Balea, Alverde, Catrice, Essence - 3 (Козметика от ДМ и Лили)

• 89 901
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
Aз съм ползвала само син и оранжев.

# 226
Здравейте момичета  Grinning

Четох темата ви и влизам да дам малко повече информация за Есенс и Катрис.

Двете марки са немски и са на един и същи производител.
Есенс - тийнеджърски продукт и по тази причина не покривен. Таргет група тийн до 25 годишни
Катрис - таргет група 25 +

Не се учудвайте ако си купите продукти на Есенс и не са покривни - това е защото са за по-млади момичета и целта е да загатва за цвят  Wink

Тестери няма на всички продукти, защото тук се гони ниската крайна продажна цена! Това е и една от причините Есенс да няма реклама.

За сега се сещам за това. Ако имате въпроси съм на разположение  Peace

# 227
  • София
Не мога да се съглася с твърдението, че Есенс са непокривни!  Naughty Кое имаш предвид? Всички моливи, сенки, червила, лакове са със страхотни наситени цветове.

# 228
Не мога да се съглася с твърдението, че Есенс са непокривни!  Naughty Кое имаш предвид? Всички моливи, сенки, червила, лакове са със страхотни наситени цветове.

Някои от сенките им не са особено пигментирани, като тръгнеш да ги нанасяш  Rolling Eyes

# 229
  • София
Може. Аз имам 4-5 цвята и всичките са супер пигментирани.  Peace

# 230
Някой ползвал ли е базата за сенки на Essence и доволен ли е ? Simple Smile

# 231
Мисля, че е предишната тема някой я беше ползвал и не беше възхитен..

# 232
И аз има малко техни цветове и понеже не ми харесаха, други не съм купувала  Rolling Eyes Може би, защото са от по-светлите, не знам. Но като ги нанасям нямат нищо общо с цвета в кутийката. Тези на Катрис ми харесват много повече  Peace

# 233
  • In The Middle Of Nowhere
Мисля, че е предишната тема някой я беше ползвал и не беше възхитен..

Не знам до колко ще съм полезна с мнение, но днес ги тествах тези т.нар бази. Значи едната ми се стори страшно оранжева, а другата пък с някакъв перлено-розов оттенък. Тествах на ръце, но въобще не си представям да си ги сложа тези неща на лицето, че и под фдт-на.

Относно покривността, според мен kriska10  е имала предвид за фдт-ните  Peace

# 234
angeles, те не са за под ФДТ, а за под сенки  Peace

# 235
  • In The Middle Of Nowhere
Моя грешка, не съм обърнала внимание, че се пита се базата за сенки и писах за тези за лице  Blush

# 236
Случва се  Hug

# 237
  • София
  Влизам само да похваля матовия бронзър на Есенс - https://encrypted-tbn0.google.com/images?q=tbn:ANd9GcRmaLX06K5qV … Og9_foinajNuq9efx
Седи много естествено, нанася се лесно и ухае божествено на какаово масло. Направо ме пренася на плажа докато го слагам  Crazy

# 238
Аз пък влизам да оплюя новата спирала на Rimmel - единственото скандално в нея е качеството. Ни обем, ни дължина, все едно си мажа миглите с рядка черна водица. Язък и за голямата четка, и за рекламата.

# 239
Лакочистителите на Ebelin също са много добри.  Peace

Аз пък от розовия Ебелин не съм доволна нещо Sad То май общо са 3-4 вида, ако не греша? Simple Smile
Точно този розовия с кокос на Ебелин за нищо не става.... Twisted Evilпълен боклук.....

Общи условия

Активация на акаунт