Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 90

• 57 314
  • 747
  •   1
Отговори
# 405
  • В Града на липите
В духа на днешното настроение.

Няколко признака, че гледате КВФ:

Скрит текст:
1. Около 60,00 минути виждате на екрана, един кървящ и ревящ субект с рошава коса и сини очи.
2. Около 10.00 минути ви иде да влезете в монитора и да ликвидирате по особено болезнен начин една персона с подчертано голям бюст и непрекъснато въртящи се очи.
3. Около 10.00 минути ви се налага да примижвате, от отразената светлина в голото кубе на един дребен мъж, който се върти около друг възрастен дребен мъж и още няколко достолепни жени.
4. Около 10.00 минути проследявате тийн пътешествие, с неизвестен край и дестинация, с непрекъснато променящи се емоционални изблици - от рев до ругатни.
5. Около от 2 до 5 минути /в най-добрия случай/ се наслаждавате на един особено красив младеж с кафеви очи и една особено красива девойка със зелени. Аха да си разменят три реплики и две усмивки и КРАЙ.

# 406
10 години по късно...
Скрит текст:
Времето лекува всички рани и макар  в нас да остават белезите,се научваме да ги игнорираме.Следата от изминалите събития,бавно започва да се губи и да избледнява,в очакване на новото начало...Изминаха 10 години от онова лято,когато живота ни на всички се промени.Едни заплатиха с живота си грешките,други получиха възмездие...А трети откриха любовта....Мерием и Кадир бей са все така влюбени,както в началото когато се откриха,прoдадоха къщата в Истанбул и се върнаха в родното село на Мерием,където ни очакват винаги да се върнем  и ние,макар и за малко.Мукадес и брат ми...най после снаха ми разбра,че да си вре носа навсякъде не е  предимство.С наша помощ и това,което бяха спестили от продажбата на мандрата се установиха в Истанбул,купиха си къща в приличен квартал,Мукадес започна да върти Кухнята на Розата и с нюха си към бизнес ,успя да разсшири дейноста и ,и сега предтои отварянето на още две заведения от същия тип.Брат ми все така добродушен се посвети на отглеждането на Мурат и Елиф,който сега е студент в Истанбулския Технически университет,а малката е ученичка в училище за надарени деца.Фахретин бей заедно със съпругата си прелитат често до Турция за да ни  гостуват.Дениз завърши бизнес в Сидни и сега се занимава с бизнеса в Австралия и Азия,но така и не е намерила голямата си любов,но нищо не се знае....Сем Яшаран,затънали в лъжите и незаконите си сделки,все още Ришат,Ердоан и Селим излежават присъдите си,като Селим всеки момент ще бъде освободен.Перихан и Хилмие ,напуснаха страната след разразилия се скандал и сега живеят някъде из френската провинция.Мюнир все още движи семейните дела от преуспяващата си адвокатска кантора в Америка,него така и не успяха да го обвнинят в нищо,макар той да бе злия гений на всичко....Хаджер-Асу,тя се изгуби за няколко години след раждането на детето си,но наскоро получихме  имейл от нея,че заедно със Сами живеят в Анкара,той все така кара такси,а тя си е открила малко ателие за изработване на кранавални костюми и ръчно изработени бижута и са все така добри приятели с Сами...Мустафа,получи доживотна присъда за убийството на Вурал,опита за убиство на Керим и моето отвличане...Веднъж в годината ходим му на свиждане и му пиша по някое писмо,решихме да му простим ....той много се промени в затвора,а и остана сам,сега ние с Керим сме най близките му хора...Човек трябва да умее да прощава,колкто и трудно да е....Питате се какво стана с нас двамата ...Керим се сближи много с баща си,разшири бизнеса му тук в Европа,а и успя да се наложи и в Америка.Сега  когато има свободно време се занимава с ковачество за удоволствие.Аз успях да се отърся от кошмара на миналото,завърших,научих езици...посветих се на Керим и сина ни...помагам му в бизнеса и сме си обещали никога да не се обръща ме назад,а да гледаме с надежда и оптимизъм към бъдещето...Научава ме се да прощава ме и най  големите ни врагове,да не допускаме сенките от миналото да не ни преследват...Сега когато сме по мъдри и търпеливи се рдаваме на онова чувство,което така трудно открихме и с толкова много болка дойде при нас –любовта,откриваме света през погледа  на другия и усещаме през неговото сърце....Край...
Като няма трейлър ние пък имаме богато въображение  Mr. Green

Хриси  Wink

# 407
  • Пловдив
Хриси, ето ти награда от мен  Wink за твоя трейлър

Скрит текст:
Само си я довърши  Laughing

За другият Марианка има думата  Wink Hug

Славенка  smile3501 smile3501 smile3501 перфектният финал  Peace Сега оства само да го пратиш в Истанбул  Grinning

