Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 90

• 57 309
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
Гугъл да си знае мястото, че иначе какво ще правят преводачите?

Ей, това за силиконовите устни направо ми скри шапката!  Shocked

# 136
  • София
Най - после Ви изчетох! Днес бях на работа, какво да се прави - счети, та счети.
За Мукадес - ама въобще не ми е забавна. За мен, тя е един постоянен дразнител. И тя е в къщата само заради Рахми и децата.Не мога да забравя как тормозеше ФГ, дори посегна да я бие. Как сложи забрана да се говори за нейните издънки със Салих. Как се продаде на Яшарановите. Офф, не искам да се сещам. За мен тя е една злобна и завистлива жена.
Много малко са моментите, в които е била забавна и те не могат да поправят греховете й.
Но иначе артистката много добре се справя с ролята си, имайки предвид, че този сериал за нея е дебют.Пък и била в много добри взаимоотношения с Берен.
Хайде - лека нощ, след няколко часа - пак.

# 137
  • Разград
♥♥ EnGiN AkYuReK ♥♥

# 138
Ваня, благодаря за подсказките.
Аз почти нищо не разбрах, освен че тая целувка ще я видим май в последните секунди на серията, надявам се поне плажния огън да е няколко минути.
И някаква болест ми се привидя, ама на Керим ли  newsm78 Ей, тоя гугъл преводач не се научи да превежда като хората.

vania_e , благодаря  !   bouquet

hrissi_sz,и аз така го разбирам- май Керим нещо ще се разболява .. само това липсваше. Дано да не е сериозно  и бързо да минава   Praynig !  И да гледаме  нещо по- романтично и докарващо ни въздишки   Embarassed Иначе, и за Селим и Ердоан май, че идва някакъв край - най-вероятно на бягството им. Ще ги хванат, сигурно...

# 139
  • Разград
  Лека нощ !!!!!!

# 140
  • AMS
Момичетааа!!!
Триете "черни точки", а?
Ей, добре, че е този гипс на ръката ми, та имам оправдание за пред милото.
ValentinaP, няма "научен подход"! Аз съм в роля и то не в една. Не мога да изляза.
Бризче, да не забравиш, че има да пишеш за протеста... за целувките и друго инфо от агенция КлюКлю
Маринка, благодаря ти за този филм за танцьорите. Аз се изненадах преди две години като разбрах, че има такива в Турция, но сега дава гласност за насилието и дискриминацията, на която са подложени.
tesoroo, ти да не се разсърди? Сватбата а, дано да е тогава, когато ти искаш!? Аз си записвам всякакви подсказки и предвиждания. Особено тези от Ваня, Хриси, daniela.qnkova ... И после, ако нещо се обърка, да му мислят, как ще ме успокояват!!!
Хайде омитам се, че пак стана утре, а вие ще ме четете със сутрешното кафе на Марианка.

# 141
За добро утро и хубав неделен ден!  Hug
Лека редакция на подсказката:

Мустафа е в критично състояние, ще го оперират, той ще продължава да сънува Фатмагюл. Фатмагюл се радва, че са хванали Мустафа, но и се разстройва, че той е сериозно ранен. Това предизвиква хлад в отношенията им с Керим. Тази студенина се запазва между тях и на плажа, но всички проблеми и лоши чувства изчезват когато се целунат.

Скрит текст:
Допълнение - целувката ще бъде истинска, страстна, такава каквато не сме виждали до сега... нарочно го слагам в спойлер, че ми е много нереалистично. След онова "преплитат се" и фантазиите след него вече не ми препуска така въображението. Истината - в четвъртък вечер.  Peace
За Ердоан и Селим е близък края на пътя, но ще има неочаквано развитие.

mariana51, благодаря за филма – Зенне танцьор! Беше ми любопитен и филма и инфото за него и проблема, който разглежда.

Последна редакция: нд, 18 мар 2012, 06:58 от Cruela

# 142
  • Пловдив

Добро утро момичета в неделя.

# 143
Добро утро и от мен! Спокойна и весела неделя! Hug Hug

Марианка Hug  bouquet за новото ни кътче newsm51 newsm51

# 144
Добро утро Simple Smile  Hug

# 145
Привет ,мили момичета! Е предадох се и реших да пиша ! Невероятни сте ! Следя ви от много,много време ,няма такава енергия просто съм пленена и се прекланям пред това ,което правите тук в темата! Изгледала съм сериите най-малко по 3 пъти "облака " също . Фен съм на турските филми от много отдавна ,на индийските също(но това е друга тема)! Когато имам много натоварен ден и си казвам ще хвърля едно око в темата и  се оказва ,че осъмвам с вас докато наваксам и ми е изключително приятно!Досега не се включвах ,защото всичко ,което споделяте ,са част и от моите мисли и ако пиша то ще се повтаряме многократно,но да ви чета ми е много добре   Heart Eyes БЛАГОДАРЯ ВИ ЧЕ ВИ ИМА ! За клипчетата ,коментарите ,слухчетата изобщо за всичко благодаря! За сега толкова от мен ,но дори да не пиша пак се чувствам една от вас ,опознавам ви малко по малко и дори когато някоя от вас изчезне дори за малко ми липсват постовете и -не преувеличавам това си е самата истина.  newsm51

# 146
Добро утро! Благодаря за кафето, за прекрасния клип с Том Джонс, за слухчетата. Дано не е вярно за хлад в отношенията, защото вече е нечовешко. Дори страстна целувка в края на серията няма да ме успокои, пък и едва ли ще има. Хубав ден ви желая!
lusia добре дошла, благодаря за топлите думи. Разбирам те, защото и аз чувствам същото. И в хубави дни, и когато ми е тежко, влизам във форума като при приятели и намирам спокойствие, развлечение, разбиране.

# 147
Добро утро, на мен ми се иска този път Фатмата да поеме инициативата. Този човек се скъса да и казва, че е обича и т.н. а тя се държи като хваната от гората.

# 148
Момичета, едва сварвам да Ви изчитам, за да съм "в крак" с Вас, но Вие ми вземате акъла..... честно!
И докато сколасам да си напиша чувствата, които ме тресат около нашите  сладури, то се оказва, че Вие сте вече много напред и аз увисвам във въздуха. То не е истина как валят темите една след друга, но наистина и аз Ви се кефя и то от сърце.
Не сварвам и да благодаря на всички за всичко при маратона.... ooooh!
Но чудесни  сте  с всичко, което ни предлагате : клипове, снимки, слухчета, а не на последно място и със разсъжденията си по темата. А за хумора, който се лее и за стихчетата, които редите - вече не ми достигат и думите! ПРЕКРАСНИ СТЕ! Hug Hug Hug
За Мустито и аз съм шашардъ, какво да му пожелая. Доскоро исках да оживее и да гледа отстрани огромната любов на Фатма и Керим  - защото си мисля, че това ще е най-голямото наказание за него, но вече и аз съм на мнение, че докато е жив няма да ги остави на мира - така, че искам вече тотално да се разкара от сериала.
Чакам с нетърпение вече повече от една мижава целувка в серия и то през 4-5,  между Фатма и Керим, сватбата и вече само хубави неща около тях. Щях да забравя, нали в едно от слухчетата се казваше, че Муки и Рахми ще се върнат обратно в селото - е хайде де - изчака ми се търпилото!
За неочаквания край на сериала силно се надявам татко Фахрадин да купи еднопосочни билети на сина и снаха си за Австралия. Мисля си че само едно ново място ще отърси Фатма и Керим от притесненията им и ще започнат да градят живота си отначало - без сенките от миналото!

И тъй като свободното ми време  пак  е малко,  пускам Ви нещо за настроение  и бягам.....
Скрит текст:

# 149
  • Добруджа
Добро утро момичета! Благодаря за подсказките! В предната тема писах, че не искам Мусти да умира, защото Фатма ще изпитва вина и ще се върнем в началото на отношенията им с Керим, а то какво се оказа - дори това, че е сериозно ранен ще предизвика хлад в отношенията им.  Cry   Whistling Дано да е за кратко.

Общи условия

Активация на акаунт