Balea, Alverde, Catrice, Essence - 3 (Козметика от ДМ и Лили)

• 88 752
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Бях чела че Алверде имат нещо антицелулитно но не се сещам какво беше моля някой да каже Praynig

Да не е това

# 76
  • В къЩи.
Обожавам този продукт
http://www.dm.de/cms/servlet/linkableblob/de_homepage/4842/data/ … g?v=1322049115000
Вече трета опаковка си взимам, прави кожата толкова мека, попива бързо и не омазнява.

И аз си го взех днес.  Peace
На суха или влажна кожа го нанасяш?

# 77

Харесва ми! Аз съм със светла кожа и се слива много добре. Има фини брокатени частички.

# 78
  • русе
Nicimici може и това да е ,днес го гледах в м.на но реших първо да чуя мнения за него и тогава да пробвам  та ако някой го е пробвал да каже как е има ли ефект  bouquet
иначе днес си взех молив за очи-черен на Алверде за сега ми харесва,минерална бронзова пудра Алверде  -има бляскави частици ,червило Алверде- много приятен цвят- почти като телесен но не съвсем
Така и не разбрах какви са мненията за ФД на Алверде много ми се иска да си взема но нямат точно моя цвят ,все едни светли newsm78

Последна редакция: пт, 23 мар 2012, 18:33 от mypi1975

# 79
В Лили в Дъ Мол зареждаха новите неща на Catrice и Еssence днес  Party

# 80
В Лили в Дъ Мол зареждаха новите неща на Catrice и Еssence днес  Party

Тъкмо мислех утре да се разходя до там  Flutter

# 81
Пуснали са едни дезодоранти на Балея 48 часа против изпотяване има розов,лилав,син и още някой и друг цвят.Взех си розовият-хубав е и много свеж,а би ли ми казал някой кристалите за подмишниците на Балея дали са сполучливи,предпазват ли наистина от изпотяване,и някой и друг продукт да ми препоръчате пак в тази област

# 82
Какво ще кажете за балсамите и маските за коса на Alverde :

http://www.dm.de/cms/servlet/segment/de_homepage/alverde_home/al … osmetik_spuelung/

http://www.dm.de/cms/servlet/segment/de_homepage/alverde_home/al … ik_spezialpflege/

Преди време пробвах маската с кайсия за блясък и май някакъв балсам пробвах и си спомням, че ми се видяха доста воднисти и недостатъчно подхранващи. После едвам се решех. Но така или иначе не съм пробвала всичките и се чудя дали все пак няма някой хубав балсам или хубава маска тяхна:thinking:

# 83
Днес видях и аз новите неща на Катрис и Есенс. Някой да има впечатление от спиралите на Есенс( няма значение от новите серии или от старите)

# 84
Обожавам този продукт
http://www.dm.de/cms/servlet/linkableblob/de_homepage/4842/data/ … g?v=1322049115000
Вече трета опаковка си взимам, прави кожата толкова мека, попива бързо и не омазнява.

И аз си го взех днес.  Peace
На суха или влажна кожа го нанасяш?
На суха кожа, т.е. след баня, но подсушена с хавлия.  Mr. Green
Благодаря за отзивите и за другите масла, явно ще се пробват  Peace

# 85
 #Crazy Новите Есънс!!! Сигурно тези дни ще ги докарат и насам, ама дотогава - какво ново има? Ооох, нямам търпение! Grinning

# 86
Днес видях и аз новите неща на Катрис и Есенс. Някой да има впечатление от спиралите на Есенс( няма значение от новите серии или от старите)
страхотни са почти всичките,а и изглежда подхранват миглите защото от както ги ползвам миглите ми станаха много хубави,не вярвам да е от 2-3 мацания с бадемово масло

# 87
#Crazy Новите Есънс!!! Сигурно тези дни ще ги докарат и насам, ама дотогава - какво ново има? Ооох, нямам търпение! Grinning

Има десетина нови лакове от тези мъничките, които ги слагат най- отгоре на стилажа. Има 6 двойни лака- с ефекти. Има 3 нови спирали, 2-3 нови очни линии, червила, сенки, пудра.

# 88
  • Стара Загора
Здравейте!  Hug

Снощи по случайност попаднах на тези сетчета на Балеa и много ми се прииска да имам едничко, дали ги има при нас ? Знам, че не внасят всичко и затова реших да се допитам до вас.  Crazy
А също така това кремче за ръце, душ-гелчетата и течния сапун

На Флорена има ли ги тези кремчета
Извинявам се за дългия пост и въпросите, но нямам наблизо ДМ и искам да знам като се завлека следващия месец дали ще има файда.  Mr. Green

Последна редакция: нд, 25 мар 2012, 12:01 от iv4enceto_91

# 89
От коя серия са новите неща на Есенс или са различни? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт