Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 90

• 57 311
  • 747
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив

(24 еп)

кликни върху надписа

Ето 24 серия на Ако бях облак на български. Превод от сръбски: gphilipova, mariana51, субтитри mariana51. Приятно гледане.

Скрит текст:
Всички недоразумения около 24 серия са изчистени. Тя е активна и от 1 стр.

# 211

Ето 24 серия на Ако бях облак на български. Превод от сръбски: gphilipova, mariana51, субтитри mariana51. Приятно гледане.

Скрит текст:
Всички недоразумения около 24 серия са изчистени. Тя е активна и от 1 стр.
Hug  bouquet

# 212
  • Разград
The sad story of kerim ilgaz

# 213
  • София
Нова подсказка  Heart Eyes

67.BÖLÜM TÜYOLARI:
Bu bölümde geri dönüşlerle Mustafa'nın nasıl yakalandığını öğreneceğiz.
 Fahrettin bir konuda Meryem ve Kadir'in sözlerine alınıyor.
 Meltem, polisin işine yarayacak bir şeyler farkediyor.

Mukaddes sonunda Ebe Nine'yi konuşturmayı başarıyor. Ne hakkında mı? Balayı… Meryem'in anlattıkları Fatmagül'ü de olumlu etkiliyor.

Erdoğan ve Selim kaçış yolunda ciddi bir hata yapıyorlar.
 Gazeteciler, Kerim'i Fatmagül ile ilgili sıkıştırıyorlar.

Kerim: Eğer birazcık saygınız varsa boşaltırsınız bu kapının önünü.. Birazcık insanların duygularına, yaşadıkları acılara saygınız varsa yaparsınız bunu...
 Fatmagül ve Kerim, Nezihe hanımın söylediğini yaparak o gece hakkında konuşmaya çalışıyorlar. Fatmagül: Yaşadıklarımı seninle birlikteyken unutmak istiyorum.
 Bu konuşmaların sonu malum öpücüğe gidiyor

Ve sonunda Mustafa'nın mahkemeye çıkarılacağı gün gelip çatıyor.

( Mahkemeyi izleyeceksiniz bölüm orada bitmiyor merak etmeyin! Hatta sonucunu bile öğreneceksiniz.) (bisena)

Чрез ретроспекция ще разберем в този еп. как бе заловен Мустафа.
Фахретин се засяга от думите на Кадир и Мерием по един въпрос.
Мелтем осъзнава нещо, което ще помогне на полицията.
Мукадес най-накрая успява да накара Ебе Нине да говори. За какво ли? За медения месец. Разказаното от Мерием ще повлияе положително и на Фатмагюл.
Ердоан и Селим правят сериозна грешка по време на бягството.
Журналистите притискат Керим във връзка с Фатмагюл.

Керим: Ако имате поне малко уважение, ще се махнете от вратата. Ще сторите това, ако имате малко уважение спрямо чувствата на хората и преживяната от тях болка.
Фатмагюл и Керим, правейки това, което им каза г-жа Незихе, се опитват да говорят за онази нощ.
Фатмагял: Докато съм заедно с теб, искам да забравя преживяното от мен тогава!
На края на този разговор те ще се целунат.
Накрая идва и денят, в който Мустафа ще бъде изправен пред съда.
Ще изгледате делото на Мустафа, не се притеснявайте, серията няма да свърши тогава. Дори ще научите присъдата.

Дано не го приемете като нахлуване в темата ,защото съм от четящите само.

Бъдете коректни и слагайте източника на превода, когато не сте го превели вие лично. В случая, това е взето по всяка вероятност от Фейсбук. Ако източникът ти е друг, моля да го уточниш.
Е чакам да видя колко минути ще ти отнеме да се извиниш  ooooh! Точно толкова колкото ви трябваха да сложите превода на Облака на първа страница  hahaha hahaha hahahaНиколко
Много са тези който превеждат от английски  и редят субове , а и правят страници в бг мама  Hug
Малко са обаче тези който превеждат от турски , факт .И поне едно "мерси" заслужават  Hug

И между другото 24 серия на Облака имаше превод и субтитри още вчера  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha благодарение на аси бг  rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Е дубъл,  по добре без  ич  Laughing

# 214
Вале ,виж разликата в поведението на родителите на Нарин и тези на Мустафа.....Няма да пиша за ценностна система..
 Нарин е примирена /беше ,надявам се/ ,изпълнена е с чувства  ,но не им дава изблик за да не навреди на близките си /въпреки ,че е напразна жертва всичко това/ Единствено ги показа пред д-р Сердар преди годежа с Харун,но и той почете традициите и не посмя да промени хода на живота и ..не мисля че се уплаши от рода и ,а заради нея-поиска сама да стигне до това решение и не сгреши.../А иначе за символиката ,аз малко като на шега го написах , но то си е истина/

# 215
  • В Града на липите
Събрах малко лунички и се върнах да ви изчета.

Супер, и резюме имаме. alians130, благодаря за превода   bouquet

"Фатмагюл: Докато съм заедно с теб, искам да забравя преживяното от мен тогава!".
Това докато, нещо не ми се нрави.
Честно казано и на мен ми хрумна, че Керим ще я отведе някъде, където да поговорят за онази нощ. Психоложката му каза, че това е единственият начин да започнат на чисто.
Аз съм доволна, че Мустафа няма да умре. Ще си чакам с кеф делото. Ако може да го осъдят за всичко дето надроби, ще е супер. Дано не го пратят и него в лудницата като адаша му Мустафа Булут.
Чудя се какво толкова осъзнава Мелтем, дето ще помогне на полицията  newsm78 Дали пък няма да се сети, че Ерди има връзка със секретарката и да я подслушат? Или пък ще помогне за другото дело. Чудят се как да й разпънат ролята и на нея, че се поизчерпа.
Най-сетне и кръстосания разпит на Муки да доведе до нещо добро. В тръпнеж съм да и видя метода на изкопчване на информация. Всеки път надминава себе си по изобретателност.
А тез добри души Кадир и Мерием, как пък ще засегнат тати Фахретин?
Голям разбор направих на резюмето. Ако излезе само слух, язък ми за мисловните еквилибристики Joy Joy Joy

Гони  Hug, много ми харесаха онези двете скритите неща, които беше постнала. Особено първото.

sofia26, много ми беше интересно да ти прочета разсъжденията свързани със символиката в Облака.

