Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 90

• 57 181
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
здравейте и от мен
и аз да се включа по темата със сватбата
обзалагам се  че ще е на рождения  ден на Керим (14.04)
да де ако наистина е преди делото

# 91
di...va , мерси за инфото! Още се чудя какво си я питала.
За снимането съм чела доста и винаги ми е интересно.  Hug

# 92
Дива, много интресесна информация ни предостави с писмото от твоята приятелка.  Не знаех такива подробности.  Hug Heart Eyes

# 93
di...va, много ти благодаря, че сподели с нас  Hug

# 94
di...va, newsm10  Благодаря!

# 95
  • Разград

# 96
  • В Града на липите
Дива, благодаря, че го сподели с нас.

Ох, тия в руския сайт ме хвърлиха в размисъл.  newsm78 Чудят се, дали телохранителя също ще се навърта край огъня. Дано му се измъкнат изпод носа.

# 97
поздрава за всички от мен... страхотна песничка

">#![/video]

# 98
Да не би да замества Мукадес? Laughing

Хриси, между другото, сподели тази рецепта, с която триеш черни точки, моля те. Или няма нищо общо с кулинарията?  Laughing

# 99
  • на морето
Добър вечер , аркадашки !  Hug
Честита нова тема и благодарности на скъпата ни домакия Марианка !  Hug  bouquet  bouquet Heart Eyes

Ами то така е като сме се захласнали по турски филм на 35 серия поглед, на 50 серия целувка по ръката, на 100 по устата, за горещи сцени и дума да не става. Дручко си е американски - първа сцена як секс.
Joy
Точно в това е дозата: по малко, но много силно.

Сега ... Thinking Thinking, погледнато чисто технически,  точно в първи епизод секс имаше .... Whistling То ,нали , от там тръгна завръзката на сюжета  Embarassed Embarassed Embarassed
Колкото до романтиката   Peace ....е ,нея , вече я отпускат на " капки " ... Понякога и повечко им се откъсва от " сърцето" . Дано мисълта  ,че скоро трябва да го приключват като действие да подсети двете дами / или както Хриси казва двете големи бели птици  Peace Hug/ , че имат още да изпълняват " план " по тази подточка в графата на взаимоотношенията и да са подобаващо по -щедри  Laughing Laughing Laughing Laughing.
Всъщност ,някои от романтичните " капки " имат доста огнен еротичен заряд като въздействие . 

# 100
  • Разград
Fatmagül'ün sucu ne? - Aksiyon

# 101
  • AMS
di...va , мерси за инфото! Още се чудя какво си я питала.
За снимането съм чела доста и винаги ми е интересно.  Hug
Cruela,
Не ме засрамвай , а разкажи какво си чела, че трябва да ѝ отговарям.

# 102
di...va Hug   newsm51   мерси за инфото. Благодари и на приятелката ти  Peace

Хриси, пак добре че няма да е Мукадес, той няма да ги прекъсне, пък и знае че са съпрузи и това е нормално. Може да е тактичен и да реши да не им свети   Joy
  Голяма крачка ще е за Фатмагюл, ако слухчето се окаже истина и е готова за романтика (целувка) точно на брега на морето. 

# 103
# 104
  • Разград
BeReN sAaT & eNgIn AkYuReK

Общи условия

Активация на акаунт