Подсъзнанието може всичко 48(линкове за всички техники на първа страница)

• 77 849
  • 748
  •   1
Отговори
# 210
Дес, в читанка трябва да я има.  Grinning

# 211
Здравейте!

Аз пък искам да попитам нещо за сънищата.

Наскоро разбрах, че има цветни сънища, а по принцип хората сънуват черно-бели сънища. От което бях  Shocked Embarassed Наистина не знаех за това.

Истината е, че никога не съм сънувала черно-бял сън или поне не си спомням за това.

И при вас ли е така?

Thinking И моите сънища са цветни, доста са ярки даже. И аз като теб не си смонмям да съм имала черно-бели. Simple Smile

# 212
  • Tам през Атлантическия океан
Не
можеш да промениш нищо в живота си само с добри намерения, които биха
могли да се превърнат в размита, неясна надежда, че ще достигнеш до
утрешния ден. Намеренията са безполезни без действия.
Caroline Мyssஐ♪☼

След заявените намереня/желания от новолуДието е хубаво да се предприемат и малко действия  Hug

Умът може да постигне изклучителни неща.Самият факт, че имаш желание , или мечта,
oзначава че имаш съответната способност да ги осъществиш.
/ Robin Sharma/

# 213
Напълно съм съгласна с Десс.Май това е най-трудното-от хубавите намерения и техники да се премине към реални деиствия.Много малко неща падат от небето.

# 214
Честит празник Благовещение, мили феи! Да бъдем достойни съсъди на изливащата се Божия Благодат! Heart Eyes Божията Майка да е с нас и нашите семейства винаги Hug
Вълшебен и добротворен ден ви желая  bouquet

# 215
# 216

Честито Благовещение!
Честит празник на всички майки!
Честито и на тези които носят имената Благовест, Благовеста, Благой, Блага, Евангелина, Bангел Two Hearts

Нека получаваме винаги само хубави вести!

# 217
  • София
„Единствените хора, чието поведение можем да контролираме, сме самите ние.
Единственото, което можем да дадем на другите или да получим от тях е информация. Как ще бъде използвана тази информация е въпрос на наш или техен избор.
Всички дълготрайни психологически проблеми са резултат от проблеми в междуличностните връзки. Отчасти коренът на много други оплаквания, като болка, умора, слабост, както и някои хронични заболявания, обикновено наричани автоимунни, също са проблемите в междуличностните връзки.
Проблемната междуличностна връзка винаги е част от настоящия ни живот.
Нещо болезнено за нас, станало в миналото, предопределя до известна степен какви сме днес, но анализирането на предишното нещастие не допринася с нищо за това, което трябва да направим сега: да подобрим една или друга значима, но неудовлетворителна настояща наша междуличностна връзка.
Всички ние сме ръководени от пет генетично заложени в нас лични нужди: за оцеляване; любов и привързаност; власт; свобода; удоволствие от усвояване на нови познания и забавления. Всеки има правото и задължението да удовлетворява сам основните си лични нужди.
Ние можем да удовлетворим нашите основни лични нужди единствено удовлетворявайки една или повече представи, залегнали в собствения ни стойностен свят. От всичко, с което се срещаме и опознаваме в живота си, най-голямо значение за нас имат представите, вписани в стойностния ни свят.
Единственото, което можем да правим от раждането до смъртта си, е да постъпваме по един или друг начин. Всяка наша постъпка е част от един или друг тип цялостно поведение, изградено от четири неразривно свързани компонента: действия, мисли, чувства и физиология.
Всеки тип цялостно поведение се обозначава с активни глаголни форми, според най-отличимия от четирите компонента. Например „избирам / решавам да се депресирам“ или „депресирам се“, вместо с пасивни конструкции от рода на „страдам от депресия“.
Всяко цялостно поведение е въпрос на личен избор, но имаме пряк контрол само върху два от неговите компонента – действията и мислите. Но избирайки съзнателно по какъв начин да постъпваме и да мислим, ние можем да контролираме косвено и другите два компонента на цялостното си поведение – чувствата и физиологията си.“          Уилям Гласър

# 218
Чета ви от доста време, много ме радва темата! Страхотни сте bouquet Heart Eyes Simple Smile

# 219
  • Бургас
Момичета помооооощ. Откакто си направих карта на желанията и написах -  в дома ми цари хармония и разбирателство, с мъжа ми сме счепкани и не си говорим. А преди това всичко си беше наред, това да не ми е някакво изпитание или нещо дрго.........незнам, някой има ли идея какво да направя. Пробвах с хоопонопоно - не става, черупката е твърда и непробиваема, между нас казано, той си е инат и трудно му минава. Пък на мене ми писна да си мълчим, изнервящо е някак. Приемам всякакви и деи и ритуали или каквото и да е.

# 220
Мда, аз не посмях да го напиша, но едно от най-важните ми желания се сгромоляса няколко часа или още по време на правенето на картата. Изглежда сякаш сам Господ подписва НЕ по всевъзможни начини.
lili-lilian мъжът ти конкретно присъстваше ли на твоята карта?
Можеш да говориш с висшия му Аз. Чудесна техника е, само че когато я правя, избухвам в сълзи, вместо да изпращам позитивна енергия.

# 221
Не
можеш да промениш нищо в живота си само с добри намерения, които биха
могли да се превърнат в размита, неясна надежда, че ще достигнеш до
утрешния ден. Намеренията са безполезни без действия.
Caroline Мyssஐ♪☼

Затова, както си направите карта на желанията след това си организирайте емоционално счетоводство. Разделете едни лист на четири части- част "А", част "Б", част "В", и част "Г".
и планирайте
А- спешно, но важно
Б- неспешно , но важно
В- спешно , но неважно,
Г- неспешно и неважно- тука е кошчето за боклук

Написваме си програмата в съответствие с целите и всяка вечер си слагаме точки в зависимост от изпълнението  на набелязаните цели. Целите се пишат  първо в петгодишен план, после в годишен , месечен и всекидневен. Това се нарича енергийно счетоводство.
Не си лягайте вечер без самоанализ на изминалия ден и план за следващия ден- така не се трупа карма;
Всичко, което и  написано има много по-голяма вероятност да се сбъдне.

Това, което ви написах е от  Стийв Ротър

Lili, спри да обръщаш внимание на проблема и мисли за него не като проблем, а всеедно го няма- дръж се така, усмихвай се и прави всичко все едно не сте скарани. Храниш го с енергия - пром.блема- даваш му сила , като се "тръшкаш". Освен това всяко нещо се разбърква преди да се оправи.

# 222
Момичета помооооощ. Откакто си направих карта на желанията и написах -  в дома ми цари хармония и разбирателство, с мъжа ми сме счепкани и не си говорим. А преди това всичко си беше наред, това да не ми е някакво изпитание или нещо дрго.........незнам, някой има ли идея какво да направя. Пробвах с хоопонопоно - не става, черупката е твърда и непробиваема, между нас казано, той си е инат и трудно му минава. Пък на мене ми писна да си мълчим, изнервящо е някак. Приемам всякакви и деи и ритуали или каквото и да е.
Ох, и ние сме така - "помагат му" неговите близки . Но при нас ...се опитват да ми вменят чувство за вина и ......други неща и понякога успяват . А цялата работа този път се започна от това че искам да предпазя детето си от скарлатина , от която са болни едни  децата , а майка им всячески иска да ги срещне с моето дете.....и да не изпадам в подробности , защото наистина е много грозно.
 Аз немога да лъжа , даже и благородно не ми се получава , а мъжът ми постоянно ме обвинява в това и , че го манипулирам. Другите очевидно го лъжат и той им вярва , а  когато се опитам да му покажа истината и ....аз съм виновна та даже и .......
 Понякога си мисля за крайният вариянт - за раздяла . До мен не стои човек който да ме подкрепя и разбира , а човек с който постоянно да вуювам и на моменти ми писва мноооого. Как да изгладя нещата - все пак искам да опитам още веднъж - та нали е баща на дедето ми , а то милото го обожава с изключение на моментите когато прави скандали .
  Какво да направя какво да прочета още.. newsm78
 Къде да се информирам за разговор с висшият му АЗ?

# 223
Klem4e,ти най-добре си знаеш положението,ама когато двама души са заедно само заради детето работите няма да се получат.Този филм съм го гледала от близо и резултатите са катастрофални.
 А една скарлатина нищо не е-дори е по-добре да се кара в детска възраст, изкарана по-късно усложненията са по-тежки.Една позната дори караше болно детенце нарочно да играе,да се лигави с нейното,че да я минат и те,но не стана(не че чак такива неща те съветвам да правиш)

# 224
  • Русе
А една скарлатина нищо не е-дори е по-добре да се кара в детска възраст, изкарана по-късно усложненията са по-тежки.Една позната дори караше болно детенце нарочно да играе,да се лигави с нейното,че да я минат и те,но не стана(не че чак такива неща те съветвам да правиш)
  Скарлатината не е безобидна и за нея не се изгражда имунитет.  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт