толкова ли съм лоша

• 24 183
  • 452
  •   1
Отговори
# 195
Ами тя каза, че детето е над 10 години, какво да отговаря повече!  Mr. Green

Е, кой сега не може да смята???

Тя е на 24 - няколко години по-голяма - значи първата е сега на 28 да кажем. При дете на 11 - ето, на 17-18 е станала работата.  Flutter

Шанталче - и ти ми отговори, моля!

# 196
Едно време ми куцаше математиката ама като гледам не само на мен  Peace Родила е на 17 доколкото знам

# 197
Тра ла лаааааааааааааааааааааааа  Joy Joy

Mr. Green Twisted Evil

# 198
Вилико,
"Над 10 години" не означава "на 10 години".
Писала е НА колко точно е предполагаемото дете. Като се прибавят 2-3 години към възрастта на авторката, сметката излиза много съмнителна.

# 199
er:

За кое бе Thinking, пропуснала съм?

# 200

Mr. Green Twisted Evil
Сега остава и да ми кажете,че пак ви "пързалям' защото няма такива,които раждат малки

# 201
Вилико,
"Над 10 години" не означава "на 10 години".
Писала е НА колко точно е предполагаемото дете.

Да де, означава 11 примерно - и пак сметката ти куца!

Шантал, ето -

Аргун няма кой да я "бие", признала съм я. Винаги има едно на ум. Скорпион гаранция. Като койот е Laughing.

и това
Ами тя каза, че детето е над 10 години, какво да отговаря повече!  Mr. Green

Е, кой сега не може да смята???

Тя е на 24 - няколко години по-голяма - значи първата е сега на 28 да кажем. При дете на 11 - ето, на 17-18 е станала работата.  Flutter

# 202

Mr. Green Twisted Evil
Сега остава и да ми кажете,че пак ви "пързалям' защото няма такива,които раждат малки

Успокой се де! Постът ми беше вик ликуване, че не успяха да те хванат в лъжа, бе момиче, тоест в твоя полза  Wink

# 203
Математика, девойки. И четене.

# 204
Ми то ме подгони параноята.Влезнах тук за съвет как да седна да поговоря с него без да го нараня и без да излезе,че не искам детето,а то стана.....Чак на бившата мъжа и замесихме,сега трябва и да сметнем кога е забремянла щом е родила март месец.Детето сега ще прави 11 затова казах,че е над 10  Peace

# 205
Първо, аз съм много зле с математиката, второ изобщо не съм подозрителна, не проверявам потребители, нито публикации, не ме интересува, забавлявам се и не смятам кой, кво пише Трябва да е нещо много малоумно и плоско, за да обвиня авторката в подигравка с форума Laughing. Има и такива разбира се, не знам тая тема дали е така

# 206
Цитат
.А относно доходите и -живее с някакъв който е на възрастта на дядо и и той и купи и апартамент и няколко магазина

Ами браво! Но ако дядо ми - лавър бой, ми купи един апартамент, плюс три магазина, да знаеш, че от бившият си съпруг ще взема минимум един замък. Защото съм му родила дете и това дете се издържа винаги от двама. За теб ми е все тази, но на другите, които те "разбират"... не ви ли е неудобно, че я разбирате така добре? Почетете малко в Самотни родители. Ами 90 процента от разведените мъже са задници, които не искат да издържат децата си. И на разведените жени им е трудно. Откъде накъде няма да купи на детето си лаптоп? Къде пише, че детето се нуждае само от хляб и бутилирана вода? Ами ще плаща, ами ще купува, като поп ще си плаща! И няма да ръси деца безразборно по майката- земя, а ще отгледа едно, но както пише в книгите.

# 207
Много моля авторите на теми да помнят кога и какво са писали в други подфоруми.
Ясно е, че има потребители, които се пускат по наклона и с развързани кънки, но все пак.

# 208
хахахаха
Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бяха публикувани 36 нови отговора.

Сега по темата - четох диагонално, щото нямам време, но да попитам авторката, 20-23 години са време което се прекарва в университет, учиш ли нещо?

Ако все още не си го направила, замисли се върху този варинат, хем ще можеш да изкарваш в бъдеще повече пари, хем ще срещнеш момче на твоята възраст, и няма да имаш подобни проблеми. Аз на твое място бих мислила как да излизам с познати, и как да си обогатявам житейския опит, а не как да дондуркам един мъж, на който така като гледам не му пука особено. Замисли се сериозно, след 10 години как би изглеждала връзката ви...и дали е това което искаш.

# 209
Айдееееееее  Joy
Вие наред ли сте? Тя казва, че го обича!!! Това нищо ли не значи за вас?

Общи условия

Активация на акаунт