АВГУСТ не е толкова далече и малкото човече пол си има вече

• 29 037
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Блонди сложи ми синьо щъркелче!

# 646
  • Варна
beauti_ като артикул братовчетка ми която е с малко бебче най-много се оплаква от тукашните термометри за около година е купила от всички възможни марки и всички след втората третата употреба дават отклонения аз за това на приятеля ми му поръчах да донесе от германия, но предполагам че и в англия нама да са като тукашните Peace Peace  bouquet

# 647
   и на мен  stork-boy

# 648
Момичета,благодаря за подкрепата!
Аз се наревах хубаво,скарах се с таткото и ми олекна малко.Според него преувеличавам проблема,за него всичко е наред и не трябвало да се притеснявам.Аз се вкиснах,че не ме разбира и си поревах.Имам чувството,че мъжете изобщо не разбират притесненията ни и какво изживяваме.Моя мъж досега винаги е реагирал адекватно и уж ме разбира,незнам сега кво му стана,ама ми е много криво.
Блонди,ще потърся второ мнение,но в по-къснаседмица.В нета пише,че се разнасят до 25 седмица.Странно е,че преди две седмици ходих при уж най-добрия диагностик във Варна и той нищо не видя,каза,че всичко е перфектно засега,освен по-късно да са се появили.Дано изчезнат,аз се успокоявявам,че доктора ми хич не се притесни,а не е някой незаинтерсован по принцип.
Оплаках ви се,сега ще си изтегля някой филм да се разтоварн малко.
Месечинке,успех на прегледа утре.

# 649
Мнооого бързо пишете... докато се включа пак, сте врътнали няколко въпроса  Joy
Исках за боядисването да кажа, че доста се колебаех и в крайна сметка реших да продължа да изсветлявам косата си само с едно спрейче... повече от 2 тона не може да свали, ама все пак и не е агресивно като боя...

Иначе и аз много обичам да ходя пеш, ако имаше как цял ден щях да кръстосвам улиците  Mr. Green ... днес направих едно турче от около 2-3 часа, ама си напазарувах някои неща - дневно кремче на авен с фактор (в някакъв промо пакет беше, та се сдобих и с термална вода и чадър  Whistling Mr. Green ). Взех си и една лека блузка с 3/4 ръкав и паднало рамо за бременни... ама нея и иначе мога да я нося, иначе повечето дрехи от въпросния щанд хич не ми седят още  newsm78 , а продавачката ме питаше дали за подарък търся... Нещо май не ми личи още, и на друго място питах за нещо и... а то не ви личи. А чорапогащниците за бременни стават ли за не толкова големи коремчета... чудя се дали моите не са твърде стегнати  newsm78 вече...

За обувки съм се насочила към такива с платформичка, не много висока, но все пак... и да са меки... сега остава да намеря такива  hahaha засега си нося кецове или дебел ток, но мисля, че съвсем на ниско и равно ще ми е неудобно  newsm78

# 650
   и на мен  stork-boy

Слушам и изпълнявам  newsm18

# 651
Ивка_777, според мен съпруга ти е бил по-притеснен от теб в момента и затова е реагирал така.  Hug Те също преживяват нещата, но им е трудно да покажат слабост, когато от тях се очаква да са силни и да предложат съчувствие и разбиране.

# 652
  • София
irony, от къде си взе кремчето на авен и какъв фактор е? И аз мисля да си взимам на същата марка и да знам, щом е в пакет Simple Smile
И аз след работа обиколих малко магазините и си купих два много хубави клина, една блуза, една къса туника и едни обувки, мн сладки, с ток на 3-4 см от ПепинаМ... и един парфюм Crazy
Честито на мамчетата, узнали пола Flutter
Ивка, не се притеснявай, всичко ще е наред, изчакай 2-3 седмици и отиди отново, ако си си решила при друг д-р, за да чуеш и неговото мнение. И според мен щом твоят д-р не се е притеснил-значи наистина може да не е нищо тревожно, щом са преходни. На мъжа си не се впрягай, нормално сега да си по-чувствителна и изнервена Hug

# 653
От Ремедиум си го взех, но и само кремчето също беше намалено. Аз преди съм ползвала подобно, но с фактор 15, сега е 20... Препоръчваха ми подобно на Юсерин, което също беше в промо пакет, но Авен съм пробвала и затова предпочетох него.
Честито на всички със новоизлюпени цветни щъркелчета  Mr. Green . Аз тия дни може и в бабини деветини да почна да вярвам от нетърпение  Joy , като например формата на корема... мислите ли, че има някаква истина в това, че с момченца са по-високи и по-остри коремчета, а с момиченца по-ниско и по-разляти?

# 654
мислите ли, че има някаква истина в това, че с момченца са по-високи и по-остри коремчета, а с момиченца по-ниско и по-разляти?

Аз да  Blush Peace

# 655
irony
на мен не ми се вярва това с бабините деветини - според майка ми - корема ми е разлят - за момиче, обаче ме поръсила със сол и така излязло момче  hahaha - разби й се теорията - а лекарите още не могат да го видят  newsm78

# 656
И на мен по формата на корема почти всички ми предсказваха момиче, ама нъцки, засега е момче Mr. Green

# 657
  • София
ИВКА_777 стискам палци всичко да се оправи - да се разнесе и да няма помен от тия кистички. Моя близка имаше подобен проблем, но с кистички в бъбречетата, всичко се оправи в следващите седмици и детенцето и не е имало проблеми след това - сега е голямо момче на 1 година и 5 месеца  Peace
Нормално е да сте се притеснили и двамата  Peace по-добре и двамата да повтаряте, че всичко ще е наред  Peace  Hug

Софи в много от болниците - например Токуда - след секцио /и операции/ поставят едно като щипка на показалеца, което подава сигнали, като си с ши лак - уреда не хваща  Peace затова и показалеца не си лакирай  Peace
Аз мисля, че варианта на безцветна основа с лека декорация е идеален  Peace

Шех разкошен ти е котарачко, аз обичам всякакви животинки от сем котки /дали има нещо общо със зодията ми  newsm78 - голяма страшна котка Laughing/ Моят котарака е точно обратното на твоя - чисто бял и два пъти по дебел /тоест то е от козината му/ Ще кача и за снимки  Peace

Smile_K това което разказваш за котето ми звучи добре. Аз мисля , че ще се погоди с бебето, щом се е погодил с теб  Peace Най-много да вземе да ви възпитава как да си гледате детето  Joy.

Някой питаше за сайтове за козметика - аз съм набелязала био козметиката в http://www.feelunique.com и http://www.fragrancedirect.co.uk/. Пазарувам постоянно то тях и досега не съм имала проблеми - нещата пристигат бързо и всичко е точно. Тук също има хубава и доста евтини неща http://www.cosme-de.com/en/main/main.html?refCur=GBP но нещата се бавят почти месец докато дойдат до БГ

Последна редакция: пт, 23 мар 2012, 22:45 от dioni

# 658
  • София - град
Диони, това написах че моята маникюристка лакира другите нокти, но не и показалеца.

Аз де се похваля че си намерих шивачка, хареса модела ми. В началото на месец май се почваме с шиенето защото тя каза че работи много бързо и до 26ти 100% щяла да е готова.
Вчера си намерих гримьорка за мен и мама.
Халките са ясни, малко по-скъпи от колкото очаквах  ooooh! обаче модела много ми хареса. Класически, жълто злато, облички и лъскави, но с интересни краища ...не мога да ги обясня но много ми харесват  Laughing А и как добре ми седи на пръстчетооо  Heart Eyes
Остана косата, бокета, обувките и тортичката. Но за тортата съм сигурна че ще е на Папая, защото им правих рекламната кампания и са наши хора вече  Laughing

А от днес ненадейно започнахме ремонт  Crazy голяма лудница, но аз много се радвам.

# 659
irony, аз на такива бабини деветини за корема не вярвам, някои и по моя корем се опитват да гадаят и като кажа, че са две и леко се шашкат и сконфузват.  hahaha

Иначе, ако вярвате в такива неща ето ви още нещо такова от Китай, всички мои приятелки твърдят, че познава Simple Smile http://www.bebeimama.com/%D0%BC%D0%BE%D0%BC%D1%87%D0%B5-%D0%B8%D … %D0%BD%D0%B0.html

Софи, а ти имаш ли си годежен пръстен, че аз имам и такъв и гледахме халки с моя мъж наскоро (аз сватба не искам де, не си падам по тая част, само искам да се подпишем) и се чудех как ще си ги нося и двата пръстена, след като сега си нося годежния на дясната ръка на безименния пръст..

Последна редакция: пт, 23 мар 2012, 23:42 от val_sm

Общи условия

Активация на акаунт