Подсъзнанието може всичко 48(линкове за всички техники на първа страница)

• 77 891
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
Извинявай за глупавият въпрос, но какво се има предвид под копюри? Монети или книжни парички събрани в пачка?

Банкноти. Купурен строеж на пачка банкноти означава да опишеш колко по 5 имаш, колко по 10 лева и т.н.

# 121
1. прочетох от сайта на Лени, че новолунието започва на  22 март 2012 в 16.40 българско време
искам да попитам:

2.Какво правим със старата карта на желанията?

Може ли някои картинки от старата карта да изрежем и поставим на новата карта?Или всичко старо трябва да си остане там?
Със създаването на новата карта желанията от старата карта престават ли да действат, защото имам от там някои, които още ги чакам?
И аз мисля да правя карта на желанията и ако може някой да отговори  Praynig

# 122
  • sofia
Привет!
Много се извинявам, но наистина нямам време да чета - желанията на новолунието се пишат ДО осем часа или СЛЕД осем часа?
Благодаря!

# 123
"В деня и часа на новолунието /снабдете се с календар/, необходимо е да се вземат произволни  купюри   и да се поставят  на места, където нямат достъп неупълномощени лица /любопитните деца, съпрузи, свекърви / или на открито.
След 3 дни, в часа на поставянето им, е необходимо  да приберете събралите силата на растящата Луна купюри и бързо да отидете  да ги похарчите / за покупки, заплащане на услуги, връщане на кредити – въобще  вкарайте вашите купюри  в руслото на паричния поток/"

Има ли значение сумата,която се използва - и може ли да няма от всички купюри - например мога ли да използвам само 10,20,5,2? Дали  е достатъчно това?
И какво означава да се поставят на места,където няма достъп никой-мога ли да ги скрия някъде?Тъй като нямам възможност да бъдат на открито.
и всички на едно място ли трябва да бъдат или разпръснати по различни/скришни/ места в къщата.
Сигурно има писано назад в темата,но в последно време почти нямам достъп до интернет, и не мога да видя какво е писано.

# 124
  • Deutschland
Здравейте! Не знам дали някой ме помни, но тук получих съвети, които никога няма да забравя. Към днешна дата мога да кажа, че от проблемите ми няма и следа. С бащата на детето ми сме в отлични отношения. След 9 години инат и мълчание вече сме ок. По- близки сме от когато и да било. Мъжа с кого съм ще си оправи проблемите, благодарение на това, че му се обадиха изненадващо за работа в чужбина и то с перфектни условия. В професионален план имах проблем с един повреден, много важен документ но и това се оправи. Като по чудо. А как си помогнах ли? С бащата на детето практикувах разговор с Висшият Аз. Имаше ефект. Веднага. Писах писмо до кармичното ръководство. После го изгорих. Даже вече не помня какво съм писала. Писах и желания. На хвърчащ лист. И тях не помня, и тях изгорих. В общи линии обаче това за което съм мечтала и това, за което писах в писмото и в желанията си,  се сбъдна и то Благодарение на Вас. Обичам ви. Вече съм щастлива!!! newsm76 newsm76 newsm76

# 125
dpv , прегръщам те!! Ти си фея вълшебница!!!

# 126
Здравейте! Не знам дали някой ме помни, но тук получих съвети, които никога няма да забравя. Към днешна дата мога да кажа, че от проблемите ми няма и следа. С бащата на детето ми сме в отлични отношения. След 9 години инат и мълчание вече сме ок. По- близки сме от когато и да било. Мъжа с кого съм ще си оправи проблемите, благодарение на това, че му се обадиха изненадващо за работа в чужбина и то с перфектни условия. В професионален план имах проблем с един повреден, много важен документ но и това се оправи. Като по чудо. А как си помогнах ли? С бащата на детето практикувах разговор с Висшият Аз. Имаше ефект. Веднага. Писах писмо до кармичното ръководство. После го изгорих. Даже вече не помня какво съм писала. Писах и желания. На хвърчащ лист. И тях не помня, и тях изгорих. В общи линии обаче това за което съм мечтала и това, за което писах в писмото и в желанията си,  се сбъдна и то Благодарение на Вас. Обичам ви. Вече съм щастлива!!! newsm76 newsm76 newsm76
Hug Hug Hug Hug Hug

# 127
  • Deutschland
Рози и рози  babydust7 newsm76 ОБИЧАМ ВИ всички. Вече знам, че всичко е възможно, стига да го пожелаеш.

# 128
dpv eeeeeх, че хубавоооооооо! Браво на теб! Честити ти сбъднати мечти!

Хайде момичета, казахме че тази тема ще е само за хвалебствия, давайте следващите да се похвалят!

И на мен ми се сбъдват желанията, но отново да подчертая че стават по изненадващо приятен начин. Гледам много да не се задълбавам, ако се случи нещо което да ме натъжи и бързо си пожелавам изход. А специално на Даниела искам да отговоря, че вече хич не ги мисля, хората които не ми допадат, опитах се да затопля отношенията с такива хора, с които имаме общи роднини, близки, но се оказа, че на сила хубост не става и отново се отдалечих от тях, така се чувствам по-добре. Пък и откакто съм на вълна "Аз обичам себе си" изобщо вече не се чувствам виновна и не го преживявам. Мисля, че така даваме път за стойностни нови връзки с нови хора. Дано  Grinning

# 129
„Има твърде много хора, които се молят планините от трудности пред тях да бъдат премахнати, докато това, от което се нуждаят е кураж да ги изкачат.”   

„Нека се изправим и бъдем благодарни, че ако не сме научили много днес, то поне сме научили малко, ако не сме научили малко, то поне не сме се разболели, а ако сме се разболели, то че не сме умрели, така че нека всички сме благодарни.”  Буда

„Провалът е таксата за обучение, която всеки плаща за успеха.” Уолтър Брунел

Хубав ден и нека всичките ви желания се реализират!
newsm51 Two Hearts newsm51

# 130
  • Под кленовите дървета
Благодаря за отговорите за копюрите Simple Smile
Аз снощи си "зареди' портмонето със заряднотоза телефона Simple Smile Сега си чакам приходите Laughing
dpv, много се радвам за теб и за това, че желанията ти се сбъдват Heart Eyes

# 131
  • Tам през Атлантическия океан
Вчера като разчиствахме/сортирахме документи с мъжа ми случайно ми изкокна лист с 10 желания  Grinning писани през 2009 г  Grinning  ееее много мило ми стана като си ги четях  Flutter Всичките желания са се сбъднали с изкл. май на едно  Wink

# 132
  • София
Вчера като разчиствахме/сортирахме документи с мъжа ми случайно ми изкокна лист с 10 желания  Grinning писани през 2009 г  Grinning  ееее много мило ми стана като си ги четях  Flutter Всичките желания са се сбъднали с изкл. май на едно  Wink

Браво Desss!!!
Късметлийка!

Аз пък си намерих цели 6 списъка.  ooooh!
От тях са се сбъднали общо и само 3 желания, но не съвсем.
Ооообаче, като гледам как съм ги написала (с Искам), съм си останала наистина на фаза на искането.  Joy
Сега не бих ги писала така. Ще ги формулирам по друг начин.

А тези 6 списъка мисля утре да изгоря.

# 133
  • Пазарджик
На мен точно формулирането ми е много трудно.Все се чудя как да ги формулирам.Дайте ми някакъв пример ако може.
А може ли да ми дадете някое ритуалче за искане на знак от Вселената.
dpvмного се радвам за теб и че нещата са се получили и че много щастлива и обичана.Дано всеки от нас така да се хвали. Heart Eyes

# 134
  • Costa Rica
Момичета, нещо се случва.
Само при мене ли взаимоотношения се рушат с лекота?
За трети път някой ме разкарва от живота си.
А аз просто съм себе си.
Какво става?!
Виж ся, той не те е разкарал, защото си себе си, а защото той е себе си. Пак се поставяш по-ниско от Принца. Явно не е бил Точно Твоят Принц. Не виждам причина да се самообвиняваш, че не си оправдала нечии очаквания.

пипилота, номерът е просто да си поискаш. Но да искаш не като "раб Божий" - на колене и със страхопочитание, "ама моля ти се, би ли бил така добър да благоволиш да ме забележиш" и тъ нъ глупости, а като "син божий"- с увереност, че имаш пълното право на това, което искаш (цитирам по памет нещо, което ми попадна наскоро). Аз поне мисля, че голямата част от поръчките ни не се сбъдват, защото дълбоко в себе си се смятаме за недостойни и ни е страх да не се наложи да платим скъпо и прескъпо. Избиването на тези стереотипи повишава неимоверно сбъдваемостта на желанията Laughing

Атинка, ние тук направо издухваме планините от трудности, не ги катерим Whistling

Общи условия

Активация на акаунт