Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 90

• 57 262
  • 747
  •   1
Отговори
# 450
  • Разград
(Engin Akyürek) EMEL SAYIN-GÜLÜNCE GÖZLERİNİN İÇİ GÜLÜYOR (ELOSH)  

# 451
БРАВО, Марта, много красив клип!  newsm51  Благодаря!

# 452
  • В Града на липите
Марта  Hug Благодаря ти за клипа. Видях всичките си най-любими моменти вътре.
Напоследък подписа ми се пооголи, и искам разрешението ти да добавя този клип в него. Много ми харесва как си съчетала музиката със снимките.
п.п. Още не мога да свикна с турската музика. Харесва ми като фон за засилване на момента в дадена сцена, но самите песни са ми чужди. Досега да са ми допадали не повече от две три.
За това и рядко попадам на клипче, което да ме грабне изцяло. Това бих го гледала често.

Последна редакция: пн, 19 мар 2012, 14:44 от hrissi_sz

# 453
След изчитането ви и изглеждането на клипчето, вече всичко е още по - слънчево и хубаво! Благодаря, момичета!  Heart Eyes  А "10 години по-късно" ме разплака . Embarassed

# 454
Аз докато си търсих по-качествено клипче за моето разследване за пушенето и попанах на това:
http://www.youtube.com/watch?v=gtPlXqowwHY
сигурно е поствано, извинете ако е така, но за всеки случай!
Верно феновете изтрещяваме, не ги оставят на мира!

Айде на кино, има много свободни места
http://www.youtube.com/watch?v=kNmk2mXm4Ro&feature=related

Ох, гледах и други клипчета дето държи нещо и май не са цигари, наистина прилича на телефон. Спирам да разследвам.

Последна редакция: пн, 19 мар 2012, 14:36 от nianta

# 455
  • Разград
Слънчево настроение и много положителни емоции!
Но не чакай и не се надявай някой друг да ти направи деня такъв!
Помни, че това е най-вече в твоите ръце!
Аромат на кафе! Ухание на Пролет!
Това е вашето следобедно кафе!
И още нещо с кафето за хубавите поводи!
Нека сърцето ти прелива от Любов и Светлина!
Весел Понеделник и приятен следобед!

# 456
  • Стара Загора
Марта smile3525 благодаря за  клипа и превода на песента!!!
Славена   bouquet-много е хубаво това,което си написала"След 10 години",макар че ми се струва много великодушно Мюнир да отърве кожата,аз го искам и тоя зад решетките Mr. Green
Злате ,тия снимки от Хриси,знам че за теб специални бяха и интервюто от Круела,ама пусто любопитство не удържах и надникнах  Laughing,мн.секси там синеочко(не мога да си изкривя душата),ама моля те и аз кат Детелинка не си го слагай в подписа,че ще те преминавам набързо,а пък си мн.забавна и с кеф чета всичко от теб Hug!Вчера се изкефих максимално с коментарите ти Hug!
И макар да не харесвам кой знае колко Фърат Челик моля,ако някой разбира да ни преведе интервюто,ще  е интересно да разберем какво казва!
  vania_e -мерси за кафето и пожеланията,толкова хубави неща пишеш и ти....  bouquet

# 457
  • Пловдив

Марта_49, супееер.

# 458
  • Разград

Последна редакция: пн, 19 мар 2012, 15:00 от vania_e

# 459
Слънчево настроение и много положителни емоции!
Но не чакай и не се надявай някой друг да ти направи деня такъв!
Помни, че това е най-вече в твоите ръце!

Аромат на кафе! Ухание на Пролет!
Това е вашето следобедно кафе!
И още нещо с кафето за хубавите поводи!
Нека сърцето ти прелива от Любов и Светлина!
Весел Понеделник и приятен следобед![/b][/color][/center]
Това е абсолютната истина - благодаря Ваня !

П.П.  Кафето също приемам с най-голямо удоволствие

# 460
Аз докато си търсих по-качествено клипче за моето разследване за пушенето и попанах на това:
http://www.youtube.com/watch?v=gtPlXqowwHY
сигурно е поствано, извинете ако е така, но за всеки случай!
Верно феновете изтрещяваме, не ги оставят на мира!

