Юлски деца-Тема 48

• 47 902
  • 726
  •   1
Отговори
# 540
  • София
С малко закъснение да честитя на именниците и да им пажелая да са много здрави и усмихнати!

За памперсите-от самото начало сме си купили кофа за памперси на Angelcare ( по препоръка на снахата на нашия татко) и съм много доволна-сега вече оценявам колко ценна е тази придобивка, преди когато не мирише толкова не обръщах особено внимание, но сега ми е ясно защо толкова настояваше.

Накрая да се похваля, че и ние сме приети в детска градина, чак не мога да повярвам.

# 541
Ех , Прашец , честито и на вас !
То и аз не можех да повярвам и се дивях и ревах от радост ,но ей го на , случи се !
ГрацияHug
Момичета , аз се преборих с шарката за около 2 дни .Беше ми лошо , гадеше ми се , сърбеше ме , но мина , наистина , така че не вярвайте на приказките че тези дето карат късно Варицела са за окайване .До човек си е  Grinning
Влади и той е в отбора заедно с мама .Много се е опъпчил милия , цяла нощ спа неспокойно , чак ми е жал , не го гушкам много че му е топло , сега спинка ....да му минава бързо и на него  Hug
Марулке , радвам се че писа ! Да ти кажа правих си някой от твоите рецепти и вкусни ми се получиха ! Браво на теб !  Simple Smile

И със закъснение - Честито на всички  празнували вчера ! Да им е живо и здраво името !  Hug

Къде е Драга  newsm78

# 542
  • Видин
Грация,  Hug
Ние с Габи се опитваме да си махнеме памперса. Нощем не се напикава много отдавна, но денем е ужас. Пиква по 5мл през 20 минути. И в най-добрия случай ми казва когато вече пишка, никога преди да започне. Засега прилагам такава тактика - слагам го постоянно на гърне (много често не иска изобщо да седне) и го държа по гащи. Пера като луда  Crazy Навън също не знам как да действам, засега навън сме с пампа  Rolling Eyes Той посмъртно няма да ми даде да го изпишкам прав ( не че знам как става). Та приемам всякакви съвети  Praynig Това ли е начинът? Да стои по гащи и да пика наред  #Crazy А навън?
Ще се радвам на всякакви съвети, че вече ми иде да се гръмна с тия памперси за 2 броя дЯца ooooh!

# 543
  • Кърджали
Привет!
Аз памперсите винаги съм ги хвърляла в коша в банята. Но кой знае каква гадна миризма не съм усещала, та не съм мислила за друг вариант.
А да, разбра се причината за рева на Кати. На езичето има нещо като пъпка, леко подуто. Много е малко,едва го забелязах, ама явно жестоко я болеше.Три дена рева горкото. А като си нямах идея с какво мога да го третирам, не пипах изобщо. Добре, че явно и мина, та снощи спа спокойно.
Вчера Кати се събуди със зачервено гърло. Направо и се беше променил гласа. Миналия ден докато пътувахме към село, беше се изпотила, а на всичкото отгоре като замрънка че е жадна, та пи студена вода. И резултата беше налице. Пък доскоро всичко си пиеше от хладилника, и нищо не и ставаше, ама явно честите ангини ще си кажат думата, и ще трябва да я пазим малко повече в това отношение. Слава Богу, Тонзилотрена спаси положението и е добре.
Аманитка, само мога да ти пожелая късмет и здрави нерви. Съвет не мога да ти дам, че Кати действа по нейно желание и засега нямаме никакви проблеми, освен с акането, ама вярвам че до края на седмицата и него ще отренираме.

# 544
Грация, много ми стана мъчно като прочетох, много силно стискам палци скоро да кажеш добрата вест, защото съм убедена, че ще има такава Hug.
Карелия , добре се завърнала.
Вили, тука съм, но разходки, деца, сериали, не е лесно Laughing, добре че карата леко варицелата.
Алекс, важното, че вече е спокойна.
Марулка, ето къде си била Laughing.
Не на последно място, ха честито на приетите. Аз като Вили щях да му ревна от щастие като видях, че Андреа е приета в детската. Още не мога да повярвам, направо тото ще пускам Laughing. Имаше смисъл да се мъчим с яслата явно.

# 545
Помните ли ни?  Wink
Ние пък никъде не сме приети, не очаквах да сме и не ми е драма..

Мога да се похваля, че Преслава проговори.. ама толкова изведнъж, че не разбрах как всъщност стана.  Сега ми е забавно и "забавно" и ВЕЧЕ отправям молби да си помълчим, поне минутка..

Памперса си го носи, обича си го, не си го дава. Харесва си и гащичките, избра си ги сама, но като ги напиша и изпада в истерия. Не за нови, чисти, а за памперс! И тук няма драма при нас. Памперси, биби, всичко си е с времето. Скоро една позната се втрещи на улицата "Ама още ли е с памперс?!" Остана още по-втрещена като потвърдих спокойно и с усмивка.  Twisted Evil

# 546
Хеййй Бубулечета  Hug разкажи и за малкото златце, сигурно и тя вече е станала опасна скица.
Радвам се, че е проговорила Преславка иначе и за си мисля за същото сега се моля да проговори, после ще се чудя как да го накарам за момент да млъкне, но ... да е здрав само!

