Седем часа разлика сезон 2 "Нищо не е такова каквото изглежда" - тема 10

• 47 391
  • 727
  •   1
Отговори
# 600
И пак, за Коцев, Лука, Аги и Васко:
1. Ако е един разпитващ:
- Лука? - как пък Васко няма да го познае, защо Аги се сети от гласа на Тренера?
- Коцев? - тогава защо Аги си спомня "дебелия глас", Коцев няма по-специално дебел глас, за разлика от Лука?
2.Ако са двама разпитващи, приемаме че Васко е разпитван от Коцев, а Аги - от Васко (което обяснява защо Васко не познава мъчителя си):
- пак въпросът, защо Аги се сети по думите на Коцев на гласа? защо говори за "дебелия глас"?

Или просто тази вметната реплика е заигравка на сценаристите със зрителя, за да ни подскажат, че Коцев също е участник, въпреки че Аги припознава Лука като своя мъчител?

# 601
Пак аз - абе брадичката на тоз Христов не ви ли прилича на другарчето на Миро/Слав при нападението над Неделчев?

# 602
На мен ли ми се стори или Таня не беше много доволна да види мечето. Още от първи сезон това мече ми е съмнително.
Милото пак е намислил нещо.
Христов е симпатяга, а какви очи има само, ах тези очи  Mr. Green.

Lulu25, не се сещам за брадичката, но като го спомена Христов може да е красивия младеж.

# 603
Пак аз - абе брадичката на тоз Христов не ви ли прилича на другарчето на Миро/Слав при нападението над Неделчев?

Ти да видиш някой симпатяга и веднага го спрягаш за "красивия младеж" hahaha

# 604
О, това с признанието на Мая беше много тъпо! чак аз се почувствах неудобно  Crossing Arms
Аги печели приза ми за най-скучен и неадекватен уастник в този филм.  Stop

# 605
  • Ню Йорк
О, това с признанието на Мая беше много тъпо! чак аз се почувствах неудобно  Crossing Arms
Аги печели приза ми за най-скучен и неадекватен уастник в този филм.  Stop

Аз пък мисля, че играе ролята си много достоверно.

# 606
  • София
Станков и Натали май ще се уредят с  дете.
Стори ми се, че му светнаха очите и видя възможност уж да помогне на възрастната майка.

# 607
Таня и Пол се притесняват като ученици на първа среща  Mr. Green.

Aisha, съгласна съм с теб Simple Smile.

# 608
  • Ню Йорк
Таня и Пол се притесняват като ученици на първа среща  Mr. Green.

Да много са готини двамата, толкова смутени и нерешителни. Wink

# 609
Така такаааааа, и сега....

Сетете се когато Таня каза на Тренера, че Милото винаги е пречел на всичките и връзки. Сега каза същото и на Боян. Не ви ли се струва, че това стенание " Бояне, ооох Бояне" беше израз на мъката и по изгубенатат любов с Иванов (това беше за феновете на двойката Таня - Иван).

Сещате ли се, че Милото дойде в дома и да и върне пистолета и и показа снимките с Гончев, т.е Таня знае, че Милото има снимките. След това се появява Иванов със същите тези сними + добавени тези, на които присъства тя. Какво най - логично си мисли Таня? Ами че Милото ги е дал на Иванов с цел да ги скара, преди тя да е имала възможност да му обясни всичко. А сега познайте дали Таня афектирана от факта, че Милото за пореден път пречи на любовта и не тръгна да стреля по него.

Хайде чакам мнения, какво мислите?

# 610
Така такаааааа, и сега....

Сетете се когато Таня каза на Тренера, че Милото винаги е пречел на всичките и връзки. Сега каза същото и на Боян. Не ви ли се струва, че това стенание " Бояне, ооох Бояне" беше израз на мъката и по изгубенатат любов с Иванов (това беше за феновете на двойката Таня - Иван).

Сещате ли се, че Милото дойде в дома и да и върне пистолета и и показа снимките с Гончев, т.е Таня знае, че Милото има снимките. След това се появява Иванов със същите тези сними + добавени тези, на които присъства тя. Какво най - логично си мисли Таня? Ами че Милото ги е дал на Иванов с цел да ги скара, преди тя да е имала възможност да му обясни всичко. А сега познайте дали Таня афектирана от факта, че Милото за пореден път пречи на любовта и не тръгна да стреля по него.

Хайде чакам мнения, какво мислите?

Ами идва ми да те разцелувам за тези разсъждения!
Това ми идва на момента. Но да си призная честно, на мен хич нямаше да ми хрумне.

А аз си мислих, че си имала прозрение за Милото, щото на мен ми се струва, че Милото беше твърде много изненадан от брата-близнак. Което ще рече .... какво?

# 611
мнооого добри епизоди!!!
Неделчев разпозна Слав като един от нападателите. Въпросът е дали го разпозна като "красивия" или като "Миро". Самият Слав беше облечен по начин, подобен на този, като е бил облечен при нападението на Наделчев. Имаше шапка, суитчер с вдигната качулка върху шапката и това провокира  Неделчев да се сети на кого му прилича младежа.
Таня и Пол! Харесаха ми двамцата.  А Таня как го зашемети с външния си вид! Взе да чупи всичко около себе си. Wink Само не разбрах защо Пол нападна Таня , че е крила от него 19 години , че имат дъщеря. Ами че той като езаминал да не би Таня да е знаела къде да го намери? Аз бях останала с впечатление, че тя не е имала представа, че той е в НЮ!

# 612
Много ми е интересно какво толкова е направил Милото, че Таня дори да не каже на Пол за детето? Все пак той също е имал дете по онова време /Роки мисля е по-голям от Мая/  newsm78

# 613
# 614
Много добри епизоди. Отдавна сериала не ме е държал загледана толкова много. Стана интересно и завързано. Харесва ми как всеки е свързан с всеки, макар че така малко се губи връзката от време на време. Липсва ми само Иван. Искам си го здрав, прав, все така красив и готов за битка, срещу всички в името на любовта към Таня.
Стана ми жал за Аги. Тука много я обиждате ама историята и е настина много тъжна. Когато се разплака пред Стефанакова, сърцето ми се скъса. Само, че тя се озова от трън та на глог. Стефанакова е последният човек, които ще и помогне щом стане дума за баща и. Само ми стана интересно Светлана дали се усети, че Васко за когото говореше Аги е точно техният Васко. Май не!!
Стана ми жал и за мъжа и. Много свестен човек, но не случил на жена. Трябва да му намерят някаква любов на него, иначе е гадно.
И за Пол ми стана жал. Този епизод го съсипаха - жени и деца. Връзката там ми е супер интересна, а Ники Сотиров много добре ми пасва за ролята и ми е симпатичен.
Направо голям жал тази серия, но поне ми беше много интересно. Дано не свалят нивото, а да го вдигнат.
Добре, че поне при липсата на Иванов, не ни спестяват много Димо Алексиев. Много си ми е готин той и добре си играе ролята. Тази повече му отива от на гея Миро.

П.П Миналата седмица видях да снимат сцена пред БТВ. Бяха Стефанакова и Стойцев, ама не разбрах точно какво се случваше. Май беше някакъв разговор на паркинга.

Общи условия

Активация на акаунт