АВГУСТ не е толкова далече и малкото човече пол си има вече

• 29 033
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Дбс това е лекцията на 9 месеца, нали?  

Да! Simple Smile Лекцията за храненето беше на Ипократис Пападимитракос Simple Smile

# 631
Аз лично съм си фен на високите токчета. Свода ми е доста висок и понякога с ниски и по изрязани обувки си личи. Сега си ходя с токчетата и за сватбата ще съм на ток после може и да обуя гуменките  Laughing но докато се чувствам добре ще си се рея в небесата. Даже вчера за идеята пробвах не нормално високи токчета, даже накарах мацката е магазина да ме снима  Joy Joy Joy

# 632
Бюти, а сушени дали няма да ти задоволят глада (има ги навсякъде), адски са вкусни и то като се има предвид,че аз не сушени никак не обичам, или пък казано по друг начин като не съм брменна не ям такъв пло. Hug

# 633
Ех, Бюти, ама много ме радваш с тези свежарски снимки  Heart Eyes

Смокини? Откъде ги измисли  hahaha И аз ги обичам, обаче тук една малко смокинка струва 2евро и сме се разлюбили засега  Crossing Arms

Ивка, обезателно ги следете тези кистички. Няма да те плаша с истории, но наличието им не е безобидно. Аз на твое място бих отишла скоро и на друго мнение.

По повод сушени смокини - вкусът е различен. Но аз като дърта крава помня от дете сушените банани навремето. И тук ги намерих в един магазин и страшно им се радвам  Party

# 634
Ох, и аз обожавам смокини, но през този сезон май няма пресни newsm78 Но пък имам едно сладко, еееех в грях ме вкарвате Mr. Green
За обувките, аз имам проблем с ходилата и съм ходила доста по ортопеди, всички ми казват, че идеалната височина е 3-4 см. ток и никога равни обувки. Купих си наскоро страшно удобни мокасини с малък ток и гумена подметка и за съжаление гледам да забравя за обувките си с умопомрачителни токове, които обожавам.
Да ви кажа, вчера ходих да гледам за легълце, като колебанията ми между кошче, люлка и легълце май изчезнаха. Кошчетата са ужасно малки, като кош за плодове, само до 2-3 месеца и са плетени, все едно Моисей ще отглеждам Mr. Green Люлките също са малки, а с тези дебели обиколници, имам чувството, че детето ще се задуши вътре, да пази Господ! Легълце ще си взема, с функции на люлка, пък ще гледам да е от малките (120/60), за да не ходим по леглата в спалнята.
За количка, пак съм в шах. Замислям се сериозно за Куини Бъз, както ме посъветва блонди. Между другото, попаднах на страхотни седалки за кола:
http://izisleep.com.spock.kontrollpanelen.se/
Съвместими са с Куини Бъз, модел до 2009-та обаче newsm78

# 635
ИВКА_777, честито ти момиченце Hug За т.н. кисти - ясно е, че няма как да не се тревожиш, но аз си спомням една ФМ на живо (май беше при Гала), прави я Марков и стана дума за тези преходни "кисти" - та той каза, че на феталната могат да се видят както сериозни, така и преходни анатомични особености като тези "кисти", така че явно са си точно такива изчезващи от само себе си. Стискам палци на следващата морфология всичко да е ОК Peace

За обувките - аз съм като Еличка, на ниско не вирея Laughing Не знам дали е от свода или от нещо друго, но ниските обувки са ми крайно неудобни (по принцип, не сега през бременността), така че ще си ходя на високите докато ми е удобно и така. По-нататък ще му мисля, като понатежа, живот и здраве Wink

Бюти, ти ме разби с твойте хранителни желания, пробвай вярно със сладко или сушени, че с тия нестандартни за това време плодове, откъде ги измисли Laughing Аз си се радвам на себе си, че не ми се яде сякаш нищо чак пък неоткриваемо, дано не се изненадам с някое такова шантаво желание Wink

Момичета, видяхте ли далечните метеорологични прогнози за август - дават го дъждовен, дано познаят, че с тия кореми, ще има да охкаме и да пуфтим от жега Grinning

# 636
  • Обетованата земя
Привет!
 Ако има класация за вървене с часове на бременна, пишете ме в челните места.  Mr. Green Тази седмица ми се събират на ден по 5-6-7 часа. Днес бяхме навън от 10 до 16 часа. Първите  дни се чувствах като претрепана, но вече съм във форма  Grinning Бягам след малкия, бутам я количка, я колело, изобщо... Laughing Обожавам ходенето пеш и разходките. С предната бременност се заблуждавах, че така ще родя по-лесно и също ходех редовно и доста, но не ми се получи лесното раждане, поне с килограмите бях добре.  Crazy
 За обувките-обичам на токове, но моята страст са ниските обувки, равна подметка. Висока съм и те са ми най-удобни. От високи ме заболява кръстът, а и ходилата. Ама пак е въпрос на навик.
 С предната бременност не се лакирах накрая нарочно, исках да посрещна малкия абсолютно естествена  Crazy Иначе обожавам да съм лакирана и на ръцете и на краката!
Обезкосмяването-с бръснач по краката и интимните места. Ръцете с епилатор. И в 9ти месец сама си се справях, наизуст си знам зоните.
Ивка, стискам палци кистичките да се разнесат!  Hug

# 637
Лектора/лекар на предната лекция каза, че е по- добре за нас, особено от 7 месец натам, да се носят високи обувки, не високи по 13 см. ток, но височки- по-добре сме щели да се чувстваме и т.н.Аз напр. имах преди време тромбофлебит и до сега все се чувствах чудесно с ниски(от както ми отмина преди като бях зле ми се подуваха краката от ниски) и сега като забременях пак ми става зле на крака от ниски. Като си говорихте за порастване на стъпалото по време на бременност-аз лично много разчитам поне сега малко да ми порасне- не мога да си намирам иначе обувки. ooooh!

# 638
Блонди мерси  Hug А иначе сте прави - поне мога сладко или сушени да хапна  hahaha като бях малка въобще не ги обичах, но сега мога да ям цели кофи  Laughing
Ох, аз много харесвам високи токчета, мога с часове да гледам как другите ги носят  Mr. Green ама аз си обичам маратонки, цвички  Laughing пък и явно имам някакъв дефект - всичките ми високи токчета (все пак ми се налага да нося понякога  Laughing) дясната обувка винаги е супер накривена и след няколко носения вече не може да се носи, накланя се, че чак ще си изкълча глезена  #Crazy
Шех, дано наистина е така, че аз по принцип не обичам многото жега, а тогава не си представям  как ще е  Mr. Green

# 639
Здравейте и от мен!
За дългите разходки пишете и мен от 11 до 17 на висок ток. Още не мога да оставя токчетата  Simple Smile да видим до кога.

# 640
  • София - град
Момичета аз пък зная че не трябва да имаш лак само на показалеца. Него следят и на него слагат  hahaha онова нещо за пръстите  Laughing При моята маникюристка редовно идват бременни мами, със секцио примерно на следващия ден и си се лакират, но оставят показалеца не лакиран. Тя лакира с ший лак/ не го знам на английски / и няма махане с обикновен лакочистител само се пили, така че не могат да ги накарат да го изтрият  Laughing

# 641
beauty_ да не би да стъпваш на криво с единия крак? Аз като си гледам равните обувки или тези с платформи които са забелязвам, че стъпвам навътре и ги изтривам по този начин и не са ми удобни после за носене, а токчета просто сменям капачето и продължавам.

# 642
ми не знам какво правя  Laughing по принцип нямам някакъв видим дефект  Laughing бях си изкълчила много жестоко глезена преди да замина за Америка та ми правиха снимки и нямам изкривяване  Laughing явно тежестта повече е надясно ли, не знам и аз.. но и без това с мойто тегло не ми е удобно на висок ток  Mr. Green абе я да ви питам тъй като имам възможност другата седмица от Англия да ни карат някакви неща, какво мога да си поръчам освен памперси  newsm78 че като гледам тук цените и там определено оттам ще ми излязат по-евтини.. някой, ако има впечатления, мнения да сподели  Hug Hug
Блонди, а ето специално и за теб  - Коки и Хари Laughing абстрахирай се от мама Мецана  Laughing
http://www.youtube.com/watch?v=T2VEq_F7Gq8&feature=youtu.be

# 643
ми не знам какво правя  Laughing по принцип нямам някакъв видим дефект  Laughing бях си изкълчила много жестоко глезена преди да замина за Америка та ми правиха снимки и нямам изкривяване  Laughing явно тежестта повече е надясно ли, не знам и аз.. но и без това с мойто тегло не ми е удобно на висок ток  Mr. Green абе я да ви питам тъй като имам възможност другата седмица от Англия да ни карат някакви неща, какво мога да си поръчам освен памперси  newsm78 че като гледам тук цените и там определено оттам ще ми излязат по-евтини.. някой, ако има впечатления, мнения да сподели  Hug Hug
Всичко което ти хрумне  Laughing брат ми като беше в Англия ми пазаруваше от http://www.ebay.co.uk/ английският Еbay, единственото условие за там, което той ми каза е да се вземат неща който не са на търг. От този сайт също много си пазаруваха дрешки и обувки http://www.sportsdirect.com/ имат магазини на много места в Англия.

# 644
Еличка, мерси, ама сайтовете ги знам много добре  Laughing самата аз като бях в Англия пазарувах от Спортс дайрект често.. по-скоро си мислех като артикули - може би освен памперси, да си поръчам и козметиката за бебето  newsm78 иначе за дрехи, те и без това повечето ще са ми оттам  Laughing за козметиката нали нищо няма да й има.. тя като е неотваряна  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт