не съм била от "оправните"деца.
Никога през живота си не съм можела да защитя себеси,но щом се отнася за дъщеря ми-правила съм всичко,за да я защитя.думите и действията "сами се случват",когато трябва да я защитя.
Това,което искам да ти кажа е,че децата усещат-когато сме силни и не се страхуваме за тях,те го разбират,и като че ли им става по-лесно,стават по-смели и умеят да се защитават.всеки ден виждам ефекта при дъщеря ми.не винави "успяваме"от първия път,но продължаваме да търсим начини.
Важно е непрекъснато да показваме любов и разбиране-детето ще го усети и ще се превърне в уверен човек.
Пожелавам ти успех,и вярвай,че Вики ще успее да се справи с "нахалните"деца!

# 63
  • София
Добро утро!!
Да се запиша и аз в новата темичка, че съм ви изпуснала.  Simple Smile

# 64
Я да ви питам - готвите ли желанията за Овенското Новолуния на 22.03?
 Hug

# 65
  • София-в сърцата на моите деца
Готвя ги ,джуркам ги , визуализирам ги......накрая тюрлю гювеч Laughing

# 66
Нова карта готвя. На мен ми е по-приятно да си правя колажи, а и самият избор на снимките ме зарежда много.  Heart Eyes

# 67
Моята дъщеря е точно от тези ''оправните'',лидерите,които подкокоросват другите и колкото се опитвам почти в нищо не мога да я убедя.Не че точно тормози някого в градината,ама както тя казва за едно момченце-искала да го ''побутне'' малко да се пооправел,да станел по-напорист,че бил много'' задремал''.Обяснявам аз ,че не всички са  като нея и като не и харесва да си игае с тези ,които са и по вкуса ...ама мине не мине  все за него говори.Тя е от тези ,които се смятат че са най-добри във всичко,просто самочувствието и гигантско и колкото и да я приземявам,тя си знае нейното-''ама как няма да участва на фестивала,та тя танцува толокова хубаво'',ама защо я карам да пише ченгелчета,тя и без това ги пише идеално.Вярва ли си или просто я мързи не знам,ама добре си се чувства в кожата и е любимка на половин град.Макар че познатите често подхвърлят -с това дете ще ти белее главата,прекалено е отворено и т.н.Та мисълта ми е че виждам някои неща ,че трябва да се пооправят ама много много не се получава. (това беше по повод родителските притеснения на някои момичета)

# 68
благодаря за отговорите момичета   bouquet

Относно желанията за новолунието и картата - аз съм почети готова, избрала съм си снимки, имам ясна представа как да ги направя, както и знам какво ще си пожелая, само трябва да си намеря бял картон и съм готова с ножица в ръка и чакам новолунието да дойде  Mr. Green

# 69
  • София
Само да питам картата с какви размери я правите. Аз досега варирах от А4 до картон 60/80 см. При големия размер е по-трудоемко. 

# 70
  • Добрич
milve, размерът няма никакво значение. Може и да я направиш на компютъра и да я зададеш като фон на десктопа. Важна е идеята. Постъпи така, както на теб ти харесва и те кара да се чувстваш в хармония с картата.

# 71
  • Под кленовите дървета
А аз мисля да си я направя на снимка и да си я сложа в една папка и само аз да я гледам. На декстопа всички ще я виждат и ще питат и ще задват неудобни въпроси, които само ще внесат негативна енергия Grinning

# 72

[/quote]
Нова карта готвя. На мен ми е по-приятно да си правя колажи, а и самият избор на снимките ме зарежда много.  Heart Eyes
Аз правя абсолютно същото , даже като си избирам снимки , си представям , че разглеждам каталогът на Вселената - както едно време разглеждахме некерманите  bowuu.
А аз мисля да си я направя на снимка и да си я сложа в една папка и само аз да я гледам. На декстопа всички ще я виждат и ще питат и ще задват неудобни въпроси, които само ще внесат негативна енергия Grinning
Ами аз бях сложила моят колаж именно на декстопа и всички наистина ме питаха , но аз въобще не се притеснявах и "отстоявах правото" му - нещо като  Вованските червени гащи на полилея  Joy

Последна редакция: нд, 18 мар 2012, 14:04 от klem4e

# 73
  • Добрич

А аз за скинсейвър съм си поставила поредица от снимки -  мечтаната къща и кола си сменят местата в  няколко различни позиции и това на черен фон, за да изпъкват по-добре /благодарение на фотошоп  Simple Smile/. Ако някой ме попита, отговарям, че това са желаната къщата и кола.

Заредила съм си ги положително и се надявам да Вселената да ми ги прати.   Mr. Green

# 74

Ами аз бях сложила моят колаж именно на декстопа и всички наистина ме питаха , но аз въобще не се притеснявах и "отстоявах правото" му - нещо като  Вованските червени гащи на полилея  Joy

Точно така. Правото на щастие си заслужава да се отстоява. Проблем с виждането има само ако живеем или работим с хора, които са негативни, тогава мисля че е по-добре да си пазим картата/списъците от погледи.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт