Мацко, честита розова новина засега, не е ли доста рано за определяне на пола?
Сиси, страхотен списък си дала. Ние имаме книжката за Приказки незабравими в рими (има 7 приказки) и Мими много ги обича. Имаме и по-бебешки с твърди страници, но ми се иска да имам още. Тук не мога да си купя и затова винаги книжки си поръчвам от БГ.
Мария има пластелин, но сякаш не сме играли с него, добре че ми напомнихте да го извадя.
Мими прави все повече крачки и става по-стабилна. Даже прощъпулник й гласих, но тя се поразболя и го отложихме и сякаш го забравих. Вече е време, де, откога го чакам този момент.
Края на август ще тръгва на градина, всеки ден по 2.5 часа и там ще има специални педагози, които да се занимават с изоставащите деца. Ще има 5 такива дечица в група от 15. Мисля, че ще й се отрази много ползотворно.
Нашата баба си тръгна и сега си се справяме с татко й. Аз все още работя, но си оставих само 3 смени в ресторанта (вечер). Даваме Мими на една баба (българка) съседка за 1-2 часа докато баща й се прибере от работа и я взема. Тя бабата си гледа 3 годишната внучка и двете с Мими добре се разбират и си играят, нямахме проблеми.
Аз преминавам през труден период в личен план, моля ви да стиснете по един палец за мен, да премина през тази ситуация с възможно най-малки последици, много ми е притеснено в момента. Ще споделя, когато мога
.
. Мъчно ми стана. Пожелавам сила и късмет. За Мария са важни любовта и постоянството ти.
Много е сладка Дани така
А сестра и иска ли да я гушка и мачка 
.