Balea, Alverde, Catrice, Essence - 3 (Козметика от ДМ и Лили)

• 89 901
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
Привет момичета, чета ви редовно и съм фен на ДМ. в Лили не съм влизала за сега Simple Smile Имам един въпрос, ако може да ми помогнете. В сайта на есенс си харесах избелващ лак за нокти и прозрачна пудра, но в нашия Дм на Стамболийски ги няма. Дали в Лили има тяхна козметика с по-голям избор?

Благодаря предварително   bouquet
Ако това е прозрачната пудра, която търсиш, аз си я купих преди около седмица от Лили срещу ВМА  Peace

# 361
точно тя е  Hug благодаря. А колко парички е?

# 362
Момичета, знаете ли дали намалението за спирали на Римел все още важи? И ако да - коя спирала препоръчвате?  Rolling Eyes

# 363
  • На изток от Ада
Момичета, знаете ли дали намалението за спирали на Римел все още важи? И ако да - коя спирала препоръчвате?  Rolling Eyes
да важи , промоцията на спиралите е от 19 04 до 16 05 2012г.

# 364
Vesseto, не си спомням с точност, може би 8 newsm78

# 365

Новата серия, която ще е на пазара в Германия от 24.04.     Simple Smile

# 366
nasito8988 , благодаря! Simple Smile Ще отскоча да си взема  Flutter

# 367
Като споменахте Алверде гримовете...Има ли някой впечатления?
Пробвала съм спирала, няколко вида сенки и червило. Разочарована съм...Може само при мен да е този ефект, затова питам.

# 368
Според мен са добри и все повече се подобряват.Нормално е да са с по-различна консинстенция и мирис-нали все пак са "веган"!Може би просто не си им свикнала.Например спиралите може и да не дават кой знае какъв обем,но нали все пак ,поне през деня,гримът би трябвало дае по-дискретен,та в този смисъл са идеални.Червилата и гланцовете им също са на ниво-слагаш на устните си с чиста съвест!Поне за човек като мен,който използва грим почти ежедневно,както се казва-по-добре такъв!

# 369
имам сенки, молив за очи и червило, доволна съм
трицветният коректор е ок, макар и да не това, което очаквах като плътност
имам и една лимитирана пудра, много е светла за мен и кожата ми се омазнява с нея, т. е. все едно нямам пудра

# 370
Благодаря ви. Явно нещо кофти късмет съм имала, или просто не са за мен.
Спиралата, която ползвах, се развали за около 2 седмици. Беше си в срок на годност, не съм я съхранявала при екстремни или неправилни условия. Стана суха и се ронеше ояе като изкарвах четката. Червилата не покриваха добре устните ми, в смисъл, че там, където устните са постоянно мокри (примерно, към ъгълчетата, или леко навътре към устната), червилото "не хващаше". А сенките нямаха почти никаква покривност, наистина може би са по-скоро за дневен грим.
Иначе, не очаквам чудеса де, и аз залагам по-скоро на това, че са доста безвредни, и приемам недостатъците им в продуктите, с които мога да правя компромис Simple Smile

# 371
Този крем за ръце виждали ли сте го в България?   
Да, има го. И е много добър Peace За 2 дни ми оправи ръцете. Бяха ми се разранили ужасно кожичките. С какво ли не се мазах, но след това кремче всичко се оправи.

# 372
Взех си следния продукт и на първо пробване ми хареса как се отрази на третираните ми дължини, но корените ми /естесвено тъмно рус цвят/ като че ли не се изсветлиха
Някой ползвал ли го е и ако да, има ли ефект на корените, и след колко нанасяния?
Ии дали е същия като ефект като спрея на john Frieda? 

# 373
  • София
На Алверде съм пробвала гел очната линия и 5 дни след като я отворих за пръв път, стана на камък. А и докато си беше уж наред пак не ми харесваше - много слабо пигментирана, трудна за равномерно нанасяне, ронеща се...
Иmam и тяхна четворка сенки - http://1.bp.blogspot.com/_sjYBVi-55MM/S1Ti5ElGwJI/AAAAAAAABxw/xk … -quatro+braun.jpg и те са страхотни.  Двата тъмни цвята са изключително пигментирани, а всички се нанасят и преливат много лесно. А и като цветова комбинация е идеални за мен. Едни от най-любимите ми сенки изобщо.

Нищо друго от декоративната им козметика не съм пробвала.

# 374
  • София/Бургас
На Алверде съм пробвала гел очната линия и 5 дни след като я отворих за пръв път, стана на камък. А и докато си беше уж наред пак не ми харесваше - много слабо пигментирана, трудна за равномерно нанасяне, ронеща се...
Иmam и тяхна четворка сенки - http://1.bp.blogspot.com/_sjYBVi-55MM/S1Ti5ElGwJI/AAAAAAAABxw/xk … -quatro+braun.jpg и те са страхотни.  Двата тъмни цвята са изключително пигментирани, а всички се нанасят и преливат много лесно. А и като цветова комбинация е идеални за мен. Едни от най-любимите ми сенки изобщо.
 Нищо друго от декоративната им козметика не съм пробвала.
Сенките силно парфюмирани ли са? Имах техен ф.д.т.-ен, които беше толкова парфюмиран, че не се понасяше, особено нанесена на лицето.

Общи условия

Активация на акаунт