Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 90

• 57 245
  • 747
  •   1
Отговори
# 480

Скрит текст:
Интересно на какво се дължи добрия вид на М?! На доброто здравеопазване в Турция или на чудодейната пача-чорба на знахарката?!  Thinking

# 481

Много по-дълъг е преразказа от снимачния ден ... Peace Да се надяваме на добра душа разбираща турски език да ни го преведе !? ... Praynig Praynig Praynig Hug

bir ENGİN gördük sanki.

18 Mart 2012 Pazar, 20:48 · tarihinde ENGİN AKYÜREK ( ENGİNCİLERR ) tarafından eklendi
.

Şimdi biz Eylemle ayrı ayrı geldik cağaloğlu lisesine. Baktık orda ne set var ne bişey. Sonra yinede içeri girelimde soralım dedik. Bi kız giremezsiniz dedi. Biz o gittikten sonra girdik yaşlı bi görevliyle konuştuk. Öbgzk de çekilmiş orda fsn de ama önceden. Biz tel numarası bıraktık çekim olursa arayın diye. Sonra tam gitçektik umutsuzca ben dedim ki şurda istanbul erkek lisesi var onun bahçesinde panter film yazan bi araç vardı. Bi umut oraya gittik soralım diye. Aman yarabbiii Av. Kadir'i gördük orda ) İşte dedik çekim burdaa Biz eylemle çıldırıyoruz sevinçten ama..Beklemeye başladık. Av. Ömer'i gördük, Ebe Nine'yi gördük. Ebe nayn öyle zayıfki genç kız gibi duruyodu arkadan. Neyse biz yaklaşık 1 buçuk saat falan bekledik kapıda Engin içerde mi diye sorduk adam herkes içerde dedi. Ama allah için görevli çok iyi adamdı. Sonra mahkum aracını gördük. Fırat geldi bişeyler içerek. Kelepçeli. Arabaya bindi. Bi kadın çekimi anlattı nasıl olcanı. Sonra bölüm fotolarını çektiler galiba. Fırat arabadan inince araçta geri geri çıkmaya başladı. Az kalsın eziliyodu muz Biz bi kahkaha patlattık eylemle herkes bize baktı Sonra Fahrettin babayı gördük sigara içiyodu. İki tane taksi geldi plakaları 35 olarak değiştirildi. İzmirde gibi gösterildi. Sonra Kerim’in mavi arabası geldi. Taksiyle çekimler başladı. Orda gazeteci vardı bi sürü. Engin taksideydi. Ama fatmagülle aynı takside değillerdi. Mirzatta ordaydı. Sonra taksiden indiler gazeteciler doluştu oraya. Sürekli çekimi tekrar yaptılar. Sonra Asuyla sami geldi taksiye bindi ömerle birlikte. O sahneyi de iki kez tekrarladılar. Engin taksiden iner inmez eli saçına gitti ) Neyse bunlar çekim için arka tarafa geçtiler. Bize görevli geçin şurdan çekin dedi. Biz girdikçe girdik içeri. Arka bahçeye doğru yürüdük. Gittik tam mahkeme kapısının önünde oturduk. İçerde ışıklar falan ayarlanıyodu. Dikkat çekmemeye çalıştık Fahri baba ordaydı. Ama Engin ortalarda yoktu. Biz ordan aşağı doğru indik karavanların yanına gittik. Kimse bize bişey demedi, setin ortasında dolaşıyoduk resmen ama orda video çekemedik Orda yarım saat falan bekledik sonra Münir geçti önümüzden sonra Meltem geçti. Melteme el salladık o da bize güldü Ve gelelim fırata.. Fırat heralde twitter a koymak için foto çektiriyodu orda. Önümüzde. Eylem’in abisi adı ne gerçekte dedi. Ben Fırat Fırat dedim. Fırat bize baktı gülümsedi duydu bizi Sonra yanına gittik foto çekilebilir miyiz dedik. Set kıyafetleriyle yasak dedi. Biz ısrar edince peki tamam dedi hemen sarıldı bize. Çekildik neyse. Fırat gerçekten çok sıcakkanlı, hiç havalı değil. Sesi de çok değişik, çok daha güzel. Rahmiyi gördük orda. Merabalaştık. En havalıları bay Rahmi.. Severek izliyoruz diziyi dedik (full yalan ) O da sağolun dedi. Foto dedik yasak dedi. Ben ısrar etmeye başladım ne fark eder ki ha set kıyafeti ha normal kıyafet dedim. Bülent : Kural böyle istersen tartışmayalım bunu dedi. Dalcaktım az kalsın adama çokta meraklıydık sanki. Neyse biz yine beklemeye devam ettik. Orda gazeteci rolünü oynuycak kız ve erkekler vardı onların yanındaydık. Annem kızmaya başladı bi fotoğraf çekilseler nolur yani diye. Seti dağıtçak diye korktuk valla Setteki bi tane adamla konuştu o da yasak falan filan dedi. Biz gazetecilerle konuşmaya başladık. İşte onlarda: Biz dipdibeyiz ama daha bi foto bile çekilemedik dedi. O kıza sordum siz Engin’i gördünüz mü diye. O da : Tabiî ki dedi. Ben: Biraz anlatsanıza bize onu nasıl biri dedim. Kız(ballandıra ballandıra anlatmaya başladı): Çoookk yakışıklı dedi. Gözlerimin içine bakarak röpörtaj yaptık onla dedi.(Dizi gereği galiba). Hele o saçları yookk mu dedi.Biz Eylemle kıskandık tabi Biz karavanların orda beklerken Engin’in arabasını gördük fotosunu çektik. Gittik ona dokunduk. Kapı koluna dokunduk Engin hep dokunuyo oraya diye ) Neyse sonra Beren çıktı karavandan. Bu arada karavanın içi full dolu. Beren Ender Meltem Ebe Nayn hepsi orda. Neyse berenin peşinden koştu eylem. Beren hanım dedi. Beren durdu benle ablamda gittik yanlarına. Sonra biraz konuştuk merabalaştık, teker teker sarıldık. Berenin saçları çok güzel kokuyodu ) O her zaman ki gülüşünden attı bize. Suratı minicikkk. Eğilipte sarıldım berene GrinningVery Happy Eylem : Kenan Bey’le mutluluklar gibisinden bişey dedi. Beren bi garip güldü böyle ) Eylem: Tamam özel hayat hakkında konuşmuyoruz dedi Ve gelelim asıl konuya… Karaoğlanımıza Kara prensimize Esmer yarimize Selvi boylumuza Zeytin gözlümüze

Biz Eylemle bahçenin yukarısındayız, annem aşağıda. Sonra Eylem’in abisi Engin geliyo dedi ve sonrasında Eylemle beni düşünün artık. Baktım Engin orda annemle konuşuyo. Annem demişki: (Sonradan annem söyledi bunu) Bu kızlar sizin için çıldırıyo, nolur bi sarılında gidelim dedi Engin anneme güldü ,:) Ve biz Eylem’le Engin’e doğru koştuk resmen önünü kestik adamın bee Bu arada yanında şişman bi set görevlisi var herkesi uyuz etti bi foto çektirmedi enginle. Neyse ilk Eylem Engin’le el sıkıştı sonra ben sonrada ablam. Elimizi uzatınca elinde fıstık vardı onları biranda atıp el sıkıştı. Eli sıcacıktı kuzumunnnn O muhteşem elleri tutabildim sonunda Sonra Eylem biz mersinden geliyoruz sizi görmek için dedi. Engin şaşırdı : Mersin’den ? Hadi yaa yaptı sarıldı bizeee İkimizide kolunun altına alıp sıkı sıkı bastırdı montuna, o an Engin’in montunu koklamakkkk O duygu feci bişey çokta güzel kokuyodu montu bu arada Sonra annem: Yedi bitirdi bu kızlar bizi, seni görmek için dedi. Engin anneme benim için: Sizin kızınız mı ? dedi. Annem: Evet dedi. "Ayy canım" dedi Enginimmm Sonra ağzına fıstık attı. Fotoğraf çekilek dedik Engin maalesef yasak falan filan dedi. Sonra çekim başlıycaktı gidiyodu içeri zaten. Uğurladık onuda. Arkasından "seni seviyoruz" diye bağırdım Duydu beni Engin o kadar değişik ki o kadar değişikki inanamazsınız. Televizyondaki adam farklı biri sanki. Sesi de harika inanın ki. Yüzü daha küçük çok uzun boylu. Ve zayıf. Bakın cidden şu konuya değiniyim ki Engin çok daha zayıf. Gözleri falan o kadar değişiktiki. Ya da bana ilk defa görüyorum diye mi öyle geldi anlamadım. Saçlara gelince şüphesiz en ilgimi çeken yerlerin ikincisiydi. Televizyonda görüp kimse yorum yapmasın. Simsiyah saçları var bu biirrr, ikincisi o kadar bakımlıkiiii hemen ilgiyi çekiyo konuşurken bile sallanıyolar o derece. Görünüşlerine göre yumuşacık, bakımlı ve simsiyahlar. Ama şunu söyliyim ki tv de ki hali başka bi Engin ve gerçek hali başka bi Engin. Berende aynı öyle. Engin’in saçlar muhteşemdi.Sonra Engin içeri girdi biz Eylem’le ön bahçeye doğru elele koştuk çığlık attık yeminle. Görevli şşttt diye yanımıza geldi. Herkes bize gördünüz mü diye sordu. Biz evet sarıldık bile dedik . Sonra evlere döndük işte bu kadar. Unuttuğum şeyleri sonra yazarım. Bu yazıda anlatılanlar kesinlikle abartı değiller. şu Enginle konuştuğumuz sahneyi uzun anlattım ama inanın ki 3 dakika bile sürmemiştir Bu yazı da, gelecek videolarda, fotoğraflarda kapak olsun bazılarına.. Biz kimsenin torpiliyle veya birinin yardımıyla girmedik setin oratsına, tamamen kendi çabalarımızla, cesaretimizi toplayıpta içeri doğru koşmamızla başladı her şey.. Sizi seviyorum Engincilerr

# 482
И аз това си го мислех, Крюела, като гледах клипчетата. Някои решиха, че умира, а той в прекрасна форма ми изглежда. Май наистина трябва да го изследват за гена на безсмъртието. Но не се оплаквам, аз отдавна казвам, че не искам да се отърве, а да си понесе наказанието, така че съм доволна.  Joy

# 483

newsm44 newsm44 newsm44

Къде са ми дънките и белия мерцедес?!

# 484

# 485
  • Пловдив

Cruela...

# 486

newsm44 newsm44 newsm44

Къде са ми дънките и белия мерцедес?!

Крюела, пак се уреди! Laughing

# 487
Супер си, Крюелка. Аз, освен песента за белия мерцедес, друго не мога да ти предложа.  Hug

Скрит текст:

# 488

# 489
  • Пловдив

Скрит текст:
Интересно на какво се дължи добрия вид на М?! На доброто здравеопазване в Турция или на чудодейната пача-чорба на знахарката?!  Thinking

Скрит текст:
на мойта лИбоФ всеотдайна, макар и несподелена(засега  Embarassed)  Joy Joy Joy

Марианче, ако караше друг мерджана и аз щях да се включа в дебненето  Wink

Скрит текст:
Ей този бе, вие какво си помислихте  Joy Joy Може и Нарин да е на задната седалка, нямам против,то момичето скромно  Wink

Охооо, аз докато се натуткам, Круела с нови гащи  Peace Хайде, честито  Hug

# 490

# 491
Здравейте, сладурки Simple Smile
Установих, че нямам желание да гледам нищо друго за момента и правя трети прочит на първи сезон Simple Smile

http://www.keyfiseyir.com/bg/watch/63/fatmagulun-sucu-ne/9  1:00:32

Колко чиста и всеотдайна е любовта на Рахми към Фатмагюл... и нейната към него, естествено Simple Smile
Имам брат и сцените с тях така ме умиляват... колко силно говори "кръвта"... дано ме разберете.
От много години не съм гледала филм, който така да ме разтърси.
Тази любов с очи, с едно докосване или целуване на дланите... не съм я срещала другаде. Изпълва ми душата.
Много ме радва вашата компания, не съм от най- изявените, но съм с вас постоянно.
Сверявам моите усещания и очаквания за сериала с вашите и съм безкрайно благодарна на всички за труда ви.   bouquet  Hug

# 492
За хлад се говореше - очевиден е в трейлъра... Дано да е измама.  Sad

is this love, прекрасно те разбирам.  Hug

# 493
  • София
Л_Д, Хриси, за вас специално.  Grinning  Hug

Скрит текст:
Laughing Eй, вдъхнових се максимално! И си излушах поздрава и  ми дойде и настроение да се качвам вече в  Мерцедеса Joy.
Хриси, стягай се!Амбицирала съм се здраво  typeuu!/Пет сайта гледам nuts!
Само детоо...засега ... мълчание....
Пиша аз пиша ...и пак изпуснах, еееееее......От захлас по наградата!

# 494
Л_Д, Крюела явно гледа шестия.  Laughing Аз отдавна съм се отказала да се боря с нея.

Общи условия

Активация на акаунт