Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 90

• 57 173
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
  • В Града на липите
freespirit, какви домати по това време на годината  Grinning
На мен поста ти много ми хареса. Hug Накара ме да се замисля.

Забравих да добавя кое е нещото свързано с Мукадес, което ми харесва. Начина по който Керим казва: оффф, и извива очи. В тези моменти и прощавам.  Grinning

# 61
Тезата на freespirit и мен ме хвърли в размисъл. О.К. Ще трябва обаче още един епизод да му изтърпя рибешкия поглед на МН. Ако ще е за доброто на Фатмагюл ще се прежаля.  Peace

# 62
Добър ден на всички....
Вижте на какво попаднах
http://vbox7.com/play:fc9ceec75d
Изглежда доста обнадеждаващо че края няма да е драматичен нещо от което аз много се опасявам.
Надявам се да е така .
Само не знам до колко може да се вярва на тази информация.
А от друга подсказка прочетох че Хаджер умира при раждането ,жалко тя няма никаква вина за да я застигне тази съдба.....
Хубав замисъл. Силно се надявам да е истина.
Мисля си, че ако сватбата е преди присъдата от Съда, това ще означава, че Фатмагюл е отсъдила за себе си: Невинен, Прошка.
Тогава наистина ще е време изтерзаните им души да намерят покой след кошмара.
Простен да им е 66-ти епизод, че много ме измъчиха тези сценаристи/изключвам финала на 66-ти Simple Smile/
А на дразнителя в този форум DIAMON или нещо такова искам да кажа:
не става дума за ниска самооценка. Керим не е насилник - той е една чиста душа, която с цялата си наивност не допускаше какво може да се случи и какво може да се очаква от тези пияни измекяри.
Доста път изминаха Фг и Керим, за да се каже, че тя се отвращава от целувките или докосванията му- напротив- винаги има изражение което казва: искам да задържа този миг завинаги.
Не за всяка грешка има прошка, но случаят на Керим е грешка и последвало дълго и мъчително изкупление.

Но всеки има право на мнение - дразнещо или не. Може би не харесваш думите думите изкупление и прошка.

# 63
Марианка,благодаря ти за новата тема!!! Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 64
СВЕТОЗАРА , това от поста на Miki Viki имам предвид линка е ozeta (резюмето) за 66 епизод + слуховете за някакво интервю на режисьорката за това което предстои до края. Взето е от руския форум и беше сложено в темата от моя милост с доста резерви. Да не вярваме на всичко.  Peace Някои неща трябва да се вземат просто за сведение. Да се наслаждаваме на филма.  Peace

# 65
„ Убедена съм, че Мустафа е на края на житейския си път – но точно тук в края – живота ще му даде последни  часове / защо не и дни / именно за това – да прогледне и да види.

Да види себе си, Решат Яшаран и Мюнир, да види Хаджер и нероденото си дете, да види Фатмагюл,  да види Керим. 

Животът ще му даде този последен шанс  - най-лесно е да умре бързо или пък да отиде в затвора.
Мустафа трябва да „прогледне и да види” – и след това ще действа.

нещо такова ми се върти и на мен. вярно , че поразтеглиха нещата с Мусти, но може би не случайно . като най-виновен в отношението си към Фати, той и нанесе и най-голямата травма - сега съвсем не ми е все едно как точно ще си замине.....нека  "прогледне и види" ,пък после нека мре , няма ли да е по-добре за Фати..., не съм психолиг, но не трябваше ли за да преодолееш напълно такова преживяване, да си отново пълноценен човек, ...знам ли да ..простиш?..
т.е. ако Мусти и поиска прошка и тя може да му я даде, няма ли това да я освободи напълно..ще кажете, че Керим я върна от пепелта,и че  Мусти не заслужава прошка, ама аз не заради него, а заради нея самата, ако човек не се пребори с собствените си демони, не е способен да види света...., може би затова засега ни налагат все още тази дистанция К/Ф - още не е свободна Фати, /от болката, гнева, страха, предателството/,
- нужно ли и е да прости на Мустафа се чудя??

не съм сигурна, че написах точно това, което мисля, но  ще чакам с интерес как точно са решили да разкарат Мусти, че хич не ми е все едно. А после и романтик...

ако ме замеряте с домати...
И аз мисля, че ако има такава възможност и Фг и Керим ще му дадат прошката си. Мустафа беше толкова саморазрушителен, че едва ли ще му стигне само прошка. Каквото докосна, съсипа. А накрая съсипа и себе си. Беше логично гаден, но и той изживяваше любовта си по собствен начин.

А Мукадес е антипод на Керим - Керим с неговата тактичност към Фг и Мукадес с нейния ужасен манталитет - Мукадес подсилва образа на Керим според мен. Иначе има само един-два момента в които беше възлова фигура -  когато Фг и К се сближиха като разбраха, че детето не е на Рахми и после, когато се сети,че онова моиче е изнасилено от мъжа на сестра й. Май дотолкова беше ползата от нея. Даже си мисля, че май и второто й дете пак е от онзи мъж. Но това е друга тема.

# 66
СВЕТОЗАРА , това от поста на Miki Viki имам предвид линка е ozeta (резюмето) за 66 епизод + слуховете за някакво интервю на режисьорката за това което предстои до края. Взето е от руския форум и беше сложено в темата от моя милост с доста резерви. Да не вярваме на всичко.  Peace Някои неща трябва да се вземат просто за сведение. Да се наслаждаваме на филма.  Peace

Абе да вярваме до другия четвъртък, пък от 21:00 , а след този час ще стане ясно. Повече ми харесва да вярвам в щастливия край. Даже ако питаш мен не искам никой да умира.
Искам да видя мъдър финал.

# 67
Аааааа,Мукито си е ок Wink.А най-ме кефи като някой вече изгубил всичкото си търпение й каже с нервен тон:"МУКАДЕС ХАНЪМ!" Laughing

# 68
Даже си мисля, че май и второто й дете пак е от онзи мъж. Но това е друга тема.

Елиф е от Рахми. Мукадес си прави ДНК тест, който най-нахално размахваше из къщата.  Peace

# 69
Ами то така е като сме се захласнали по турски филм на 35 серия поглед, на 50 серия целувка по ръката, на 100 по устата, за горещи сцени и дума да не става. Дручко си е американски - първа сцена як секс.
Joy
Точно в това е дозата: по малко, но много силно.

# 70
Даже си мисля, че май и второто й дете пак е от онзи мъж. Но това е друга тема.

Елиф е от Рахми. Мукадес си прави ДНК тест, който най-нахално размахваше из къщата.  Peace
май съм изпуснала това. Извинявам се на вас и на Рахми Simple Smile

# 71
Да, наистина се постара всички да разберат за теста, беше доста нагла. Все пак продължи да изкарва почти всички от равновесие, даже след като Мерием и помогна при раждането, а Фг и Керим се върнаха от вилата едва ли не ги обвини за стреса, предизвикал преждевременно раждане.
А Мустафа не може да обвинява Керим, че живее неговия живот. Той сам си избра пътя, по който да върви, заслепен от парите и лукса, желанието му за богатство.

# 72
  • NICE,FRANCE
Марианка,благодаря за новата тема smile3525 newsm51

# 73
един въпрос с повишена трудност:/ама моля да не ми се смеете/

мислите ли, че в този клип пеят Енгин и Берен? Предполагам, че могат и да пеят, щом са се явявали на конкурс и са спечелили 1 и 2 място.

# 74
А и тя забременя почти веднага, след като се върна първия път пребита от "онзи".
В началото Мукадес ме дразнеше много, но сега ме забавлява много. Всички в къщата свикнаха с нея, а и тя се попромени - забележките и намесите й станаха по - меки, макар че почти винаги са неуместни и ненавременни. Във всички случаи, без нейния образ филмът нямаше да е пълен...

Общи условия

Активация на акаунт