Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 90

• 57 223
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
Привет !  Hug Късно се включвам... Славена, Хриси, уникални сте !  Heart Eyes Благодаря за трейлъра   bouquet
С нетърпение чакам новия епизод, усещам,че ще е на ниво  Rolling Eyes

Нели, това вярно е Кенан Буркан  newsm62

# 616
  • София
Новини за Мустафа:
Скрит текст:
След операцията Мустафа много бързо се възстановил,защото той не бил човек,а желязо.В Япония тайните служби разбрали за неговите свръхвъзможвости  и решили да го използват за убийства,саботаж,шпионаж и въобще за всичката мръсна игра,за която имали нужда точно от такъв играч.Предложили му 100милиона долара.Обучили го за Нинджа.Нинджата Мустафа бил използван за дестабилизиране на врага, политически убийства и за доставяне на жизненоважна информация за позицията на вражеските войски, която можело да бъде решаваща за всяка битка.Дори смелите самураи се плашили от свръхчовека Мустафа  . За нинджата Мустафа основното оръжие било изненадата и разбира се страхът, който предизвиква самото споменаване на думата "нинджа". Това го направило един от най-мразените и презирани хора в японското общество. Нинджата Мустафа не изпитвал страх. Той бил подчинен единствено на своите интереси, негов най-добър приятел бил мракът.
 Често се случвало нинджата Мустафаки Нагъзаки (японското му име) да прелъсти жертвата си и да я убие. Тренировките били тежки, понякога завършващи със смърт. Сред уменията които притежавал били: акробатика, фехтовка, ръкопашен бой, борба, катерене, плуване и издържане дълго под вода, издържане на студ и горещина, стоене неподвижно с дни или с дълбоки рани, подтискане на глада и др.

# 617
Новини за Мустафа:
Скрит текст:
След операцията Мустафа много бързо се възстановил,защото той не бил човек,а желязо.В Япония тайните служби разбрали за неговите свръхвъзможвости  и решили да го използват за убийства,саботаж,шпионаж и въобще за всичката мръсна игра,за която имали нужда точно от такъв играч.Предложили му 100милиона долара.Обучили го за Нинджа.Нинджата Мустафа бил използван за дестабилизиране на врага, политически убийства и за доставяне на жизненоважна информация за позицията на вражеските войски, която можело да бъде решаваща за всяка битка.Дори смелите самураи се плашили от свръхчовека Мустафа  . За нинджата Мустафа основното оръжие било изненадата и разбира се страхът, който предизвиква самото споменаване на думата "нинджа". Това го направило един от най-мразените и презирани хора в японското общество. Нинджата Мустафа не изпитвал страх. Той бил подчинен единствено на своите интереси, негов най-добър приятел бил мракът.
 Често се случвало нинджата Мустафаки Нагъзаки (японското му име) да прелъсти жертвата си и да я убие. Тренировките били тежки, понякога завършващи със смърт. Сред уменията които притежавал били: акробатика, фехтовка, ръкопашен бой, борба, катерене, плуване и издържане дълго под вода, издържане на студ и горещина, стоене неподвижно с дни или с дълбоки рани, подтискане на глада и др.
      Joy Joy Joy

# 618
  • В Града на липите
titikaka kilimanjiaro, не знам дали ти пратиха с гласа на Енгин, видях само другото клипче.
Обожавам да слушам гласа му, когато чете това стихотворение.

Евелин, много хубав така Мустафа. Само честните, му невинни сини очи се виждат. Когато носа му е скрит, може даже и да се загледам по него  Joy Joy Joy, за около 5 секунди.

# 619
titikaka kilimanjiaro, не знам дали ти пратиха с гласа на Енгин, видях само другото клипче.

Евелин, много хубав така Мустафа. Само честните, му невинни сини очи се виждат. Когато носа му е скрит, може даже и да се загледам по него  Joy Joy Joy, за около 5 секунди.
  Joy Joy Joy Joy Joy

# 620
Евелин  Kissing Heart   Joy нинджата Мустафаки Нагъзаки ме разби от смях  Joy

# 621
Евелин, аферим!  Joy  Joy  Joy Hug

Хиацинт, съвсем в крак си с вещерската тематика. Много хубав аватар!  Hug

За двете дами, които ни тормозят, аз се дразня, че правят два сериала едновременно. Може би им се иска да бъдат свръхсъщества като любимия им Мустафа, обаче не на всеки е дадено.

# 622
  • София
Хриси,и аз така,и аз така.......даже  5 секунди са много Joy
Скрит текст:
....да си призная ама хич не ми харесва Фират Челик-не обичам сини очи,лъжовни са,понякога студени и безчувствени...друго си е две кафеви топли или пък пъстри,зелени... newsm78ох,не ми се сърдете фенките му,моля ви Praynig

Евелин  Kissing Heart   Joy нинджата Мустафаки Нагъзаки ме разби от смях  Joy
и аз си се смях тука.... rotfImbo
kurkuma, Peace

# 623

Благодаря!
Благодаря на всички за отзивчивостта!  bouquet  bouquet  bouquet

# 624
Новини за Мустафа:
Скрит текст:

Евелин,аферин за Нагъзакито-разби ме от смях посред нощите. Joy Joy Joy
Айдаааа,тука съвсем ме помислиха за изперкала Mr. Green

# 625
  • София
Хриси,майтапа настрана,ама тук ,където чете това стихотворение,наистина е много невероятен,гласът му е толкова чист,нежен,красив,чувствен и като каже чооок,направо се разтапям  remybussi  Kissing Heart Heart EyesПускай ни го всяка вечер преди лягане......няма да ми омръзне на мен лично Peace

dettodorowa,и аз като си го прочетох после се смях с глас/а домочадието вече е заспало/.......

# 626
  • Стара Загора
evelin и у нас падна голям смях-събудих милото Laughing.Ама ти май ще се включваш към екипа-Хриси и Славена Hug.Ей не сме добре  уверявам се за кой ли път-по нощите чаткаме тия клавиатури ....
Айде лека нощ от мен момичета,че разбудих народа..

# 627
  • Разград
engin akyürek - enginnnn

# 628
В страни от доброто настроение, взех че се замислих за това нормално ли е наистина година и половина Фатмагюл да не дава никакъв нишан, че желае Керим. Мисля, че реакцията и на целувката на Мустафа донякъде може да даде отговор. Момичето повърна. И предвид факта, че е изнасилена от трима души, че не е била с мъж преди това, че е турско момиче от село (пък и кое момиче би понесло това откъдето и да е) .... Какви две деца да ражда и кой мъж да се престраши да докосне! Едва ли е останала и следа от сексуално желание след всичко преживяно. Мисля, че отношенията им с Керим са доста реалистични. Но човек като гледа на екрана е едно, а ако му е на главата.... едва ли ще мисли с кого да си легне и колко време се е правила на "недостъпна"

И да попитам. Случайно някъде из предишните теми да има свестен превод на песента от 32 епизод. Знам я наизуст, преведох си каквото можах, но не ще да е съвсем както трябва.

# 629
  • София
evelin и у нас падна голям смях-събудих милото Laughing.Ама ти май ще се включваш към екипа-Хриси и Славена Hug.Ей не сме добре  уверявам се за кой ли път-по нощите чаткаме тия клавиатури ....
Айде лека нощ от мен момичета,че разбудих народа..

Peace Peace Peaceще пишем тук,ще се смеем,ще измисляме стихове,вицове,песни/ей песен още никоя не  е измислила за Керим,това е идея newsm78/,че тези трейлъри като ги изгледаме и ни увиснат носовете,та имаме нужда от нещо да ни повдига духът.....
....и верно не сме добре по нощите да се хилим над тия компютри,то затова са ни и сенките под очите...... smile3507 smile3507 smile3507

Общи условия

Активация на акаунт