Айде на кино, има много свободни места
http://www.youtube.com/watch?v=kNmk2mXm4Ro&feature=related

Ох, гледах и други клипчета дето държи нещо и май не са цигари, наистина прилича на телефон. Спирам да разследвам.

nianta , Енгин не пуши ...!?  Peace

# 461
  • София
Ехееееееее, дочетох ви ooooh!!
По едно време докато четях, видях че страниците се увеличават, направо се стреснах. Викам си, тези мацки пишат по-бързо, от колкото аз чета  Joy Joy Joy.
Реших да си направя кафенце, защото то не се издържа, главата ме заболя и то съвсем сериозно. Да не вземете да се засегнете, хубавите постове бавно и задълбочено се четат  Hug!
Не мога да напиша всичко,което ми хрумна докато четях,затова се включвам само към последните теми за размисъл:
http://www.vindir.net/engin-akyurek-pazar-suprizi-hq--403757.html

Така - държи ли цигари и запалка в клипа или аз много искам да го изкарам пушач?
Mr. Green  newsm78
Според мен това е телефон и ключове за кола /но ако е същото клипче,което продължава с таксито,тогава вече може и да е запалка newsm78/. Тук Енгин много ме кефи,колко е рязък с досадните журналисти!Не му е леко.Аз като се знам,каква съм емоционална, така постоянно да се снимат с мене, да ме преследват, а примерно на мен ми е криво, е няма да го изтърпя!
Имаше прекрасни цитати назад в темата от книгата "Любов"- не съм я чела, няколко пъти ми е попадала и се замислих дали да не я прочета.
Прочетох и много слухчета, някои от тях звучат обещаващо,други не чак толкова. Но едно е сигурно:чака ни интересна серия, надявам се с повече участие от страна на Керим и Фатмагюл /поне 10тият признак за това, че гледаме КВФ да отпадне - от 10те признака на Хриси Wink/.
Ваня, много интересен разказ на фенки си постнала.
Относно кг. на Енгин, камерите нали слагат няколко килца отгоре. Чудя се, колко ли слаб тогава е бил в началото на сезона. Той не е дебел и сега,но не е чак толкова слаб newsm78.
А косата му, на мен ми харесваше по-дълга и с малко по-малко обем!!!
Та така, казах каквото се сетих,извинявам се за дългия пост,но то се насъбра в мен  Laughing!
п.п. Благодаря за новата серия на "Облака" -изгледах я веднага, стоях снощи до късно,въпреки че днес имах важен ден. Само какви жертви правя ,а  Laughing?!
Благодаря и за всички нови клипчета и снимки,бяха много интересни!

Последна редакция: пн, 19 мар 2012, 15:30 от Л_Д

# 462
# 463
# 464

Скрит текст:
Цитат на: AnaSt в Пон., 19 Март 2012, 11:33
Вчера Ви оставих на стр.17, а днес Ви намирам на стр.27
Бях на спектакъла на Сатиричния театър, по случай 90-годишнината на Стоянка Мутафова
"Г-жа стихийно бедствие". Първото представление беше на 02.02.2012, когато е РД на Мутафова и снощи беше Второто. Страхотна постановка - препоръчвам Ви я, който може да я гледа - има по едно представление на месец! Смях се от душа, въпреки че е на 90 години Стоянка Мутафова беше прекрасна. Дух, настроение, творческа изява - всичко беше чудесно. След това - творческа почивка в едно уникално столично заведение, в което сервират ЖИВА бира, в резултат на което, от сутринта не мога да Ви изчета.
Снощният смях го допълних днес с вицовете за Рахми и Мукадес - дано този смях да не е на лошо.Зарадвах се на новите слухчета - дано са верни.
С пожелание за ползотворна седмица и романтична 67 серия  Hug

AnaSt,
Скрит текст:
гледала съм този спектакъл преди 5-6 години. Тогава тя започна да се търкаля и да прави кълбета по сцената. Та въпроса ми е: направи ли същото и сега?

Последна редакция: пн, 19 мар 2012, 15:41 от sasas

Общи условия

Активация на акаунт