АВГУСТ не е толкова далече и малкото човече пол си има вече

• 29 312
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
Привет и от мен! Честито на всички, които са узнали пола и добре дошли на новите мами (не съм чела много обстойно, но видях че има такива)!
Аз вече съм като нова, откакто е изпекло това слънчице - тръгнах да хайманосвам и не съм повръщала от 4 дни. Остава ми и утре, че в сряда първо на лекар, после на работа ... ooooh!
Вчера ходихме на село и се бях изтегнала на един стол отвън - чоплих семки и гледах как народа работи ... голям кеф  Blush А, вече си минах килограмите, които бях като забременях - с един, но за мене е голямо постижение!  Whistling

# 181
  • София
Линет добре дошла  Hug , а случайно да имаш нещо общо със сайта на Вени за отзиви за получени дрешки от Ларедут? [/size]

TrAlAlaa според мен резултатите ти са чудесни и нямаш основание за никакви притеснения, а и нали ще ходиш на 2-ра ФМ

Привет... аз се чудя дали също да не дойда на лецията, офисът ни е на 10 мин. пеш... но пък от 10ч. не знам дали ще е удобно да изскоча  Whistling
 Дали ще е късно довечера да се запиша?
Не, дори и утре няма да е късно, а и да не се запишеш няма проблем. Wink

Аз също ще се опитам да дойда утре и даже и аз ще гледам да съм по-рано там, но няма да се обаждам и да потвърждавам присъствие - два пъти потвърдих и двата пъти не можах да отида - 1 път ми беше ужасно зле, а вторият път тъкмо катастрофирах   Sad, затова сега няма да потвърждавам а направо ще дойда. Може ли и на мен място  Peace

Последна редакция: пн, 19 мар 2012, 19:50 от dioni

# 182
здравейте, мами. Аз днес дойдох и в сряда си тръгвам, но съм без лаптоп и ми е много трудно да се включвам често. За лекцията аз утре ще съм към 9 и 30 там с една приятелка, ще окупирам поне четири места и то по-напред .. добре дошла на Линет, а на всички вас желая приятна вечер

# 183
Ей, човек да не отсъства един уикенд, не мога да наваксам. Да споделя, че по летищата като кажа, че съм бременна и не минавам през скенера

Ей, гунди, мислех си, че вече имаш щъркелче. Нищо, така има повече емоция по въпроса.

Марли, ужасно са й малки колелцата на тази куини. Като марка ми е от фаворитите, но не я виждам извън асфалт, помисли си на сняг как ще е. От куинитата аз се чудех за спийди, но там пък теглото ме спря. Ако някой попадне на линк за bugaboo, да го сподели, засега сме се спрели на тази марка. Аз съм подхванала обиколка по магазините, количката не се ли види, пипне, покара, после може изненадата да не е съвсем приятна. Даже и цветовете понякога не отговарят на тези от каталога.

Да се похваля, вече си се усещаме ежедневно, даже и тати ни усети. Heart Eyes

Белверде, Валери на мен лично повече ми харесва

Блонди, и аз си имам линеа негра, този път не е от чорапогащника. Joy Тя изчезва след раждането, аз й се радвам, даже си я снимахме.  Пък и нали е на хубаво, значи, че плацентата се развива добре. Не е рано, по моята книга беше в седмица, която мина.

Софи, недей да пиеш лекарства против алергия, преди да си се консултирала с лекар.

Линет, добре дошла!

Versatile, добре дошла в клуба на бъдещите свекърви!
 Wink

# 184
  • София
О, да, Софи, антихистамини не са препоръчителни по време на бременност  Hug

# 185
  • София - град
Аа аз ще си го питам. Но щом не се препоръчват най -вероятно ще си подсмърчам цяла пролет...  Crossing Arms ooooh!

# 186
Момичета, аз нещо да попитам: За планина и черни пътища, доколкото разбрах е по-удобна и практична, както и проходима триколката, нали? Защото ние живеем в подножието на планина и улицата ни е с асфалт до някъде, а след това към нас пътят е черен и често ще се разхождаме и по улицата. Затова си мисля, че по-подходяща за нас ще е триколката.

Да  Peace

# 187
  • София
Привет и от мен в новата ни темичка. Благодаря на Блонди.
Вече ми тежи да ходя на работа и май в скоро време ще излизам болнични.
Бях на преглед, бебето е добре, но имам контракции и ми каза 2-3 дни да пия 3х2 Но-шпа. След 2 дни съм на преглед отново, но при лекаря който ме следи по ЖК и дано ме гледа на видеозон и да се види имам ли отново или не. Притеснено ми е и се чудя ако нищо не види, дали да не почна на своя глава магнезий. Ще го мисля след прегледа.
Иначе, този път казаха, че пола е женски. Ще видя сега ако се потвърди ще си поискам щъркелче.  Heart Eyes
Имам ужасни болки в срамната кост. Предната нощ не можах да спя и място да си намеря. Такова чудо при първата ми бременност не е имало. Има ли и други в това положение.
За кг. съм +7.
По другите теми ще се включа утре.

Моля за коментари и от моя БХС, който е само втория и е правен в 16гс и 3 дни.

***** РЕЗУЛТАТ ЗА БРЕМЕННАТА ЖЕНА ******
  ВАШИЯТ РИСК за болест на ДАУН e определен на   1 от 940      бременни
  ВАШИЯТ РИСК за болест на ЕДУАРДС e определен на   1 от 7200   бременни   
  ВАШИЯТ РИСК за дефекти неврална тръба/коремна стена е   Нисък   

*ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА КОНСУЛТИРАЩИЯ ЛЕКАР *
  Free - bCG(бета-хорионгонадотропин) MoM   0.79      част от медианата (Mo)
  AFP(алфа-фетопротеин) MoM      0.66      част от медианата (Mo)   
  Възрастовият (статистически) риск за болест на Даун (T21) е   1 от 420      бременни
  Възрастовият (статистически) риск за болест на Едуардс (Т18) е   1 от 3700   бременни   

Основно мисля, че е добре, но тези медиани нищо не ми говорят. Моля ако има по-запознати да коментират.

Приятна вечер на всички.

# 188
Добре заварили и благодаря за топлото посрещане.  И не съм отчаяна съпруга. Laughing

Линет добре дошла  Hug , а случайно да имаш нещо общо със сайта на Вени за отзиви за получени дрешки от Ларедут? [/size]
Да, имам но за мое съжаление в последно време нямам възможност да го подържам, защото имам собствен онлайн магазин, който ми заема цялото време.

# 189
  • Обетованата земя
От разходките от сутрин до вечер не мога да се доредя до темата.  Grinning
 Блазеееееее ви за софийската срещичка утре, ще чакаме разкази  Hug
За линеа негра, сега забелязах, че имам само където са бикините  Mr. Green, сигурно и нагоре ще "плъзне"  Laughing, аз си я харесвам, даже и на море мисля да ходя живот и здраве  Mr. Green
После пак ще се включа, след вечеря  Hug, ако не ме домързи много  Blush
Линет, добре дошла! Simple Smile
Иупиииииии, сега видях, че съм приполовила бременността!  newsm68

# 190
Здравейте и от мен отново! Виждам, че обсъждате линеа негра, аз вече си я имам две три седици, дълга до под пъпа. И коремчето ми стана едно космато:(...

Иначе бях на ехограф, бебето е добре, размерите му отговарят на седмиците, но... плацентата ми е ниска, близо до отвора... Четох сега в интернет, че може да има усложнения, прокървявания...Дано да не се стигне дотам и да се качи тази плацента с времето. Аз дори още не съм усетила бебето. Иначе заради плацентата съм пак на гинеколог след две седмици.

Много хубаво настроение ви желая!

# 191
  • София
Искам и аз да ходя на лекции  Cry ама ходя на работа. Тази седмица мисля да говоря с шефката по въпроса, та да измисля нещо  newsm78 и се надявам да се намъкна в бандата следващата седмица Laughing
В тази връзка да питам някой ходи ли на лекциите на 9 месеца в мола на Цариградско? Искаше ми се да отида на тях тази и следващата седмица  Rolling Eyes но остава проблема с ходенето на работа.

Софи и аз миналата пролет бях със сенна хрема (за първи път ми се случи) и се сетих вчера, че ако пак се появи не знам какво да правя, че при мен беше ужасно  Mr. Green та трябва май и аз да питам докитата.  

# 192
Тюхютумче сега ли установиха. че ти е ниска плацентата, то това не се ли разбира още в по-ранните седмици? Преди нищо ли не са ти казвали?

Относно линеа негра, аз все още нямам, а кожата ми е много бяла и си мислех, че ще имам някоя още от много рано и силно личаща си, но за сега - нищо. Коремчето и на мен ми е станало леко космато, даже се чудех дали да не ги отскубна тея десетина косъмчета, ама нещо се отказах.

# 193
Меррри, какво ти щъркелче, то чак след месец ми е датата за фетална  Shocked Ще ме побъркат до тогава.
Утре за лекцията сме яка банда. newsm44

# 194
  • София - град
Гунди току що даже си навих часовника да не се успя че ми е трудно ставането  Laughing

Маги, аз имам синузит и най-гадното е напрежението което се усеща, не толкова хремата...

Тюхютумчето ако има линеа негра от 3 седмици , то значи там където четох са познали...
Линет добре дошла и от мен  Wink

Общи условия

Активация на акаунт