Честито на всички приети в градините, това си е вече направо събитие  Mr. Green Peace

Марулова, ако скоро не съм ти казвала кооооооолко те обичам - сега го правя  Hug
Карелийка, драго ми е, че наминаваш  Hug

Грация  Hug ще се справите с Мимето надявам се  Hug
Вили, добре че е минало леко при вас с шарките Peace сега поне ще си спокойна.

# 547
Ще се радвам на всякакви съвети, че вече ми иде да се гръмна с тия памперси за 2 броя дЯца ooooh!

Една позната мама слагаше в гащите на детето парчета тензух или от стари пижамки и др. памучни материи парчета плат, като се намокри, вади го и слага друго; нейното също пишкваше по мъничко и такъв начин беше измислила. После ги пускаше в пералнята.

# 548
  • Canada
Благодаря за топлото посрещане юлки! Hug
Като гледам колко бебчета са се появили в темичката и ми става толкова мило... Ние с Радина голямо канене му се каним май в това отношение...
Буболече, кофти че не сте приети, но пък всяко зло за добро. Може на следващо класиране, или пък догодина, когато и детския организъм е по-заякнал... Peace Въпреки че честно казано мен нямаше да ме успокоява това...

# 549
Кукич, освен в найлонова торба да връзваш, друго не се сещам.
ХЕх Мацко, този нов не е ли добре забравеният стар начин на нашите баби се чудя?
Грация, Изабел се оправи, аз се тръшнах. Отидохме на гости на нашите и така и не се върнахме, там си и останахме двете  ooooh! Майка ми не я беше гледала отдавна и ме наплаши, че детето било много истерично  Shocked Изобщо не знаела как ще се оправям  Shocked Shocked
Аз покрай болестите още не съм отишла на стената на плача на детската градина ....

# 550
Ем, и аз така. Влачих се 4-5 дена леко болна и уж да се оправя, а вместо това се тръшнах вчера наново вече мн. зле с висока температура, силна болка в гърлото, абе същата история като малката. Дано поне има имунитете към туй чудо, че да не й го "върна" аз обратно, щото ще се гръмна.
Мо не е приета, но и аз не съм очаквала да е.
Има ароматизирани торбички за памперси, купувала съм от "Джъмбо" и от "Карфур".

# 551
  • София

Благодаря за отговорите,незнам как така памперсите не ви миришат силно,нашето е направо...  Sick   Sick

Карелийке браво на вас с Радина,че с 2 искате 3!! Голяма веселба ще падне сигурно! Аз все по-често се замислям за момиченце,но Гоги като ме изкара извън нерви и желанието ми се изпарява,незнам дали ще се справя с още едно детенце..Като знам,че търпението ми трябва да е х 2..,а и не само търпението де...Но и ще е много щастлив да е батко,аз съм го питала,дали иска да си имаме бебе и той казва "да" с усмивка,дали разбира въобще какво го  питам незнам..

За всеки случай да попитам ние като сме си на ясла и сме в ОДЗ,автоматично влизаме в градината,нали?

# 552
  • София
Благодаря за отговорите,незнам как така памперсите не ви миришат силно,нашето е направо...  Sick   Sick

сигурно тези, на които памперсите не миришат, акат в гърне. Обаче и ние не сме от тях, за целта аз съм си купила пликчета за фризер - даже и от 1 кг стават за 1 памперс . Връзвам стегнато отгоре радиоактивния отпадък и го оставям пред входната врата докато някой тръгне да излиза.
И Мишо е приет в ДГ, само че сеге се оказва, че не съм си актуализирала профила и ми излиза че трябва бележка че съм в отпуск за гледане на дете... Тъпо, тъпо!!

# 553
Cuckoo, споко Simple Smile аз пък съвсем забравих, че е време за класирането. Laughing Mr. Green Blush Та, Калина си остана с ясленските кандидатури от миналата година. Ама като преглеждам сега за второто класиране и пак не успявам да намеря удобно място, за което да сме имали шанс. Така че, все тая.

Калина ми е болна тези дни и жонглирам с Ния, за да им съвпада времето в една стая възможно най-малко. Дребната е голям сънчо, за щастие. Стиснете едни палци за нас, моля, че нещо резултатите от урината на Инето не са съвсем добри, а микробиологията се бави, което е още един кофти признак.

# 554
  • София
Джил, стис.  fingerscrossed  Hug
Ем, Инкс, бързо да се оправяте и вие.
Кукумявче, да, автоматично преминавате в градинска група.  Peace

Бръмбароците вече ходят и на ясла без памперс, въпреки протестите на сестрите.  Mr. Green Не виждам смисъл аз да ги уча на гърне, а като отидат там да им сложа памперс и поставих лелите пред свършен факт. Засега бръмбарка има два "инцидента" и то с нас в парка, бръмбарко е отличник.

Общи условия

Активация на акаунт