Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 90

• 57 259
  • 747
  •   1
Отговори
# 195
sofia26, благодаря за отговора. Не можа да ми се изясни съвсем, но може би трябва да се замисля не за Мустафа, а за Нарин, нали и тя е Булут.
Колкото до възпитанието и манталитета им, и на мен са ми много интересни. Някои неща ми харесват, други са ми чужди. Прави ми впечатление разликата между мисленето на Нарин и нашето. За нас личното щастие е основно право и всеки се бори за него. За нея е лукс, нещо далечно, без което може да се живее. "Пеперудите ще отлетят". Нарин оцелява, не мисли за друго и дори не осъзнава силата на чувствата.
Обаче въпреки че живеят в един район, хората са различни. Направи ми впечатление реакцията на Сафие срещу клюките. Адвокатката, фабриканта...нали и те са от този край, също Яшар, Алиаскер.
За мен също филма е завладяващ. Случайно попаднах на него заради интереса си към ЕА, но съм щастлива и благодарна на всички, които са работили по превода и субтитрите и ни го предоставят за гледане.

# 196
# 197
  bouquet

Последна редакция: нд, 18 мар 2012, 16:39 от alians130

# 198
danitoo12 , Goni, благодаря за подсказките !   bouquet

alians130, благодаря за превода! Точно навреме    bouquet

Мустафа ( Twisted Evil)  все пак няма да умира  , а ще го съдят и ще влезе в затвора newsm78 .   Това ми подсказва  и пуснатата  от Фърат песен, а и щом Есра го твърди , значи има нещо вярно в това  newsm78
Някой от екипа на сценаристките чете нашия форум, да знаете!   Naughty  Чули са ви,като казахте, че е по- добре да остане жив и да страда, знаейки , че Керим  и Фатмагюл са щастливи заедно!  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 18 мар 2012, 15:13 от daniela.qnkova

# 199

Някоя разпознава ли се тук..... Joy hahaha Joy

# 200
# 201
  • Тук някъде.....
Нова подсказка  Heart Eyes

67.BÖLÜM TÜYOLARI:
Bu bölümde geri dönüşlerle Mustafa'nın nasıl yakalandığını öğreneceğiz.
 Fahrettin bir konuda Meryem ve Kadir'in sözlerine alınıyor.
 Meltem, polisin işine yarayacak bir şeyler farkediyor.

Mukaddes sonunda Ebe Nine'yi konuşturmayı başarıyor. Ne hakkında mı? Balayı… Meryem'in anlattıkları Fatmagül'ü de olumlu etkiliyor.

Erdoğan ve Selim kaçış yolunda ciddi bir hata yapıyorlar.
 Gazeteciler, Kerim'i Fatmagül ile ilgili sıkıştırıyorlar.

Kerim: Eğer birazcık saygınız varsa boşaltırsınız bu kapının önünü.. Birazcık insanların duygularına, yaşadıkları acılara saygınız varsa yaparsınız bunu...
 Fatmagül ve Kerim, Nezihe hanımın söylediğini yaparak o gece hakkında konuşmaya çalışıyorlar. Fatmagül: Yaşadıklarımı seninle birlikteyken unutmak istiyorum.
 Bu konuşmaların sonu malum öpücüğe gidiyor

Ve sonunda Mustafa'nın mahkemeye çıkarılacağı gün gelip çatıyor.

( Mahkemeyi izleyeceksiniz bölüm orada bitmiyor merak etmeyin! Hatta sonucunu bile öğreneceksiniz.) (bisena)

Чрез ретроспекция ще разберем в този еп. как бе заловен Мустафа.
Фахретин се засяга от думите на Кадир и Мерием по един въпрос.
Мелтем осъзнава нещо, което ще помогне на полицията.
Мукадес най-накрая успява да накара Ебе Нине да говори. За какво ли? За медения месец. Разказаното от Мерием ще повлияе положително и на Фатмагюл.
Ердоан и Селим правят сериозна грешка по време на бягството.
Журналистите притискат Керим във връзка с Фатмагюл.

Керим: Ако имате поне малко уважение, ще се махнете от вратата. Ще сторите това, ако имате малко уважение спрямо чувствата на хората и преживяната от тях болка.
Фатмагюл и Керим, правейки това, което им каза г-жа Незихе, се опитват да говорят за онази нощ.
Фатмагял: Докато съм заедно с теб, искам да забравя преживяното от мен тогава!
На края на този разговор те ще се целунат.
Накрая идва и денят, в който Мустафа ще бъде изправен пред съда.
Ще изгледате делото на Мустафа, не се притеснявайте, серията няма да свърши тогава. Дори ще научите присъдата.

Дано не го приемете като нахлуване в темата ,защото съм от четящите само.

Бъдете коректни и слагайте източника на превода, когато не сте го превели вие лично. В случая, това е взето по всяка вероятност от Фейсбук. Ако източникът ти е друг, моля да го уточниш.

# 202
Goni newsm51

Sofi_q -превода е мой ,ако има проблем да го изтрия.

# 203
ФЪРАТ НАЙ- ДОБРИЯ СЛЕД СЕЛИМ !  #2gunfire #2gunfire ЗНАЕХ СИ АЗ ТРУДНО Е ДА УМРЕ ИНАЧЕ ФИЛМА ЩЕ СВЪРШИ ЩЕ ПРАВИ КОМПАНИЯ НА РЕШАТ ЯШАРАН ОБИЧАМ Я ТАЗИ КОМБИНА

# 204

много ми хареса този клип, не помня да е постван.
alians130 благодаря за превода, добре звучи. Може би ще се случи това, за което си говориха Кадир и Мерием докато бяха на меден месец (меден ден) - колко хубаво би било да изпратят ФГ и Керим на почивка. Но интересно каква ще е ролята на Мелтем.А Мустафа вече го игнорирам.

# 205
  • AMS
Привет, момичета!!! newsm18 newsm18 newsm18
Браво Cruelka, този път добре си ме застраховала с тълкуванието на слухчетата. Да няма после - Къде ми е романтик, романтик?
lusia, добре дошла.
ValentinaP, ако не те видя, си мисля лоши работи, а като те видя, ми се оправя настроението!!!
miki_ad, ФГ наистина беше хваната в гората посред нощ и там убиха в нея инициативата за живот.
Goni, е такива клипове обичам с такава музика, имам предвид Том Джоунс, Leonard Cohen!!! И аз смятам, че ФГ и Керим трябва да сменят обстановката и да заминат. Това е терапията и поне на мен в личен план наистина ми е помогнало. Но се съмнявам, че сценаристите ще го направят. Най-много това да е загатнато в отворения финал.
Хриси, ей, на всякъде имаш връзки, та даже и в лудницата!!!
За оня - любимият образ на сценаристките - не искам да пиша. Отрови ми живота!!!
Малчева, hiacint, Gabie, blacky, .... наистина са убиване тези двете!!!
Nefertity, и на мен ми се иска да разбият с гръм и трясък квартета!!!
niksana2, е това е номера - и ние вече 66 серии гледаме с ококорени очи и напоследък, все дяволи ни показват!!!
Китайските мъдрости са наистина уникални!!!
alians130, daniela.qnkova, много разумна таз подсказка, чак си мисля, че някой преписва от нас.
Хайде омитам се. И аз на разходка в градината.
Приятен ден!!!

# 206
Страхотни сте ,момичета!От известно време ви чета и просто нямам думи.Обичам ви!Продължавайте все така!:-)

# 207

много ми хареса този клип, не помня да е постван.
alians130 благодаря за превода, добре звучи. Може би ще се случи това, за което си говориха Кадир и Мерием докато бяха на меден месец (меден ден) - колко хубаво би било да изпратят ФГ и Керим на почивка. Но интересно каква ще е ролята на Мелтем.А Мустафа вече го игнорирам.
newsm10   newsm51   Керим ли бе, да го опишеш....страхотен!

# 208
di...va благодаря ти, и ти ми оправяш настроението, постовете ти цветни, тона добронамерен, излъчваш позитивна енергия!
Мисля, че поне за малко, ще сменят обстановката ФГ и Керим. Нали в подсказките ги притискат журналистите, а Мерием е разказвала за медения си месец...
Приятна разходка!

# 209
Цитат
Керим ли бе, да го опишеш....страхотен!
Няма такъв  мъж! Влюбена съм до уши, с часове го гледам като омагьосана. newsm03

Общи условия

Активация на акаунт