Юлски деца-Тема 48

• 47 940
  • 726
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Маймун, така си е, така си е с нашата четка, ще си се четкаме с нея и като малки и като големи и след като започне да я топи в разни "помади", ама в детската градина сигурно много ще й се смеят дечицата, не знам как ще реагира на това, може пък да се засрами Embarassed  и да я хвърли, знае ли човек. Бързо оправяне на Стейси.
Пропуснах да честитя и на другите дечица събули памперса, хайде безнамокрящо да обуят гащичките трайно.

# 646
  • Canada
Гале, браво на Нико за памперса  Peace
Скрит текст:
не мога да свикна новия ти ник
Радина, ами като гледам, то и другите май не могат да свикнат.  Laughing Тан ми пише на карелия... Ами ще взема да го върна стария...Simple Smile))
Да знаеш, че и аз тръпна в очакване за класирането и съм супер притеснена. Писах ти на скайп защо. Абе дано имаме късмет. Praynig

# 647
# 648
  • При децата ми
Честит празник на всички деца!! HugДа са ни живи и здрави! Много усмивки и весели игри им желая! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Един поздрав от мен:
http://www.youtube.com/watch?v=o73lwjiVRcI
Весел празник!!  ura  bigdance2 Tada

# 649
Честит празник на всички дечица! Нека усмивките никога не слизат от лицата им!

# 650
Честит празник на всичките ни дечица, дано да имат по- хубав живот от нас, да растат весели, безгрижни и здрави, да ни побъркват умерено и да ни слушат много. Целувки за всичките юлчета Heart Eyes.

# 651
  • София
Честит празник на сладките ни дечица, да са здрави и винаги усмихнати!   bouquet

Аз отивам на тържество в детската. Heart Eyes

# 652
  • Canada
Честит празник и от мен на всички деца! Дано са много здрави, игриви и щастливи! Hug

# 653
Честит празник на всички наши дечица!
Да са здравички и много усмихнати!

# 654
здравейте момичета. Влизам специално да ви почерпя виртуално.  Simple Smile Днес имам рожден ден, този път решихме да не е празненство и отидохме на почивка. КАто се приберем ще ви пиша подробно.

Последна редакция: нд, 03 юни 2012, 09:12 от Mishe333

# 655
Мише, честит рожден ден! Да си много щастлива и винаги усмихната!

Ние пък днес мислим да се качим на Витоша, че в София се очертава голяма жега.

# 656
# 657
Мише, честит рожден ден, да си прекарате чудесно, според пътуването е винаги по- добра идея от празненство  bouquet.

# 658
  • София
Мише, честит рожден ден и от мен. Да си прекарате вълшебно.  bouquet

Джил, как беше на Витоша? Имам известно подозрение, че половин София е била там.  Crazy

# 659
Хехе, ами замотахме се с разни задачи и в последния момент се отказахме. Добре сме направили значи. Вместо това посетихме пак забавленията пред Народния театър. Беше доста по-спокойно от събота, а Калина се залепи на боичките и едвам я изчегъртах от там. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт