Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 90

• 57 354
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
ValentinaP, с голямо закъснение,  добре заварила. Пак не съм в крак, къде ви оставих, къде ви заварвам. Пишете с такава скорост, че не мога да ви настигна по никакъв начин, ако реша да стана от компа за няколко часа. Татко Фахредин си го следя аз, след срещата в онова сепаре в Истанбул (Дива Hug ) съм много щастлива и много спокойна. Човекът е супер стабилен, има си план за действие и държи всичко под контрол.
Сега се връщам на стр. 3, а вие все пак имайте милост, не пишете със скоростта на светлината или сякаш имате норма за изпълнение.  atwork smile3521

# 106
От 1-ви сезон:

Струва ми се, че са нови снимки или се бъркам  Thinking

# 107
Здравейте момичета,

благодаря за хубавите клипчета, слухчета и на Марианка за темата и за уюта.

И аз да си кажа за Муки, че ми е "слабост" от началото. Вярно е, че мааалко се попромени, ама не защото се осъзнава, ами само когато й изнася. Винаги си гледа себе си, каквото и да става, тя да си задоволи любопитството, пък че ще бръкне с пръст в раната, хич не й идва на ум. Е, само в усилието й да разведри ФГ със сватбените списания съм склонна да я разбера, макар, че пак избра най-неподходящия начин и момент.

И ето един момент от 60 еп. , когато е сама в къщата и се обажда на Рахми , че я е страх, малко преди да спре тока:
М: Рахми, не искам да бъда сама. Не се чувствам добре в тази голяма къща.Децата спят, включих всички лампи.
Р: Не се страхувай (2)!
М:Вбесяваш ме като говориш така. Страхувам се , какво да правя. В тази голяма къща, дори някой да ми отреже главата, няма кой да ме чуе.
Р:Мукадес, защо някой ще иска да ти реже главата?
 Joy Joy Joy В този момент си помислих за всички нас от форума, или поне повечето...

# 108
  • Разград
Както знаете аз съм от скоро в темата. Сега пускат някакви снимки които са от първи сезон. Предполагам че може и да са пускани, но ще ги сложа за други такива които като мен са отскоро тук.

ПП. campanula , докато пускам поста си и ти си ги сложила.

Последна редакция: сб, 17 мар 2012, 23:52 от vania_e

# 109
Ванче,тоз последния урунгел ми разваля идилията,като го видя hahaha hahaha hahaha

# 110
di...va  Hug   bouquet  благодарение на теб надникнахме и зад кадър Heart Eyes изключително интересна информация  Hug

campanula   bouquet Ванче   bouquet  за снимките Hug

hiacint  Hug   къде се губиш newsm78 при татко Фахретин ли беше Grinning

Скрит текст:
Аз снощи го сънувах ooooh!  Embarassed Joy
бях на кино-  ...по едно време до мен седна...Фахретин бей  Shocked и аз шок шок шок ...погледнах го и искам да му кажа ,че го познавам,но ... глас не излезе от мен...йок ... и се събудих... Joy Joy Joy
[/color]

# 111
Кампанулкааа, Ваня, много хубави снимки! Като ги гледам, си давам сметка, че съм обикнала всички артисти от сериала - едни повече, други по-малко, ама дето се казва, като едно семейство сме вече, нищо, че те не знаят.  Joy

Hug Hug

Детелинко, аз нали ти казах да пишеш най-малко по веднъж на страница - поела си голяма отговорност с този подпис, да си мислила навреме.  Simple Smile Hug

# 112
  • Разград

# 113
di...va, страхотна си, както винаги  Hug а как подхождаш към въпроса, впечатлена съм! Разглеждаш го в дълбочина, даваш ни да пием от извора, търсиш и други мнения, направо научен подход. Шегата настрана, страшно ми е интересно, писмото на приятелката ти го прочетох два пъти, всичко разбрах, но не мога да сляза на земята. Май съм омагьосана завинаги  Simple Smile
Благодаря на всички за снимки, клипове, за хумора, докато четях, смеех се от сърце, и за черните точки на Хриси, и за тревогата на рускините относно телохранителя, за съня на Лилимс...опа, и аз снощи сънувах
Скрит текст:
идва ми Енгин на гости! у дома, и ме заварва със скъсан чорапогащник ужас! кошмар! Но след това сънувах Керим, той заличи кошмара, но не мога да ви разкажа как, сори, деликатна съм  Embarassed

# 114
Попълнете в кръстословицата "кой е звезда номер едно в Турция" ....

Скрит текст:
SOLDA RESIMDE GORULEN 12 HARFTEN OLUSAN TURKIYENIN 1 NUMARALI REKLAMSIZ YILDIZI KIMDIR

# 115
# 116
  • Разград
Fatmagül_Kerim - Dalgakıran

# 117
Ееее, Валенце, обзе ме завист голяма. Защо и аз не го сънувам този човек! Дали със скъсан чорапогащник или без такъв изобщо, хич не ме е грижа. Да му мисли Енгин!  Heart Eyes

# 118
  • Разград

Скрит текст:

Снимките са от 18 януари

23 януари

27 януари

22 февруари

Последна редакция: нд, 18 мар 2012, 00:26 от vania_e

# 119
  • В Града на липите

activia,  Hug, така ме разсмя. Бях го забравила този разговор Рахми-Мукадес.
Аз пък винаги се сещам за репликата на Фатмагюл, дето гасели с Керим гората. Grinning

Как го сънувате тоя Керим бе,  newsm78 кажете рецептата. Убих се да го гледам и не става и не става. Или Мюнир сънувам, или "Телма" и "Луиз" /Е. и С./, веднъж май сънувах и Йомер бей, ама с добри намерения, нищо лично.
Единствената ми утеха е, че вече поне съм с напълно чисто досие.

Общи условия

Активация на акаунт