# 216
Сафие реагира така ,защото със сигурност е изпитала" същата простотия "върху
себе си ...но и Нарин вече ясно показва развитие ,щом не се поколеба да мине през чаршията ....но забрани на д-р да идва...трябва още път да извърви...........

Понякога се питам за приликата и различието между:
 1.Решат Ешаран и Аслан Булут
 2.Мукадес и Асие
 3.Мустафа Булут и Керим Ългаз

# 217
  • В Града на липите
sofia26, аз не виждам никаква прилика м-у Керим и Мустафа Булут. Всъщност ще се поправя. Единствената прилика, която виждам, е че ролята се изпълнява от Енгин. Обаче между двамата Мустафи виждам огромна, но вече я изтъкнах с доказателства и обещах да не се задълбочавам повече  Grinning
Иначе аз виждам прилика и м-у Мукадес и Сафие. И двете първи клюкарки. Просто едната има по-добро зрение.

Днес попаднах на този клип от награждаването на Енгин и Берен. Не бях гледала и с Берен, може да съм го пропуснала в хронологията, извинявам се, ако се повтарям.

http://www.youtube.com/watch?v=Gk_CfwMMZao&feature=player_embedded

Последна редакция: нд, 18 мар 2012, 17:13 от hrissi_sz

# 218

dana78 Peace

Закона  е отменен в Турция  ,но неофициално /  под масата/ се прилага  и споразумението  в нашия филм си бе точно такова……. Неслучайно   полицаите се направиха на репички  ,както  и в болницата…….
2.Мустафа наказва и ще наказва  и Ердоан  и 4-мата, докато е жив .Е не е длъжен  да ги убива /нали  има и по-съвременни методи  да направиш 4-ма  -нещастни  и за това са нужни години понякога /.Вурал бе случайна среща за Мустафа  и инцидент ,който бе много удобен за някои  с пристрастия към Керим и ненужна омраза към Мустафа,който  е  100% прав за себе си.
Нормално е Мустафа да мрази Керим ,защото Керим  се ожени без  да е обичан   и НАСИЛА  заживя  и натрапи  любовта си на Фатма 
3.За  неспасения живот на Керим от Фатма:
Когато си пред лицето на смъртта /от личен опит го казвам/нямаш никакъв контрол над действията си –само инстинктите работят и НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА пред теб , за да спасиш живот. Докато   Ф можеше  да мисли –взе пистолета ,но пред лицето на смъртта   нейните инстинкти  РЕШИХА -  Мустафа да живее ,а Керим да умре.
Така  го  ПОКАЗАХА СЦЕНАРИСТКИТЕ

4Изясняването на подробности  е ПРЕПОРЪКА НА ПСИХОЛОГА и задължително  и в живота…..
5 Фатма не е забравила Мустафа ,защото той не е излизал от живота и .Фатма  хвана за ръката Керим , не защото е влюбена в Керим ,а защото НЕ МОЖЕ ДА ПРОСТИ  на Мустафа
Малко заприлича за максимата „ Жените обичат лошите момчета ,но се женят за добрите”
Това ,че Фатма е СЪГЛАСНА  ,не означава ,че е влюбена в Керим ,а само привързана  ,благодарна и съжаляваща  го .Това показват сценаристките

КиФ много приличат на Мукаес и Рахми. Удобен брак по-сметка.

# 219
hrissi_sz ,кога ще се броим по местоживеене Wink е,моето ЕГН е МНОГОООО...така де... Simple Smile

# 220
Момичета пак аз с въпрос  Embarassed

Опитвам се да отворя серия -65,66 и 67 от първата страница да ги гледам ,но нищо не се получава..само изписва грешка... newsm78
Може ли пак малко помощ Praynig че ми е напечено какво се случва натам Laughing Mr. Green

# 221
sofia26 страхувам се, че ако започна да анализирам какви са приликите и различията межди героите, ще се омотая и затъна, доста е сложно. Но ще ти отговоря накратко:
1. Аслан ме отвращава, и двамата не са за харесване, но ако трябва да избирам, ще е в полза на Решат
2. Асие ми е в пъти по-симпатична от Мукадес. И двете са ограничени, но у Асие има една гордост, която ми допада.
3. и двамата обичат безгранично, и двамата ме държат като хипнотизирана пред екрана...и май дотук с приликите. А, още една - и двамата са с привлекателна външност.

# 222
Момичета пак аз с въпрос  Embarassed

Опитвам се да отворя серия -65,66 и 67 от първата страница да ги гледам ,но нищо не се получава..само изписва грешка... newsm78
Може ли пак малко помощ Praynig че ми е напечено какво се случва натам Laughing Mr. Green

65 би трябвало да се отваря без проблеми
66 още не е преведена, може би към края на следващата седмоца
67 - четвъртък - 22/3 -21.00 по Канал Д  - още не е излъчвана

# 223
Вале,  bouquetнай -вече за привлекателната външност Wink

# 224
66 не е преведена, но се отваря финала на бг и трейлър, аз днес пак си пусках, нямаше проблем.

Общи условия

Активация на акаунт