Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 90

• 57 332
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
Лили, надявам се вече по-често да имам възможност да съм с вас. Зимата беше много тежка, надявам се с нейното отминаване и проблемите да изчезнат. Много ми е хубаво с вас, дори да не пиша често, пак съм тук. Фахредин бей ме покани в Австралия (май това съм си го сънувала, сигурно едва ли не), та се подготвям психически.  Joy Joy Joy

Гледам сте се запролетили, с нови премени. Трябва да се замисля и аз за смяна на имиджа.  #Crazy

Супер снимки на актьорите, всички са одухотворени, весели. Керим много обрасъл на тая снимка с ФГ, а тя наистина като малко селско девойче, с плитките и червените бузки, с шарената рокличка и синьото герданче.

Аз ви пожелавам лека нощ и не пишете много, мислете и за нас, спящите през нощта.  smile3521 smile3524 1countingsheep

# 121
Момичета, които гледате Облака, ще ви помоля да ми помогнете. Не мога да разбера каква е символиката в това, че Нарин разговаря с облаците, а фамилията на Мустафа е Булут (облак). Може би, че и с него може да се говори?  Simple Smile (простете, още се смея от предходните постове)

# 122
Куркуметка,днес съм на Облачна тема Laughing Така съм се окопала,че се сраснах с леглото,затова не съм се индикирала цяла вечер. ooooh! Ама ви чета Peace
Скрит текст:
Сафието като облещи тия кривогледи очи и като изсъска Маниахххх-направо окапвам от смях Joy

# 123
  • Разград
Engin Akyürek ►gözlerini bıraka bana

Скрит текст:
/

Последна редакция: нд, 18 мар 2012, 00:42 от vania_e

# 124
Любимата ми мелодия на фона на много красив клип. Нека да си го припомним.

# 125
santimentalna   bouquet    bouquet    bouquet

# 126
  • Разград
'FATMAGÜL'ÜN SUÇU NE?' YENİ BÖLÜM TÜYOSU!
'Fatmagül'ün Suçu Ne?'nin fan sayfasında yazan bilgilere göre 67. bölümde Fatmagül ve Kerim yeniden öpüşecek.

'Fatmagül'ün Suçu Ne?'de bir önceki bölümde ağır yaralanan Mustafa'nın durumu ciddiyetini koruyor. Ameliyat olan Mustafa rüyasında gene Fatmagül ve onunla ilgili güzel şeyler görecek. Mustafa'nın yakalanmasına sevinmesine rağmen sağlığının kötü durumda olmasına üzülen Fatmagül ile Kerim arasında soğuk rüzgarlar esecek. Bu soğuk rüzgarlar bölüm sonlarında ikilinin deniz kıyısında yaşayacağı bir öpüşme ile geride kalacak.

Selim ve Erdoğan için yolun sonu geliyor ve ikili için sürpriz gelişmeler olacak.

http://www.gecce.com/haber/fatmagulun-sucu-ne-yeni-bolum-tuyosu-186287.html

Подсказсите и в гечето.

# 127
  • Варна
Дива розичке Hug мнооооооого сладко писъмце! Развълнува клюкарската ми душица Mr. Green  Добре, че съм сама вкъщи ooooh! такива ги редих, че ще ме помислят за луда/естествено в рими/, обаче няма да ги пиша, щото 1. трябва да сложа много червени точки 2.защото е среднощ и като почнете да се смеете като емотикона на Круела ще изпосъбудите комшиите hahaha
 Naughty Naughty Naughty Няма да стана причина за междусъседска война! no
Обаче ще споделя малко клюкини по тоя повод!
Скрит текст:
Та:
в едно старичко интервю на Берен самата тя беше отговаряла на подобни въпроси и от нея научих аз, а предполагам и много от тук следящите нейния творчески път, че на всички снимки в леглото между партньорите се поставяли дълги възглавници и .... newsm78 безброй малки /така и не разбрах ролята на малките възглавки/ И освен всичко това всеки детайл се снимал поотделно и след това се сглобявала самата сцена. По нейни думи това са най-трудоемките за режисьорите сцени/представям си какво рязане и напастване има след това/ Що се отнася до наличието на хора от снимачния екип при снимането на сцената- все ми се струва, че при комшиите никога не остават един двама човека- то при всичките им снимки бъка от народ /каква ли работа имат всички тези ooooh!/, но преди година, две в темата "Изгубени години" беше  постната една такава работна снимчица от кадрО в креватЯ ама те и двамата си бяха навлечени със скафандрите, че и с кондурите барабар обаче то като гледах колко народ има там направо им се чудех как аджеба newsm78 докараха на екрана такава прочувствена сцена, дето я оревах като магаре! Joy
 #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy Малеееееее пак се отнесох smile3555 пък щях и за прословутия протест на актьорите на Турция за целувките да пиша. no ама за сега ще го оставя. Пък ако ви е интересно и за него да напиша после. newsm78

# 128

http://telenoveli.com/16281/index/itemId/681/publicationsPage/2

Ако вече е поствано, моля за извинение! Praynig

# 129
лека нощ    Hug   Stop   Hug

# 130
  • Разград
Дива розичке Hug мнооооооого сладко писъмце! Развълнува клюкарската ми душица

Също така някои от актьорите за целувките използвали силиконови устни.

# 131
Имам много познати, които са ми казвали, че мъж и жена могат да бъдат само приятели, ако жената е много грозна (не искам да засягам момичетата в темата, които вярват, че имат истински приятели сред мъжете, просто и на мен ми се случи най-добрият ми приятел-мъж, след доста време да ми признае, че има и други чувства към мен, т.е. и аз волю-неволю се съгласих с това твърдение). Само споделям мнението си, че най-вероятно двамата с манекенката имат нещо повече от "само приятели"!

# 132
Здравейте и в новата тема.
Попрегледах я малко по диагонал и гледам сте обсъждали Мукадес. На моменти ми се иска да и извия врата, на моменти искрено се забавлявам с нея. Като цяло е тип "селска клюкарка", която трябва да знае всичко за всички, глуповата жена, която с действията си докара много беди на главните ни герои, обаче не може да и се отрече, че без нея нещо би липсвало във филма.

# 133
прошепвам нежно "лека нощ"

# 134
  • В Града на липите
Ваня, благодаря за подсказките.
Аз почти нищо не разбрах, освен че тая целувка ще я видим май в последните секунди на серията, надявам се поне плажния огън да е няколко минути.
И някаква болест ми се привидя, ама на Керим ли  newsm78 Ей, тоя гугъл преводач не се научи да превежда като хората.

Общи условия

Активация на акаунт