Подсъзнанието може всичко 48(линкове за всички техники на първа страница)

• 77 018
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
  • Под кленовите дървета
А когато слънцето изгрее се появява дъга  bouquet

Точно в някакви мрачни мисли днес видях, че пред блока ми е изгряла двойна дъга Simple Smile Приех го като прекрасен знак и се почувствах окрилена Mr. Green

# 661

Това е цитат от "Тайното послание", на мен много ми допада, ако някой го иска мога да му изпратя файла.

И на мен може да го изпратиш, Благодаря!  Hug

# 662
  • Под кленовите дървета
Може ли и на мен?

# 663
# 664
  • София
И аз на опашката   book

# 665
  • Sofia

Това е цитат от "Тайното послание", на мен много ми допада, ако някой го иска мога да му изпратя файла.

А защо, не постнеш линк?

ПП И аз съм на опашката.

# 666
  • София
Новолуние в Телец

# 667
  • Tам през Атлантическия океан
Рози  Hug пожелавам ти и близките ти хора да сте здрави  Hug цаките ако държиш на тях пак ще ги сложиш като ти заблести слънцето  Grinning

Здравето не е всичко, но без здраве всичко е нищо.
 Шопенхауер

Щастието е като здравето – ако не го забелязваш, значи го имаш.
 Иван Тургенев

Последна редакция: пт, 20 апр 2012, 22:00 от Desss

# 668
Дес, и ся кво - дъ ривъ или дъ тъ пригръщъм?? Штъ пригръщъм! Ришено йе!!  Hug

# 669
  • Tам през Атлантическия океан

А защо, не постнеш линк?

ПП И аз съм на опашката.

Предполагам е това  Peace

http://www.kapkapokapka.com/kapkapokapka/books/TainotoPoslanie.pdf

Рози Wink

# 670
Lilian_V, благодаря за полезната информация. Hug

# 671
Момичета,кога е новолунието в Телец?

# 672
  • Под кленовите дървета

А защо, не постнеш линк?

ПП И аз съм на опашката.

Предполагам е това  Peace

http://www.kapkapokapka.com/kapkapokapka/books/TainotoPoslanie.pdf

Рози Wink

Благодаря ти! Прочетох донякъде,после усетих, че следващите редове ми идват в повече и спрях, както е препоръчано.

Ейприл, утре започва новолунието. Напиши в гугъл новолуние и излизат всички за 2012 г.

# 673
Lilian, благодаря  bouquet Знам си аз, че тук са моите хора Heart Eyes Хайде, феи, остана около половин час до новолунието, вземайте вълшебните пръчици и поръчвайте! Смело и щедро Mr. Green
Рози, ти също Heart Eyes
Слагам една много готина статия, тъкмо време да се размислим по въпроса... и да направим съответните корекции Mr. Green Времето е сега Party

Експертът по креативно мислене Пол Слоун, автор на “Бизнес мислене” цитира в своя статия авторът Ричард Кох, който твърди, че:

Вие сте средноаритметично на петте души, с които прекарвате най-много време заедно.

Пол Слоун (а аз се присъединявам към него) отбелязва, че това твърдение не бива да се приема прекалено буквално (“пет души, и нито един повече или по-малко!”), но в същото време отбелязва, че твърдението съдържа голяма доза истина. Хората, с които се заобграждаме влияят директно на нашите ценности, нагласи и поведения и в резултат ние заприличваме в мисленето и в действията си на тях, в една или друга степен. Старите хора у нас обясняват този факт с приказката “С какъвто се събереш, такъв ставаш.”

В бизнес контекст и в контекста на креативното мислене това с какви хора сме се събрали директно влияе на успехите ни и поведението ни. Ако прекарваме най-много време с един, трима или петима души, които са инициативни, предприемчиви и успешни, неизбежно ще прихванем от тяхната инициативност и предприемчивост и ще изявим това с успех в делата си. Ако сме заедно най-често с хора, които мислят нестандартно, и ние най-вероятно ще започнем да мислим нестандартно. Ако сме най-често заедно с хора, които мислят смело и мащабно, и ние ще почувстваме мощта на магията на мащабното мислене. Ако най-дълги периоди от времето си прекарваме с хора, които ни разбират, насърчават, подкрепят и дори учат, най-вероятно ще реализираме целите и амбициите си.

И обратното – ако прекарваме най-много време с хора, които ни обезсърчават или критикуват, вероятно няма да постигаме чак толкова много успехи или ще работим в условията на постоянен стрес. Ако най-близките ни хора около нас ни игнорират, не забелязват идеите ни или просто нямат амбиция за по-високи постижения, шансовете да заприличаме на тях са високи. С какъвто се събереш, такъв ставаш.

Всичко това е ясно. Това, което лично за мен бе неочевидно е една малка игра, която Пол Слоун кани всички да направят. Играта се състои в това да седнем на спокойствие с лист и химикал и да запишем имената на петте човека, с който прекарваме най-много времето си. След това, да си помислим какви са тези хора, какво обичат, какво не харесват, каква е нагласата им към света и към самите тях, успешни и амбициозни ли са или отчаяни и разколебани, зареждат ли ни с позитивни чувства и очаквания или по-скоро всичко около тях вещае проблеми и неуспехи?

Пол Слоун съветва да анализираме всичко това, за да разберем кои са хората, които предизвикват най-силно мисленето ни и как точно ни влияят те. Той също така насочва към това да търсим нови контакти и нови взаимоотношения, ако искаме да сме успешни, мотивирани, с енергия и воля за високи постижения. Защото, въпреки старите приятелства и общо минало, когато прекарваме най-много време с хора (приятели, колеги, роднини), които ни дърпат назад, потискат идеите ни, съмняват се в способностите ни и като цяло ни пречат да прогресираме в работата, бизнеса и живота като цяло.

Помислете кои са петимата души, с които прекарвате най-много време заедно и запишете това на листа си. Ако не сте удовлетворени от това, което ще прочетете на листа си, задайте си въпроса как (колко често, къде) търсите нови контакти и как се свързвате с успешни хора, които могат да ви повлияят да станете успешни.

Стига, разбира се, да искате да бъдете успешни.

Heart Eyes

# 674
Момичета, какво знаете за луна без курс. Вчера четох, че на това новолуние луната е без курс и в такива фази не се препоръчва посяване на желания.

Общи условия

Активация на акаунт