Подсъзнанието може всичко 48(линкове за всички техники на първа страница)

• 77 023
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
Много благодаря на всички, че ви има. Чета много, но не съм писала досега. Открих ви в труден за мен момент от живота ми. Много ми помагате. Пиша желания и те се сбъдват почти всички.
Сега отново имам нужда от светлина, за да продължа...и да оправя отношенията си с един скъп за мен човек. Затова снощи извиках Вован на помощ. Не вярвах. Но се случи това, което пожелах. Е, бях забравила да дообясня как точно искам да се почувствам...ноо, Вован работи!!!
Приятен и усмихнат ден на всички!
Живея с вяра и знам, че всички неща ще си дойдат на мястото в правилното време!

# 646
звездичка, разбира се, не сме съвършени. Но ми се иска да вярвам, че времената се менят към по-добро и ние като родители - също.  Simple Smile
...

Според мен осъзнаването, че има и друг начин на възпитание/ живеене/ творене и кой каквото му трябва, е вече стъпка към промяната.  Самата промяна идва къде бавно, къде - не, но е важно да  е осъзната. Поне аз така мисля. Blush

# 647
  • Под кленовите дървета
аз звънах на Вованчо, но за момента не ми е помогнал Sad

# 648
Записвам се при вас момичета  Hug Много, ама много имам да чета, идвам от друга тема, ама всичко ще изчета, знам че тук ми е мястото. Браво за темата.

# 649
Много благодаря на всички, че ви има. Чета много, но не съм писала досега. Открих ви в труден за мен момент от живота ми. Много ми помагате. Пиша желания и те се сбъдват почти всички.
Сега отново имам нужда от светлина, за да продължа...и да оправя отношенията си с един скъп за мен човек. Затова снощи извиках Вован на помощ. Не вярвах. Но се случи това, което пожелах. Е, бях забравила да дообясня как точно искам да се почувствам...ноо, Вован работи!!!
Приятен и усмихнат ден на всички!
Живея с вяра и знам, че всички неща ще си дойдат на мястото в правилното време!
Аз не знаех, че помага и при взаимоотношенията. Иначе и на мен днес сутринта ми помогна-съседите си бяха надули тв в ранни зори все едно са оглушели, аз го извиках и му обещах една ябълка от мен  Laughing и след малко престанах да чувам сутрешния блок на бтв  Laughing

И мерси за техниката с йода, още днес отивам да си купя  Hug

# 650
  • София-в сърцата на моите деца
Записвам се при вас момичета  Hug Много, ама много имам да чета, идвам от друга тема, ама всичко ще изчета, знам че тук ми е мястото. Браво за темата.
Добре дошла,мила HugТук всички са добре приети и заредени с позитивизъм и радостни емоции Heart Eyes

# 651
Запис да ви следя  Hug

# 652
Има моменти в живота ни, когато сме изправени на кръстопът.Изплашени, объркани,без карта на пътищата.Изборите, които правим в тези моменти,могат да предопределят остатъка от дните ни. Разбира се, когато се изправим пред неизвестното,повечето от нас предпочитатда се обърнат и да се върнат. Но от време на време хората откриват нещо по-добро, нещо, открито отвъд болката да си сам и отвъд смелостта и куража,нужни да допуснеш някой до себе си или да дадеш на някой втори шанс.Нещо отвъд тихото постоянство на мечтата.Защото само, когато си поставен на изпитание,можеш да разбереш кой си всъщност.И само тогава разбираш кой можеш да бъдеш.Човекът, който искаш да бъдеш,съществува отвъд упорстването и вярата и отвъд болката и страха,от това, което предстои да се случи.

