Подсъзнанието може всичко 48(линкове за всички техники на първа страница)

• 77 871
  • 748
  •   1
Отговори
# 195
Една ситуация, за която имах големи надежди, че ще се разреши успешно и бързо, днес изглежда съвсем не в моя полза, чудя се защо така се получава, а аз за малко съвсем да се поддам на вкисването си по този повод...моля за вашата благословия, просто тук в рамките на два дни трябва да се намери вариант, разчитам на Вселената и на вашите положителни мисли.  Praynig Hug  

# 196
И аз да споделя за моята карта правих я близо 4 часа на компа във фото шопа, много се омотах с надписите и са ми малко дребнички ама все пак се чете (ама не всичко), но все пак го пише  Laughing, даже тази вечер си добавих още едно две неща, то нали може и до 48часа, така, че май не е проблем добавянето днес.....Но много си ми харесва и и се радвам да то си я видя, все пак ми е за първи път  Party
Успех на всички в сбъдването, по най-добрия начин  Hug

# 197
  • Балчик-Сливен
Be Light,изпращам положителна енергия-нека ситуацията се разреши в твоя полза,така,както мечтаеш!

# 198
  • при моите деца .....
Аз малко късно прочетох и днес си направих списъче със 7 желания!

# 199
Направих си карта на желанията Heart Eyes

# 200
  • Tам през Атлантическия океан

Laughing Hug

Поразен съм от желанието на хората, които искат „да опознаят“ Вселената, след като е достатъчно трудно да се оправиш дори в Китайския квартал.
Уди Алън

Laughing Колко е прав, понякога със собствения си живот не моЕм се оправим  Mr. Green ама сме тръгнали да опознаваме/редим Вселенските неща  Wink

Последна редакция: сб, 24 мар 2012, 03:33 от Desss

# 201
Аа, аз нямам амбицията да слагам ред във Вселената. Laughing
Само в собствения си живот.
Не знам как да го формулирам - когато писах желанията вчера и правих картата тази нощ, усещането ми беше рутинно такова, сякаш не вярвам, че именно на мен ще се случи да имам собствена кола през живота ми, стабилна кариера, любов в аспекта, който я искам и т.н.
Но, вдъхновена от ей това тук,
такъв мъж си поръчах, че ако искате ми вярвайте, накрая се улових вече как съм готова да се примиря с чертите на характера му, за които писах, че съм готова да се примиря. Simple Smile
Обзе ме ентусиазъм, но и някакъв фанатизъм - той със сигурност ще се появи до една година от днес нататък. Повече поръчки на мъж няма да правя. Simple Smile
Някой неща човек просто ги знае, усеща ги.
Желая Ви сбъдване на толкова желания, че да се чудите какво да си пожелаете на следващото Новолуние в овен.  bouquet

# 202
Една ситуация, за която имах големи надежди, че ще се разреши успешно и бързо, днес изглежда съвсем не в моя полза, чудя се защо така се получава, а аз за малко съвсем да се поддам на вкисването си по този повод...моля за вашата благословия, просто тук в рамките на два дни трябва да се намери вариант, разчитам на Вселената и на вашите положителни мисли.  Praynig Hug  
newsm51 Hug

# 203
Аз си направих нещо като карта,но не съвсем Laughing Разграфих един лист А4,оцветих различните сектори като за справка гледах старата карта и просто написах някои неща. В предишната благодарих за това,което получавам,а сега започнах с "привличам","получавам" и тн.т. Нямах време за картинки,имах напрегнат ден,но и това стига май Wink Нарисувах парче торта и на другия ден си го изядох,за да я активирам Mr. Green А и се подписах под всеки сектор,нали така трябваше?

# 204
Здравейте, феи! Картите на желанията ни дишат с пълни гърди - млади, красиви и побеждаващи! Heart Eyes
Искам да ви споделя един хубав клип -
http://www.youtube.com/watch?v=fbjWc4e8A3w&feature=youtu.be
Започнах да чета две много хубави книги и забавното е, че и двете имат една основна идея - да създаваме нещата, които искаме, като мислим, че това помага и на другите хора, и на света като цяло. Например, нашата нова кола ще помага и на децата ни, и на приятели - да ходим заедно на пътешествия, излети, и на колеги, и на непознати, и на тези, които са направили тази кола. Явно сега ми е моментът да усвоя тази парадигма, та ме осветлява от две хубави места едновременно! Grinning
Едната книга е "Мислене за промяна" от Джон К.Максуел, другата - "Ефективна сетивна проекция за всеки ден" от Хосе Силва младши и Ед Бернд младши. Чели ли сте ги? Тази за "Ефективната проекция" (което си е индивидуално ясновидство) трябва да си я сложим в линковете на първа стр., много е ценна и вдъхновяваща. Ако искате, може да сложа нататък основния метод и техника. Peace

И понеже тая тема ни е за хвалби Mr. Green - нещата ми се получават, мечтите ми се реализират. Едната от тях я бях оставила на Бог - ако е писано от него, ще дойде начинът. Е, дойде! Hug Благодаря на Бог, на Вселената и на вас, че сме заедно в растенето, подкрепата и радостта. В момента изпитвам и една професионална трудност, която идва от новото ниво, на което съм. Благодарна съм й, защото зная, че израствам чрез нея. "Обичам себе си" е вълшебна мантра.
Хубави събота и неделя ви желая! Вълшебен ден утре - на Благовещение! Иде и личната ни Блага вест, да я приемем с отворено сърце! Обичам ни Hug

# 205
  • В друго измерение
Ще се разпиша и аз, че като не виждам темата в отговорите и пропуснах новата  ooooh!
Но ви изчетох на един дъх  Heart Eyes
И аз получих импулс да правя карта, не съм много по тези деяния, но този път беше спонтанно и искрено желанието ми...затова седнах, с кеф рових из нета за снимки, правих си и колажи...нахвърлях всичко върху една мнооого любима снимка на разкошен плаж(мечтано място), подредих не по правила, а както сърцето ми диктуваше...
Колажите също така правих...и не е готова напълно, имам да доизпипвам подреждане и колажчета, но в един момент почувствах, че я правя вече с неудоволствие, нещо като "трябва"..спрях, казах си голяма работа, че няма да е новолуние, ще си доизпипвам като ме притегли да го правя.... Heart Eyes
Лепнах си едни бележчици, на които написах "благодарна съм, че"...едната ми бележчица е различна - миналото лято ми се случи нещо странно...получавам мейл, от надъхващите, който завършваше с "Becoming моето име и фамилията на мъжа, когото обичам"...паднах от стола! Не съм се регистрирала с фамилия, не искаше такава...нито моята съм давала, нито неговата...не е българин, сайтът не е български(какъв е шансът да уцелят португалска фамилия), с никого не контактувам, просто съм си ад-нала мейла в нюслетъра  Shocked newsm78
Та много ми хареса...и използвах на бележчиците "Becoming..."  Heart Eyes

Благодаря, благодаря, благодаря  Hug

# 206
С теб сме! Praynig   bouquet newsm51

# 207
  • Пазарджик
Привет феички  Hug
И аз превих списък с 9 желания.Написах ги този път по друг начин и се надявам да ми се сбъднат защото от предния нищо.
Сънувах един много странен сън и в него постоянно ми се набиваха числата 5 и 90.Какво ли ще значи пък това.Напоследък в сънищата ми имам числа но като че ли тези така ми се набиха.И като писах списъка точно когато написах 9-тото и се сетих пак за този сън.Освен в ангелската номерология къде мога да прочета за тези числа.
Слънчев и усмихнат ден   bouquet

# 208
Здравейте!

Аз пък искам да попитам нещо за сънищата.

Наскоро разбрах, че има цветни сънища, а по принцип хората сънуват черно-бели сънища. От което бях  Shocked Embarassed Наистина не знаех за това.

Истината е, че никога не съм сънувала черно-бял сън или поне не си спомням за това.

И при вас ли е така?

# 209
  • Tам през Атлантическия океан
Сънувам  Wink да , като се събудя помня цят на коаса , очи и т.н. значи сънувам шаренко  Mr. Green

Паулу Коелю — Единайсет минути

"Според Платон в началото на сътворението мъжете и жените не били такива, каквито са днес; имало само едно същество, което било ниско, само с едно тяло и един врат, но главата му била с две лица, всяко от които гледало в различна посока. Все едно, че две същества от различен пол с четири крака и четири ръце се били сраснали откъм гърба.
Гръцките богове обаче били ревниви и видели, че едно създание с четири ръце работело повече, двете лица му позволявали да бъде постоянно нащрек и не било възмож¬но да бъде нападнато в гръб, а четирите му крака го пра¬вели по-издръжливо, когато се налагало да стои право или да ходи продължително. А това, което било най-опасно според тях, били двата му различни полови органа - то не се нуждаело от никого, за да се възпроизвежда.
Тогава Зевс, върховният господар на Олимп, казал: „Измислих какво да направя, за да загубят тези просто¬смъртни силата си."
И с една гръмотевица разсякъл съществото на две, създавайки по този начин мъжа и жената. Това довело до увеличаване на населението на земята, като в същото време объркало и отслабило хората, защото те трябвало да търсят своята загубена половина, да я прегърнат отново и чрез тази прегръдка да си възвърнат някогашната сила, способността да избягват предателствата, да издържат при дълго ходене и измерителен труд. Прегръдката, при която две тела отново се сливат в едно, ние наричаме секс.
- Истинска ли е тази история?
- Според гръцкия философ Платон, да."

Все повче ми се присква да прочета тази книга  Grinning трябва да намеря начин да я имам !  Grinning

Гледам че овнешкото новолУдие  Laughing  действа с пълна сила  Peace

Успех на всички  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт