Седем часа разлика сезон 2 "Нищо не е такова каквото изглежда" - тема 10

• 47 391
  • 727
  •   1
Отговори
# 60
това с Росен Петров беше яко Simple Smile Да видим дали ще се окажа права за това, че решат, че Иванов е човекът във ваната.

На мен ми хареса развитието с Чавдар, Иванов и Ани - беше доста психарско, но силно и определено ми беше по-интересно от разоговрите на Нина, Распутин, Юнал, Васко и Чушката.

# 61
Не съм гледала серията още и няма и да я гледам. Уляха се с историята за Ани. Гадости, свързани с деца съвсем не искам да гледам.  И други сериали спрях да следя, когато започнаха да ме натоварват, вместо да се разтоварвам с тях. И като цяло нещо ми е скучен този сезон.  Rolling Eyes

# 62
  • Велико Търново
щото като гледам тия Неделчев и Велин ... нямам думи.
Тъкмо баретите щеха да му намерят само копчетата на Иванов, ако Чавдар не се беше гътнал във ваната

Да видим дали ще се окажа права за това, че решат, че Иванов е човекът във ваната.
Нищо чудно. И току-виж съдия Стоева разпознала копчетата Laughing  Т.е. - по тях да познае, че не е той, де...  Laughing

Хахаххаха... ЩУРМ  hahaha = АТАКА, естествено. И тоя - лидера, го докарали почти като Волен.  Joy

# 63
Това, че в лицето на Ани Чавдар видя своя образ, според мен беше илюстрация на думите на Иванов - че той трябва да прости най-вече на себе си.

DamaPika , благодаря   bouquet - нещо асоциативното ми мислене явно спи в неделя вечер, пък и този Чавдар така ме психира

Атила Желязков  Joy

# 64
 Леле леле леле

Толкова нищо, ама толкова нищо...

ЗА какво беше цялото това отвличане, ЗА КАКВО? Нямаше нищо общо с нищо друго във филма! Само и само да измислят някакво напрежение ли? Това е тотално безсилие!

И какво като си видя лицето, какво ми пука, нали умря!

А това с политика при Росен Петров също беше тотално излишно, не помести изобщо историята, нищо не се случи! Само трябваше да слушаме популистки излияния и да видим двойник на Сидеров!

СМЯХ!!!

Моля кажете ми, как колегите на Иванов решиха, че Чавдар го е отвлякъл???

# 65
Най-после! Hug

Добре, че бяха баретите, та да видим малко мъжко поведение тая вечер!

KoseBoso, този път те подкрепям на 100%. А за Неделчев и Велин не ми се говори...

# 66
Тръгнаха от снимката на момиченцето, откриха кое е то и че баща му е ненормален, и навързаха няколко неща. Хм, дали все пак къщата е тази?

# 67
Тръгнаха от снимката на момиченцето, откриха кое е то и че баща му е ненормален, и навързаха няколко неща. Хм, дали все пак къщата е тази?

И аз се замислих, сега ше видим

# 68
до тук много слаб сезон, тук таме някой лаф, монотонност в развитието на действието.

# 69
# 70
  • Велико Търново
Хаххаа... в еуфорията си около "ЩУРМ" даже и не обърнах внимание на първото му име. Иначе след това чух, че е Желязков, де

KoseBoso, само за да вляза в тона ти...  "Леле, леле, за какво ти е цялото това гледане, за какво? След като тъй или иначе нищо не виждаш..." А иначе - наистина не мога да разбера защо въпреки явно негативните ти настроения спрямо сериала и след като (очевидно) не го следиш внимателно, сега пък чак толкова се задълбочаваш. Още в предната серия тръгнаха по следата. Кой видял - видял, кой разбрал - разбрал...  Mr. Green

А пък отвличането... с него дадоха отговор на оня въпрос, който се мъдреше на почти всяка страница в предишните теми, а някъде и по повече от веднъж - "детенцето на снимката на Иванов ли е?". На другия също така често повтарящ се въпрос - "защо, все пак, той държи негова снимка на бюрото си?", вероятно отговорът ще дойде скоро. Поне така се надявам.
И защо да не се отговори и с малко повече напрежение. Вярно, че не бяха хич леки тия сцени, но не ги смятам чак за съвършено излишни. Мое мнение.

Горкият Иван! Като знам Тео колко набързо си сряза въжето, тоя много се мъчи, бе...  Close
Оххх, милият... каква ли светлина видя...  Rolling Eyes

Ако днес сте гледали "Търси се", гост беше Геро. И един от приятелите, които говориха за него, беше Малин. Сниман беше точно с обръсната глава и хич не изглеждаше добре. Водещите, а и самият Геро предупредиха, че това било заради някакъв образ на Малин. Мина ми през ума, че може и да е заради "Седем часа" и май така ще се окаже. Само дето сега изпуснах... за к'во му беше да си бръсне главата?  Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 18 мар 2012, 21:58 от DamaPika

# 71
Супер скучна серия.

# 72
Извинете, но след тези 2 серии мога спокойно да твърдя, че засенчихме Досиетата Х........

# 73
Оф..... чак аз ше кажа - голямо тъпо накрая.... чак па вече и тва с жена му.....
дойде ми в повече след и без това толкова дългото чакане

# 74
Оххх, милият... каква ли светлина видя...  Rolling Eyes

Нещо не е много на хубаво това, че мъртвата му жена го хвана за ръка... ама да се надяваме ей сега да го разтърсят и да го отдръпнат от нея! Simple Smile Ще има да чакаме до следващата седмица. Защо ли обаче останах с впечатлението, че къщата е различна?

Първата серия ми беше леко скучна, но втората - не.

Общи условия

Активация на акаунт