Леко раждане, Джил!

(защото често ходя с нея там). Сега понеже ме гледа, че пиша и ми вика: "Не работи, стани, налей ми вода". Ставам. 

според нея.
Сега ще ви е по-леко.
сладуранка.

. Каките я наричат Доминатор-а. Всичко се планира, разпределя, подрежда и съобразява с нейните желания...В смисъл, така се получава по линия на на-малкото съпротивление. Всяко прекършване на волята на Доминатора изтощава ентусиаста до краен предел.

или ако е притеснително, то и аз трябва да се притесня. Влади и хал хабер си няма от години ..... Името принципно си знае, но и той понякога не се обръща ( най-вече като не му изнася
направо ме разбива София - поредното доказателство, че жените и мъжете са от различни планети

та след мама, тати и бати - идва чуПА и можИ - като му се скарам за нещо и казва "МожИ мама - МОЖИИИИ"
А за акането положението е същото - от лятото си пишка на гърне, а вече и в тоалетната, прав на една стъпенка, но за акането идва и си казва, че иска памперс
)...та ще ме прощавате, че съм толкоз несериозна
Ако искате да замислим една среща за съботно/ неделно следобедно виждане?
браво!
той нали и не говори много, макар че в последните седмици, буквално си утрои речника ( то нали щото и един речник имахме - 10-15 думи де), но поне по този параграф лека надеждичка ми се зароди, обаче с памперсите трябва да взема крути мерки
, изчака ми се чакането, честно да си призная 

, ама на тях честно да ви кажа много не може да се разчита
'лабава работа
Тц! Пак не е юлче, но... съдба
и се роди 2950гр и 50см.
и да стискам палци 
Винаги ще ми бъдете в сърцето