Ама Мелтем нерде  newsm78

Последна редакция: пн, 19 мар 2012, 11:59 от zlatinag

# 408
Слънчев ден, момичета! Весела, ползотворна и удовлетворяваща Ви седмица! Hug Hug

Ваня  Hug bouquet страхотни пожелания, както и изпълнението на съгражданинът ми - Рафи! Peace

Ето и моя поздрав за много настроение за всички Ви! Peace

Злати    Hug bouquet с твоите цели 6 лева обра точките ми, а сега ако докараш и 66 - Peace
А про-по сега забелязах и гобленът.... Joy hahaha Joy  Хриси шъ ли можеш колежке... щото аз ич......ша ми треперят ръцете къде, какъв бод  да сколасам... Joy Joy
galandri Hug  bouquet поздравът ти е чудесен! Peace

И т.н. момичета всички сте прекрасни! Бъдете здрави и много щастливи! Весело настроение! Hug Hug

# 409
  • В Града на липите
Славенка  Hug Не знам какво друго да кажа. Така си влязла в образ, че чак ти повярвах.
Прекрасно   bouquet

Злати, благодаря за наградата. Както казва баба ми - "Стой по-далеч от иглата, че стават сакатлъци". Ще му се радвам незавършен, нали му се виждат очите, другото не е толкова важно.

Ваня, пожеланията ти са страхотни. Благодаря   bouquet

п.п. Злате, Мелтем я виждам в кристалното си кълбо на една яхта по бански, с един хубавец, който и носи коктейл със чадърче. Много флюбено се гледат.

# 410
Скритите и дълги тесктове, момичета ще имам удоволствието малко по-късно да прочета! Peace Peace

# 411
Хриси, разби ме!
Slawena, поздравления за новата ти творба, изпълнена с въображение и чувство...ама само един син ли?

# 412
...
И един признак, че това е "Дързост и красота". - Нямало ви е 8 години, връщате се, а ..."всичко току що започва"[/spoiler]

Всичко изброено беше смешно, но последното удря точно в десятката! Този филм верно го дават още по тв-то, онзи ден го засякох и направо се опулих  Rolling Eyes Shocked

Slawena - днес си много великодушна, финалния епизод-трейлър много щедър към всички, явно си в добро настроение покрай слънцето дете се е показало  Grinning

# 413
това видяхте ли?
Erdogan punches Selim; Mechul watches with glee. (Engin Akyurek Hayran Sayfasi)

# 414
  • Пловдив
Гони , аз ще ги издокарам 66 лв ,ама Убавицата Круела,так ще ме изработи и ще си остана само с мерака за адреса на Фърат  Joy Joy

Хриси, джанъм, то сакатлъци стават и на маса ,казвала ли ти е баба  Joy Joy. Особено ако гледаш

това докато боцкаш  Wink Hug

# 415
  • Пловдив

Днес наградата за трейлърът е /може би ще го пуснат утре/ :
Скрит текст:
Маркови дънки - нарочно отзад снимани, да няма това онова после...:

# 416

Slawena, поздравления за новата ти творба, изпълнена с въображение и чувство...ама само един син ли?

Другия син е за 20 г по-късно...сега е криза. Mr. GreenИма едно поверие спорд което ако една жена роди син то любовта на мъжа е по силна и обратно,ако се роди момиче нейната любов е по-силна.

Мелтем и г-жа Ендер съм ги забравила  EmbarassedМелтем продължава политическата кариера на баща си ,а г-жа Ендер основава организация за защита правата на жените пострадали при насилие,като основен спонсор е г-жа Ф.Илгаз

# 417
  • В Града на липите
Злати, да ти върна жеста. Искаше го по потник, ей ти го:

Скрит текст:

Ей ти го и без потник:

Тая седмица наградата за лова е много хубава.  Peace

# 418
Мариана, аз понеже съм в засада за фрагмана, та да уточня - дънките ще ги сваляш ли от модела или заедно с него ми ги даваш? Simple Smile

# 419
  • София
Уауууу,наградата си я бива.......ще се изтрепем да надничаме за трейлър #Crazy

Geraldine,Silviya.v,смях се много,ама верно всичко е точно така!!! newsm10
vania_e,това клипче все едно са ни чели тук журналистите и веднага са изгледали награждаването и са го скалъпили.........точно каквото ние обсъждахме #Crazy #Crazy #Crazy
А да попитам-Беренчето нещо май е закъсняла за награждаването?!?! newsm78
Хриси,верно това са признаците,че гледаш КВФ......
Slawena,перфектният завършек........всички си отбелязала,е,само Мелтем,ама тя Хриси я видяла и вече и за нея знаем.... Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт