Подсъзнанието може всичко 48(линкове за всички техники на първа страница)

• 77 890
  • 748
  •   1
Отговори
# 135
  • Под кленовите дървета
И от моя единствен списък с желание за новолуние нищо не се е сбъднало.
Сега ще го изгоря и ще преформулирам въпросите не започвайки с "Искам да", а например 'Благодарна съм, че получавам" или "При мен идва".

Ох, нямам търпение да правя картата на желанията вече Heart Eyes Laughing След настъпване на новолунието в 16:40 трябва да се започне, нали?

# 136
Момичета, нещо се случва.
Само при мене ли взаимоотношения се рушат с лекота?
За трети път някой ме разкарва от живота си.
А аз просто съм себе си.
Какво става?!

Вероятно просто си се настроила да те разкарват.

При мен пък взаимоотношения - никакви.

# 137
Момичета, нещо се случва.
Само при мене ли взаимоотношения се рушат с лекота?
За трети път някой ме разкарва от живота си.
А аз просто съм себе си.
Какво става?!

Вероятно просто си се настроила да те разкарват.

При мен пък взаимоотношения - никакви.
Я дайте акъл как настрои струната на те тази вълна? На сърце ми е и мен да разкарат...поне 2ма - 3ма индивида Grinning

Последна редакция: ср, 21 мар 2012, 20:04 от Starlight'

# 138
Ако знаех тайната - то досега и аз да съм привлякла някой младеж:)

Като се замисля, нещата, които се случиха, бяха след като се бях дефокусирала от проблема:
Например в един момент ми писна да мисля само, че парите не ми достигат, а в този период имах други грижи, които ми обсебваха съзнанието на 200%.
Иначе са ми се случвали и други дребни неща, след като например си кажа "Ех, колко би било хубаво ако....." - като не си мисля, че е невъзможно, но просто въпросното нещо не съм го смятала за изключително важно, т.е. забравям си желанието и след няколко дни - приятна изненада Simple Smile

# 139
"Въпрос: Как да намерим и разберем коя е нашата половинка?
Отговор: Като намерим себе си и разберем каква половинка представляваме ние за другия."

Шри Шри Рави Шанкар

Това във връзка с взаимоотношенията  Simple Smile

# 140
Делфина е права. Много малко хора познавам, които наистина, ама наистина вътре дълбоко в себе си да вярват, че това което си пожелават ще стане. А без вяра, нищо не става, защото съмнението убива всякакви усилия. А изчистването от това съмнение не е лесна работа, поне за мен не беше.

Как да формулираме? Ми просто. "Аз нося палто в цвят бордо, на марката А, от колекцията Б."  Grinning

За отношенията скоро писах едни неща, но нямам време сега да ги предавам тук. Квинтесенцията на нещата е в един страхотен афоризъм: "Обичам те не заради това, което си ти, а заради това, което съм аз, когато съм с теб." Търсете не онова, което мислите, че ви е мечтата за другия, търсете мечтата за себе си. Каква искам да бъда, как се виждам, ако съм с този човек или с когото и да било. Визуализирайте не отсрещния, а себе си в една щастлива връзка. Какво правите, как изглеждате, как се чувствате...  Simple Smile

# 141
Даниела,един цитат от П.Куелю:  
''  Предчувствам, че съм на път да взема неправилно решение, но грешките неизменно съпътстват нашите действия. Какво иска светът от мен? Да не поемам рискове? Да се върна там, откъдето съм дошла, без да имам смелостта да кажа ДА на живота?

Веднъж вече сбърках, когато бях на единайсет години и едно момче ми поиска да му услужа с молив; още тогава разбрах, че понякога не ни се предоставя втори шанс и е по-добре да приемаме подаръците, които светът ни прави. Рисковано е, разбира се, но нима рискът е no-голям например от този да катастрофира автобусът, с който пътувах четирийсет и осем часа дотук? Ако трябва да съм вярна на някого или на нещо, в такъв случай трябва да съм вярна първо на самата себе си. След като търся истинската любов, ще трябва най-напред да се изморя от посредствена!та любов, която срещах досега. Малкото житейски опит, който имам, ме научи, че никой не е господар на нищо, че всичко е само илюзия - както материалните, така и духовните блага. Всеки, който е изгубил нещо, което е смятал за своя собственост (на мен ми се е случвало толкова пъти), накрая разбира, че нищо не му принадлежи.

А след като нищо не ми принадлежи, тогава не си струва да си пилея времето за неща, които не са мои; по-добре да живея така, сякаш днешният ден е първият (или последният) от живота ми''.

# 142
Благодаря Ви.
Не знам на каква вълна съм се настроила точно, но е факт, че аз не харесвам света, в който живея, логично е този същия свят да не харесва мен, нали? И започнах със собственото ми преустройство, вместо само да се моля пасивно на вселената да ми прати хора и нови възможности.
Все пак изживявам най-тежкия период от живота ми. Трудно е.

# 143
А не мислиш ли, че след като те е зарязал въпросният човек, може и да ти е направил голяма услуга?
В смисъл, че след него може да срещнеш човек, който е много по-добър от предишния?

# 144
даниела_ , по отношение на връзките има една мисъл, която, мисля, е подходяща и оптимистична: "...а когато някой си тръгне от теб, това означава, че Истинският тепърва предстои." И още нещо- винаги вярвай, че всичко се случва ЗА теб, а не НА теб.   Hug

# 145
Наскоро гледах филма "Шпионски свалки". Една реплика в него попадна точно в целта и стана средството, чрез което стигнах до отговора на един много важен за мене въпрос.

"Вместо да избираш този, който е по-добър човек, избери този, с когото ти си по-добър човек."

# 146
Мале, много ви благодаря! Точно от това имах нужда.Sunnyyy, Рози невероятни сте.  bouquet
Там е работата, че досега не съм си давала сметка, че аз давам билети за вход в живота ми всъщност, макар и да не съм го съзнавала.
Ще си правя карта на желанията, сама, като колаж, без заготовките от руския сайт!
Отделно ще си поръчам мъж, струва ми се, вече съм готова.
Пък - каквото стане!

# 147
  • UK
Страхотна тема. Запис   bouquet

# 148
  • Под люляка
Здравейте, хубав ден ви пожелавам на всички   bouquet
да попитам и аз в колко часа да започна с картата на желанията  newsm12

# 149
  • Бургас
Не можах да намеря, относно днешното новолуние, кога са часовете на Луната без курс.

Общи условия

Активация на акаунт