Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 90

• 57 185
  • 747
  •   1
Отговори
# 705
Ей сега в четвъртък ако има ромнтик на плажа,ще спечелят и тази класация Hug

# 706
Честита Първа Пролет!

Много ми хареса японската връзка, която сте нищили тука, и един трейлър-мрейлър от Хриси - много хубаво-смешен.
Много хубаво стихчето на Вапцаров - много ми стана мило и пролетно.
Да Ви кажа и аз вече сериозно се притеснявам за младите неомъжени момичета дето са си изгубили ума по Керим-Енгин, определено имате основание да се притеснявате за тяхното емоционално бъдеще  Thinking Grinning

ladychar86
Цитат
Добро утринко мили Сладурки,
Вие просто нямате изчитане
. - ами ние какво да кажем, ти не можеш да ни изчетеш, а ние след теб съвсем, твоя пост като дисертация ...  Grinning  Peace
...
Цитат
"Дори прочетох едва ли не състрадателност към Мустафа в очите й, и ако някой от вас оспори това, съм сигурна, че не може да оспори, че поне намек за опрощение по време на тези разговори категорично имаше.
" -  Аз лично не видях състрадание у нея към него. Видях, че тя се страхува от него, но и беше достатъчно смела да му каже това, което мисли, видях, че се отвращава от него, ... ще направя един поправителен за да не би да не съм гледала както трябва и пак ще пиша.
Иначе съм съгласна  за
Цитат
"...тяхно държание въобще не беше адекватно, въобще не подхождаше на ситуацията"
- ако смятям , че съм изгубила някого завинаги, после се появи надеждата, че не е завинаги, а после го намеря, няма да го пусна от себе си по никакъв начин. Каквито и други чувства да има в теб , страхът от загуба е по-силен. Като поначало "страхът" е инстиктивен, също като инстикта за съхранение , за дишането и т.н. , а чувствата са плод на емоции, те нямат инстиктивен характер - не че това ги прави по-слаби, просто в критчни ситуации инстиктите ни взимат връх, такава е природата ни.

borovinka123
...
Цитат
При това всички ликуваме и единодушно приемаме да се черпим някъде.Къде мислите-виждам,че сме седнали в ресторанта на хотела,където отсядат нашите хора.Толкова весело е при нас,най-после се срещаме всички ,а при нас сядат Рахми,Муки,Мерием,Кадир,Фахретин , Йомер,Мелтем и Ендер....
- колко хубаво, като  едно голямо семейство сме   Hug

dettodorowa
...
Цитат
Бях паркирала камиона с домати пред къщата на Кадир бей
- ако нямаш нищо против, гледам камиона голям и аз да дойда. Иииии  седим и си чакаме с доматито , ние там, обаче изведнъж идва Енгин и вместо домати  се хвърляме ние ... - не ми се смейте, така ще е, само аз не съм го сънувала Енгин и почнах да си ги смуча от пръстите  Joy

# 707
Скрит текст:
Ужас !

Каква е нейната вина?

# 708
  • В Града на липите
Цитат
Ужас !
Каква е нейната вина?

Не знам каква е вината й. Сигурно, че е млада и наивна и е искала да се забавлява.
Направо съм потресена. Всеки ден стават подобни зверства и не мога да си обясня, как има хора с подобна психика на животни. Но и журналистите са уникални. Сто пъти я пита - "Кажи как се чувстваш?" и как може да се чувства... въобще ще може ли да чувства дълго време нещо друго освен болка.

nianta, и аз не видях у Фатмагюл в онзи момент състрадание към Мустафа. Може би един два пъти мярнах съжаление, че им се е случило подобно нещо, но не и състрадание. Ако трябва ще ходим двете на поправителен.  Peace

# 709
Нечовешко е! Друго не мога да кажа! Останах без думи! Имам дъщеря , Господи!

# 710
Боже какво става с този свят !

# 711
  • София
Не мога да дочета.Думи нямам.

# 712
Нечовешко е! Друго не мога да кажа! Останах без думи! Имам дъщеря , Господи!

Просто нямам думи-и аз имам две дъщери ooooh! ooooh!

# 713
  • Тук някъде.....
Engin Akuyrek Bulgarian Fans - Facebook

Разказ от Шейма Дуяр, която била пред къщата в Ченгелкьой преди 3 дена:

Мукадес/Есра била много слаба на живо. Момичето говорила с един човек от екипа, докато чакала пред къщата на Кадир в Ченгелкьой.
Попитала го дали Берен са си сърдити с Енгин, както се писа по вестниците. Той казал, че си говорят, но че не са близки. Питала за булчинската рокля.
Били наети 4 рокли. Сватбата щяла да бъде в Чешме. Едже и Мелек живеели извън Турция. Хилял Сарал била много нисичка на живо, имала личен шофьор.

Вече било тъмно, когато Енгин излезнал от къщата заедно с Берен. Бил облечен с кожено яке и бил с голяма раница на гърба. Момичето го попитала да си
направят снимка. Служебното лице до Енгин не било съгласно, но Енгин се съгласил. Енгин бил много красив, много слаб, висок, с много добро телосложение.
Имал превъзходно лице и глас. После Енгин се качил на колата си и потеглил. момичето също си тръгнало с родителите й. Но тя видяла, че Енгин бил отишъл на
задната улица и там заснемали сцени с Берен. Берен била много сладка. Берен била права, а Енгин бил седнал. Енгин в действителност имал много изправена
и хубава походка. Но докато заснемал сцени с Берен, свивал раменете си надолу, за да не изглежда прекалено висок до ниската Берен заради ролите им.
След края на снимките момичето отново го заговорила. Питала го дали следи тяхната ФБ страница за него. Казал: не, да я следя ли? Попитал я откъде може да
погледне страницата, казал, че няма фейсбук. Тя му обяснила и той казал ок и се усмихнал. Казала му, че го обича, той благодарил. Докато се смеел,
сякаш се усмихвали и очите му. Поздравила го за наградата от университета.Бил вежлив. "Господи, как един човек може да бъде толкова хубав, с толкова
страхотно тяло, с такъв глас, толкова учтив и засмян?! Колко е трудно да бъдеш толкова далече, докато си толкова близо! Колко е трудно да обичаш толкова
много, а да не може да го кажеш!Господи, ако той е мъж, другите какво са?!"

Напълно съгласна!  Heart Eyes

# 714

Добър ден и Честита Първа Пролет !
Нека пролетното слънце стопли душите и сърцата ни !

ladychar86 - страхотен пост  Принтирала съм си го за да го и осмисля подробно, защото скритият текст ми е труден за четене - не мога да си водя  записки върху него Ще коментирам по-късно.

# 715
Здравей те момичета.....Хриси един подарък за теб

Скрит текст:
Правила съм го аз ....връчваме го  пред всички да няма проблеми Wink

# 716
  • В Града на липите
Вени, много те обичам  Hug Той рождения ми ден е другия месец, но аз по принцип приемам подаръци целогодишно  Grinning
Довечера ще се окича с него, че сега съм потънала в една работа, направо до шия. Да не взема да объркам нещо, че малко с техниката съм на вие.

# 717
  • Пловдив

НОВА ТЕМА 91

Новата тема е готова. Мъничко остава да си допишем тази и се пренасяме.

# 718
  • Стара Загора
Цитат
Публикувана от: Slawena
Вмъкни Цитат
Скрит текст :
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1287375

Ужас !

Каква е нейната вина?
 Как може да има такива изроди?!Трябвало е да ги линчуват мръсниците.Как са сринали живота на момичето и то на най-женския празник!Как ще се възстанови тя?Ужас....голям ужас,направо съм изумена!

# 719
Вени, много те обичам  Hug Той рождения ми ден е другия месец, но аз по принцип приемам подаръци целогодишно  Grinning
Довечера ще се окича с него, че сега съм потънала в една работа, направо до шия. Да не взема да объркам нещо, че малко с техниката съм на вие.

Общи условия

Активация на акаунт