Balea, Alverde, Catrice, Essence - 3 (Козметика от ДМ и Лили)

• 88 741
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
Исках да ви питам как са на Balea продуктите за коса? Доволни ли сте?
Аз съм много доволна от млякото.
Друго тяхно за коса не се сещам в момента да съм използвала.
    От вчера и аз ползвам това мляко за коса.
    Мнооооого съм доволна!Не съм очаквала толкова добро качество и ефект за някакви си 6 лева!  Grinning

# 451
видях фиксатор за грим на Алверде - някой ползвал ли го е?
/прозрачен спрей, 50 мл, около 9 лв./

# 452
Млякото за коса отнема ли от обема? Аз съм купувала доста пъти балсама от серията и косата ми става много хубава.

# 453
Млякото за коса отнема ли от обема? 
    Напротив.  Simple Smile

# 454
Ще може ли малко по-голяма снимка на млякото за коса или някакъв линк?

# 455
 Flutter А как се ползва млякото - предполагам на измита мокра коса? Преди това - балсам или маска, нали?

# 456
Да,на мокра и леко подсушена коса,като не е необходимо преди това маска или балсам,защото млякото е именно балсам,но без отмиване.Ако се сложи преди това балсам с отмиване или маска-ще стане прекалено,не е нужно!Присъединявам се към мненията,че млякото е много добро,при мен се съчетава много добре с шампоана на Алверде за гланц,с кайсия-оранжева капачка..

# 457
Млякото не мисля че има ефект в дългосрочен план  Crossing Arms Само за момента да направи косата малко по-несуха и приятен аромат

# 458
Благодаря  Peace

# 459
Момичета, тъй като нямам време да изчета темата, а и мисля днес да купя  Grinning та да ви питам - ползвали ли сте от балсамите на Алверде и доволни ли сте  Grinning

# 460
  • София
Извинявам се за отклонението от темата, но ме интересува в Лили има ли все още щендер на Ревлон?

# 461
  • Belgium
Извинявам се за отклонението от темата, но ме интересува в Лили има ли все още щендер на Ревлон?

Не  Peace

# 462
  • София

Не  Peace

Ех, защо така правят тези хора??? Затворха Бонжурите, преориентирах се към Лили. А сега откъде ще си купя ФДТ? Къде има Ревлон, момичета???

Извинявам се пак.

# 463
  • Belgium
Аз бях писала на предната страница - Ревлон има в магазинчето на Гарибалди срещу KFC  Laughing

# 464
  • София
Аз бях писала на предната страница - Ревлон има в магазинчето на Гарибалди срещу KFC  Laughing

Е вече ще го видя магазинчето на Гарибалди явно!
Мерси, Лу!

Общи условия

Активация на акаунт