Balea, Alverde, Catrice, Essence - 3 (Козметика от ДМ и Лили)

• 89 901
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
не, дори и на бели дрехи не цапа

# 211
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Влизам да похваля лилавия лакочистител на Essence - страхотно попадение за мен. Simple Smile Не знам дали ще има отношение към избелването на ноктите ми, те не са и пожълтели, но лак, който преди търках дълго и мъчително, го свали бързо и буквално с две движения! Страхнотно доволна съм и съжалявам, че до сега съм се мъчила с лакочистители "от левче".

Още един глас "За"..И аз съм много доволна от него  Peace

# 212
  • София/Бургас
Тези 2 продукта има ли ги в България :
http://www.dm.de/cms/servlet/segment/de_homepage/balea_home/bale … ango-vanille.html

http://www.dm.de/cms/servlet/segment/de_homepage/balea_home/bale … ango-vanille.html

След време ще споделя за шампоана и балсама на Балеа с кайсия и мляко, сега ги тествам. След всичко прочетено за душ геловете и това, че не сте доволни си взех това - http://www.dm.de/cms/servlet/segment/de_homepage/balea_home/bale … ch_und_honig.html
Води се пяна за вана, но аз го ползвам като душ гел. Прави много добра пяна и има наистина аромат на мед и мляко. Хидратира кожата.

# 213
Catalonia, Жаки, благодаря!  bouquet Звучи като да е подобен на този на Дав с частиците Wink

# 214
ChemistryLady, още ги няма. Но предполагам скоро ще ги докарат. Миналата година имаше душгела с манго и ванилия. Много е готина миризмата Heart Eyes

# 215
  • София/Бургас
ChemistryLady, още ги няма. Но предполагам скоро ще ги докарат. Миналата година имаше душгела с манго и ванилия. Много е готина миризмата Heart Eyes
Благодаря!   bouquet 
Ще чакам. Много харесвам аромат на манго, мента или грейпфрут. Между другото Жаки° на марката има ли нещо с аромат на грейпфрут?

# 216
Алверде имат душгел с аромат на грейпфрут. Преди няколко дни си го купих.
А Balea имат балсамче за устни.

# 217
  • София/Бургас
Алверде имат душгел с аромат на грейпфрут. Преди няколко дни си го купих.
А Balea имат балсамче за устни.
Много благодаря!   bouquet

# 218
Здравей Damaris ! Аз съм със смесена склонна към омазняване кожа и поне при мен си издържа почти целият ден- ако съм се гримирала към 6:30ч. то той издържа до към 15:30ч., което за мен си е цяло постижение (като с еима предвид, че отгоре го закрепвам с безцветната им пудра- fix & matte), но ако човек е с нормална кожа мися, че би могъл да издържи и повече. До колкото знам мусовете се препоръчватр за суха кожа и ако си с такава смятам, че това си е по-добрият вариант за теб  newsm12 Колкото до лакочестителите им (лилавият) е наистина страхотен, много лесно маха лака и май наистина избелва ноктите или поне не им позволява да пожълтяват от лаковете. До момента не мъм пробвала всичко от марката, но това което имам не ме е разочаровало  newsm03 Хубав ден на всички!

# 219
Shanti_, благодаря ти за отзивите Hug. Моята също е комбинирана към мазна и лесно ми се свлича гримът дори и с база Crazy
А за лакочистителите на Есенс, все им се каня, но така и когато ми потрябват нямам наблизо ДМ или Лили, за да ида да си купя и все купувам някакъв друг Simple Smile Но щом от раз маха, ще го пробвам непременно Peace

# 220
Аз днес купих розовия лакочистител,защото нямаше лилав.Нали не съм сбъркала?
Взех и 1 рол-он на Балея без алуминий.Надявам се да е ефикасен с/у изпотяването....Не попитах първо за мнения в темата,но вече е купен....

# 221
  • На изток от Ада
djidji09 , лилавия лакочистител е за избелване на ноктите , розовия е друг не знам за какво е .

# 222
djidji09 , лилавия лакочистител е за избелване на ноктите , розовия е друг не знам за какво е .
Ами,пише "заздравяващ" на него.За мен е по-важно да почиства бързо лака от ноктите,защото имам един дето голямо търкане пада..... ooooh!.

# 223
И розовият лакочистител е много добър. Аз онзи ден си купих него. Лилавият не бих казала, че ми избелва ноктите.
Лакочистителите на Ebelin също са много добри.  Peace

# 224
Лакочистителите на Ebelin също са много добри.  Peace

Аз пък от розовия Ебелин не съм доволна нещо Sad То май общо са 3-4 вида, ако не греша? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт