Седем часа разлика сезон 2 "Нищо не е такова каквото изглежда" - тема 10

• 47 391
  • 727
  •   1
Отговори
# 615
Цитат
Много ми е интересно какво толкова е направил Милото, че Таня дори да не каже на Пол за детето?
Dream Team аз си мисля, че Милото просто е бил влюбен в нея, както твърди че и досега е влюбен в нея, бил е обсебен от нея, властен, опитвал се е да им пречи. Именно затова тя си мисли, че той е причината за раздялата им с Павел. Обаче той всъщност няма нищо общо. Някой друг, например Коцев е използвал тази негова обсебеност, за да ги раздели и да накара Таня да мисли, че Милото стои зад всичко това. А Милото то дори и не подозира.

# 616
Malko_Slance, не съм чула досега дали се снима вече трети сезон. Някой да знае нещо? Едва ли ще снимат още сцени от втори сезон  newsm78, нали?

# 617
Malko_Slance, не съм чула досега дали се снима вече трети сезон. Някой да знае нещо? Едва ли ще снимат още сцени от втори сезон  newsm78, нали?

Идея си нямам! И аз се позачудих кой сезон е, ама определено си снимаха! Все си мисля, че би трябвало това да е 3 сезон

# 618
Таня много повече ми хареса как стои с Пол, отколкото с Иванов. Просто Ваня Цветкова и Николай Сотиров ми изглеждат 100 пъти по-правдоподобни като двойка. Simple Smile Май съм единствената, която мисли така обаче.
Прочетах, че сте писали как Христов може да е красивият младеж, но нали Неделчев би го разпознал веднага. Човекът си каза, че види ли нещо, не го забравя, как така няма да го разпознае.
Познахме, че Милото ще използва общественото недоволство срещу Натура 2000. Много реалистичен момент - колко такива ги има, които уж, защитавайки интересите на хората, на обществото, имат коренно различни цели.

# 619
Нещо не успях да гледам добре сериите - малкият крещеше или тропаше с нещо в повечето време, така че все едно ги гледах на mute.

taxidy, много ми хареса твоето прозрение, аз лично гледайки останах с впечатление, че през целия епизод сценаристите се бяха постарали Таня да въздиша по Пол. Иначе наистина такова обяснение би могло да осмисли иначе доста странното решение на Таня точно в този момент да се засили да стреля по Милото, и то по такъв лаишки начин.

Иска ми се да гледам пак сцената с Неделчев и разпознаването на Слав. Първо ми се стори, че ще отидат по дяволите всичките ни разследвания за татуировки и т.н. и ще се окаже, че просто недоизпипано са снимали двамата нападатели уж че си приличат. После обаче стигнах до извода, че Неделчев наистина разпозна Слав вместо Миро като свой нападател.

Действително, Пол нападна Таня, но пък и тя не му даде никаква причина, която да оправдава това, че не му е казала, че има дете. Оправданието трябва да е наистина сериозно - а ние не чухме никакво - нито сериозно, нито несериозно.

Артемида, права си за Христов - и аз си го помислих, малко след като го написах. Иначе слабата изострена брадичка му пасва - но при положение, че той може да разпознае Слав от Миро без проблем, наистина няма как да не разпознае Христов.

# 620
Таня много повече ми хареса как стои с Пол, отколкото с Иванов. Просто Ваня Цветкова и Николай Сотиров ми изглеждат 100 пъти по-правдоподобни като двойка. Simple Smile Май съм единствената, която мисли така обаче.
[/quote
Ne si  Peace

# 621
Къде мога да гледам онлайн сериите от тази вечер ? Praynig newsm78

# 622
И аз да кажа туй- онуй....
За срещата между Таня и Пол- много добре изиграха притеснението, доста нервни бяха и двамата, нормално е...Ключовите думи тук бяха "огромното нещастие" - нещото,което е било причина те да бъдат разделени и за което ние още не знаем. Разбрахме ,че и двамата не са имали избор. Нещо е принудило Таня да го отблъсне, да го изхвърли от живота си,без да му каже,че е бременна. И аз мисля,че Таня се заблуждава,че Милото има вина за това...Явно е направено да изглежда така за нея.
Друго , обаче ,ме човърка.... След като  Пол каза на Натали :имаме дъщеря,последва прегръдка,но той остана някак безизразен, а след като тя си тръгна направи една физиономия,която не можах да разгадая какво точно изразяваше- с присвити очи ,сякаш замисля нещо  newsm78 Мая му каза,че не иска да се връща в България..Дали не мисли да я подкрепи в това й решение?
Таня и Боян -въпреки безцеремонното държание на Таня ,те все пак са доста близки. Пред кого Таня си е позволявала да си изпуска нервите, да  се покаже слаба...май не се сещам.Нервите й са опънати до скъсване и имаше нужда да вика, а  после да се гушне в брат си...това ме  впечатли много ,  да му признае,че има нужда от неговата подкрепа . Той пък й каза,че не е чувствал липсата на родители,щом е имал нея...Хубава  сцена!  Peace

Последна редакция: нд, 08 апр 2012, 23:18 от daniela.qnkova

# 623
Ако отношенията на Таня и Иван продължават да се развиват със същото темпо, ще станем всички фенове на Таня и Пол, какво да правим, поне са на една възраст. Но ми е прекалено изтъркано да развиват там. Отделно че от чий зор им беше целия първи сезон да градят една любовна история, за да я захвърлят сега и да почнат друга.

Много ми хареса и на мен решението за отношенията Таня и Боян. Особено Боян се държа страхотно - да не повярваш, като за него.

# 624
  • София
има ги във Ви бокс, гледах ги  още сутринта.

# 625
има ги във Ви бокс, гледах ги  още сутринта.

Можеш ли да ми дадеш линк , търсих ги но не ги открих ?
Мерси предварително . Peace

# 626
Интересен ми е образа на Симеон -адвокатът на Милото. Този човек знае много неща, за които вероятно, ние хабер нямаме..

Интересно ми е как ще се развият нещата с Аги и Светлето. Как ще реагира тя,като разбере,че въпросния човек е баща й...Не  чух какво си казаха двамата  после, защото ми звънна телефона...Май го помоли за помощ по случая...Ще отивам на поправителен да видя  отново тази сцена.

# 627
  • Ню Йорк

[/quote
Ne si  Peace

И на мен ми допадат като двойка и мисля, че там има скрити чуства от миналото, въпроса е че не мисля, че Таня ще остане до края на сериала в НЙ. Така че семейната идилия с Пол и дъщеря и според мен отпада като вариант.

# 628
Здравейте! От къде мога да сваля сериите от тази вечер? Или онлайн линк, само да не е Voyo...

# 629
И на мен сцените с Таня и Боян ми бяха много хубави Hug, направо невероятни, толкова истински и близки до нормална човешка ситуация.

Общи условия

Активация на акаунт