АВГУСТ не е толкова далече и малкото човече пол си има вече

• 29 113
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • Където си поискам:)
Има решение - може да се сложи безцветен Laughing
   и тук таме някое цветенце , калинка, звездичка:lol:

# 616
belverde блонди го е казала, но и аз да повторя - без лак, на мен ми се наложи спешно секцио и дори ме попитаха дали нямам безцветен #Crazy - следят нещо по ноктите, но не си спомням какво точно Embarassed
За обувките - аз намалих тока миналия път, защото кракът ми се уголеми - направо отидох на горния номер и понеже беше зима последните месеци си купих ниски с големи грайфери, а и лекарката ми беше  казала, че понеже се измества центъра на тежестта от корема са много възможни травми на глезена (от което много ме е страх - майка ми е чупила крак бременна с мен) и сега мисля също да мина на по-нисички, че напоследък само с маратонки ходя - лятото поне е лесно - чехли, джапанки, има супер разнообразие Peace

# 617
Блондии, много е якоо, точно така Коки ближе Хари  Laughing Laughing ехх, не я пренебрегвам, на профила ми излиза  Twisted Evil сега трябва пак да си меня лентичките  Laughing Laughing

# 618
Белверде, не трябва да имаш лак на ноктите  Peace Ако си планувано секцио, то си е чиста операция и то не маловажна. Ако, недай Боже, тръгне да става нещо кофти с теб, казват, че посиняват ноктите на краката и докторите следят за това нещо. А ако си раждаш нормално, пък никога не се знае дали няма да се наложи в процеса секцио, така че по-добре без  Peace
Точно това е причината да не е желателно да сте с лак, не че сам по себе си може да навреди.
Peace Съвсем точно казано, ако някой иска освен педикюр и лак, нека е безцветен Simple Smile

за токовете на единото си стъпало имам скъсани връзки, поради което и паднал свод. ЛЛ и ортопеда ми казаха да забравя за високите токове. Най-добре е петата да е леко задингната. А още по-добре, ако има условия да се ходи на босо (пясък, асвалт, трева, камъчета ). Аз обичам и се възползвам. Simple Smile

Лекцията днес определено си заслужаваше и си беше на ниво. Протече на три части: - за кърменето, за храненето и за ваксините. Обстановката също е доста по-добра и по-ведра сякаш, а заведението в което се провежда е към детски клуб за игра. Мисля си, че когато приклщчат учебните занимания в ДГ просто ще взимам Ема с мен. Simple Smile

# 619
  • София
Има решение - може да се сложи безцветен Laughing

Реших го - френски педикюр с декорация само на палеца hahaha ...аз и без това с такъв ходя през лятото. То си е безцветен, само на върха, където има бяла лента...пак ще могат да виждат Crazy

редактирам се
  Kipa  , развали ми плана, значи и с безцветен не може... Tired То по принцип да пази Господ - да не се стига до там да се наложи и това да гледат...но човек трябва да е подготвен за всичко, а и не знаех дали рутинно си гледат..или само ако се налага Thinking

Последна редакция: пт, 23 мар 2012, 16:43 от belverde

# 620
Не знам дали е нещо рутинно, но пък от друга страна докато преди това ме подготвяха за нормално, забравиха за клизмата  ooooh!, така че може да е било нещо като престараване от тяхна страна да питат за безцветния.

# 621
За боядисването- подкрепям Шех. Боядисвам се като нея с амонячни, от началото на беменността съм се боядисвала само веднъж- чаках все пак да мине органогенезата, после се боядисах преди време и знаете ли,че за ужас и изненада на фризйорката ми боята не ме хвана както трябваше, не ми се изсветли достатъчно, а по принцип винаги ми изсветлява яко? newsm78 Но честно казано не знам на какво се дължи, може и да не й е била много агресивана боята, въпреки че беше уж амонячна аз не й усетих мириса- някаква италианска. Следващия път ще докладвам като пак се боядисам как е. Но за разлика от когато не съм бременна до сега вече щеше да ми се подава 4-5 см черна косица, а сега само 1 см за месец- много по- бавно ми расте косата?? newsm78Но така беше и предишния път.
За окосмяването - аз както вече казах с Виктор(т.е. с момче) се окосмявах по -малко, никакви косъмчета по корема или където и да било и сега е така, явно това е поредната измищлйотина, вероятно на всяка от нас по- различен начин влияят хормоните?? newsm78

# 622
Етоо - и Коки е в кюпа  Laughing абе въобще не ми пука дали ще имам лак на краката или не.. честно казано дори не се бях замисляла преди да се отвори темата  Laughing

# 623
Лелеее не се бях замисляла, аз ходя само с лак на ноктите по цяло лято и сега как ще се лакирам?? То е ясно де, мъжът ми ще го прави, ама аз без лак не излизам от нас Naughty

# 624
Забравих да кажа - за боядисването е ясно, но ако решиш да се накъдриш по време на бременност е възможно да не стане Simple Smile

# 625
Здравейте пак и от мен.
Ние се завърнахме от ФМ,видяхме бебчо,момиче е със сигурност,всичко е наред,отговаря си на седмицата,даже върви с ден напред,250 гр е вече.Много ми беше притеснено през цялото време,доктора като зяпна тоя екран,гледа и нищо не казва,направо се шашнах.Уж всичко е наред,но накрая видя нещо,дето много ме уплаши-две малки кистички в мозъчето.Незнам какво значи,каза,че не е киста като нашите,ами течност,която трябвало да се разнесе до 25 седмица.Каза,че не е нищо страшно,било нормално и често срещано на тоя етап от бременността,трябва да се проследи кога изчезват.Каза,да не се шашкам,ама май е невъзможно,сега пак има да го мисля още 6 седмици. Иначе си имам диск със запис и сега пак ще си го гледам\за трети път вече\ Laughing
За боята ме успокоихте,още утре ще се боядисам,мисля,че веднъж на месец не е много.Мерси на valentina1027 за информацията,ще си ги препиша тия алергени и ще търся боя без тях.И акушерката ми каза както dioni-опасно е да не се получи алергия,а не самата боя.
За домашните любимци-ние имаме кокер,към когото сме страшно привързани и изобщо не ми е минавало през ума да се разделим с него.Не мисля,че след като е обезпаразитен и ваксиниран редовно ще има проблем.Единствения проблем при него е,че е прекалено любвеобвилен и бурно изразява радостта си,та ще е опасен за бебето в началото.Мисля,че за едно дете е прекрасно да расте с някаква животинка,децата стават по-състрадателни и отговорни.
Това е от мен засега,отивам да готвя Laughing,лека вечер!

# 626
  • София
Дбс това е лекцията на 9 месеца, нали?

Цвета на ноктите се променя при проблем със сърцето, но едва ли ще върнат някого заради маникюр  Laughing

Много си обичам високите обувки, ама сега не смея вече да ги нося, че и без това все по-трудно си виждам в краката. Обаче пък от абсолютно равни подметки ме болят краката  Rolling Eyes

# 627
Момичета, ако знаете каква хубава 3-часова разходка си направих, много добре ми се отрази  smile3521 Друг е въпроса, че и доста се поуморих, имам да свърша това онова вкъщи, но въобще не мога да се надигна  ooooh! Купих и 3 много сладки бодинца за бебо, нямах такива намерения, но случайно минах покрай един магазин, влязох уж само да разгледам и не можах да си изляза без нищо Simple Smile
За лакирването, аз преди не оставах без лак на ноктите, но още от началото спрях да се лакирвам, защото не можех да понасям миризмата. Когато се влиза в болница наистина не трябва да има лак, защото по ноктите разбирали там нещо... Аз вече свикнах без лак и маникюр и мисля така да си изкарам до края.
За токовете също нещата се промениха в обратната посока. Нямам нито един чифт ниски ботуши, добре, че се стопли и сега си ходя с маратонки. Професията ми е такава, че се налага да съм по-елегантна на работа, но сега като съм в болничен се обличам спортно, защото ми е по-удобно.

# 628
Единствения проблем при него е,че е прекалено любвеобвилен и бурно изразява радостта си,та ще е опасен за бебето в началото.
Ивка и моето куче е много игрива и любвеобилна, и често с лапи ми скача по корема, та й се караме.. и мен ме притеснява малко това, но и аз смятам, че е чудесно едно дете да расте с домашен любимец. Сигурна съм, че много ще ни пазят децата и закрилят  Heart Eyes А това за кистите не го мисли много, щом докторът е казал, че е нормално, на другия преглед пак ще видиш  Hug браво за момиченцето  Mr. Green
аз имам огромен проблем - яде ми се едно нещо страшно много  Laughing Laughing ядат ми се
Скрит текст:
смокини
адски много от няколко дни и ще полудея вече, не знам откъде да намеря, ще ревна  Laughing

# 629
Ивка кой лекар ти прави ФМ?
Никога не бях чувала за лака на ноктите, но ще знам. А за обувките, понеже съм с паднал свод, задължително ходя на ток до 4-5 см. а по време на бременността може би към 2-3 см, че доктора като ме видя с предната бременност ми обясни за центъра на тежестта и че гръбнака се натоварва доста повече, когато е на високи обувки. Но имах колежка, която до последно си ходи с мн висок ток- въпрос на усещане.

Общи условия

Активация на акаунт