# 653
  • София
Здравейте. И аз идвам от темата за ПР. Ще следя с интерес.

# 654
# 655
Ето ме и мен - нямах време, нямах, но си извоювах и сега съм блажено щастлива Hug
Ще се обърна към Рози, но е за всички ни, творци и победители в живота си, защото и когато губим, пак печелим... Рози, забелязвам, че минаваме през сходни периоди и това донякъде е свързано с факта, че сме зодия везни (занимавам се с астрология). И аз лека полека с приближаването на Великден се приближавах до моята Голгота. С прости думи - без да искам, преработих се. Работих дълго и абсолютно отдадено, защото такава ми е природата и ми е любимата работа. Но усетих необходимостта от малко почивка, поисках я от шефа и ... не я получих. Имам за шефка жена, която живее с мисълта, че другите са й длъжни. Е, да, но аз съм от хората, които знаят какво искат и го получават. Опитвах се да поговоря с нея няколко пъти, но тя не възприема. Резултатът - приключих с нея и отивам да работя същата работа при човек, когото познавам и който също знае какво иска. Донякъде нещата се случиха, донякъде аз ги случих.
Важното е това, което се случваше вътре в мен. Осъзнах, че работя с хора, които са се примирили с това, което имат, колкото и да не го харесват или да не им стига. А най - лошо е да те води слепец, който не знае къде отива. Аз не се страхувам от промяната (вече Heart Eyes). Усещам как идва времето за избор - да остана ли тук, където съм давала много втори шансове по различни причини: любов, уважение, дълг, нужди и т.н. и да стана като болтче в развалена машина или да продължа напред, приключвайки с хубавото и лошото, което е било и да се отворя за новите чувства, мисли, действия, за новата себе си. Приемам избора. И го правя. Има един тъмен период тук, през който сякаш газиш в ада, в своя си ад . Този път ме разболя физически и психически - аз съм психолог по образование и на този език се нарича "изгаряне" в работата. Сега се лекувам с гореща вода - по П.Дънов. Та - минах през моя ад, но усещах, че ме прави по - силна, по - богата, по - мене си. Никой не може да ти казва как да живееш живота си и мечтите си. Хората не те нараняват нарочно, те просто нараняват себе си чрез теб. Един неуверен в себе си ще ти каже, че си неуверен ти, един лъжец ще каже, че ти си лъжец, един губещ в своя живот, ще ти каже, че ти си губещата. Нищо подобно - ти просто си огледалото, в което те виждат себе си и образът никак не им харесва. Но това е тяхна работа - да се оправят със себе си. Твоята работа е да се оправиш ти със себе си - какво избираш за себе си, какъв живот искаш, каква себе си искаш. И като го решиш - просто го прави. Страдай, умирай, възкръсвай, празнувай се! Това е пътят на хората - творци на живота си, на възлюбените от Бог души. Нашият път...

И малко Хармония, за из път -
Днес вече нищо не искам.
Днес вече всичко си имам.
Стига ми.
Сега само обичам,
тъй както аз съм обичана.
Вън ще вали,
а аз съм в дъгата,
на която после
всички ще се усмихваме...

Попътен вятър за всичките ни мечти, мили феи! Heart Eyes

# 656
.......Никой не може да ти казва как да живееш живота си и мечтите си. Хората не те нараняват нарочно, те просто нараняват себе си чрез теб. Един неуверен в себе си ще ти каже, че си неуверен ти, един лъжец ще каже, че ти си лъжец, един губещ в своя живот, ще ти каже, че ти си губещата. Нищо подобно - ти просто си огледалото, в което те виждат себе си и образът никак не им харесва. Но това е тяхна работа - да се оправят със себе си. Твоята работа е да се оправиш ти със себе си - какво избираш за себе си, какъв живот искаш, каква себе си искаш. И като го решиш - просто го прави. ...

Корал, много плаках на написаното от тебе. Душата ми плаче, но един ден сълзите ще пресъхнат и аз пак ще се усмихна.

И ще си намеря пътечка. Разбитото сърце не е краят на света. Излъганото доверие си е само мой проблем и аз ще си го разреша.

# 657
Момичета, помните ли това???????????????????????

ice, evrovioleta я е описала - целта е нещо такова да се получи

Този надпис да е сложен напряко върху това, което продабаш с наслагване на картинки.

И аз искам да го приложа за едни книги, които търся от години. Смешното е, че не знам как да го направя с картинки, така че ще го направя в word с напречен надпис. Ей сега се заемам.

Току-що един човек ми писа по обява, че мога да купя от него 20 от тези книги, които търся. Това след толкова години...................... Аз просто си запазих списъка във файл, на който сложих името "Вече купени книги"  Hug Hug

# 658
Браво Рози!   bouquet
Ето и нещо от мен :
Умът, без значение в каква привидна форма се съдържа,
държи в съзнанието си образи, картини. Всяка картина здраво
държана в какъвто и да е ум, под каквато и да е форма на ума,
непременно се материализира.
Това е великият, неизменим Закон, и ако интелигентно си служим с
него ще бъдем абсолютни господари на заобикалящите ни условия.
Това е цитат от "Тайното послание", на мен много ми допада, ако някой го иска мога да му изпратя файла.

# 659
Рози, слънцето май започва да изгрява зад облаците... Hug Честито за книгите!
ЕвроВиолета, аз го искам - изпрати ми, моля те, файла по мейла от профила ми. Благодаря  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт