С февруарчета засмени, вече сме в родени!!-Тема 1

• 37 564
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
абе Мишо май е хитрец - видял е, че Коко като ревне му обръщате внимание, и е решил да ползва същата тактика Mr. Green
радвай се, че се редуват, че и двамата ако реват в един и същ момент тряа фащаш гората Laughing Laughing

# 346
  • София
абе Мишо май е хитрец - видял е, че Коко като ревне му обръщате внимание, и е решил да ползва същата тактика Mr. Green
радвай се, че се редуват, че и двамата ако реват в един и същ момент тряа фащаш гората Laughing Laughing

Peace Ъхъ.  smile3521

# 347
Я, тя ще да е някаква криворазбрана тактика Crazy. То поне да се успокояваше като му обърнеш внимание, пък то някаква темерутщина пълна: Не ща мамо да ме носиш, не ща да ме гушкаш ни люшкаш, ама и не ме оставяй че ще урева орталъка..." #Cussing out

# 348
  • Cофия
Добро утро Hug

Имам въпрос за бебешкото акне - изписаха ни крем А-дерма, но за сега не виждам някакъв ефект -  мажа я 3ти ден. При вас с какво минаха?

# 349
  • Пловдив

Имам въпрос за бебешкото акне - изписаха ни крем А-дерма, но за сега не виждам някакъв ефект -  мажа я 3ти ден. При вас с какво минаха?

Ще мине от само себе си
При различните деца отнема различно време

# 350
  • Varna
Добро утро Hug

И аз чаках да минат от самосебе си,но напротив.Станаха повече.Здраво място нямаше на бузките.Накрая пъпчиците тръгнаха и към вратлето и гърдичките.Изписаха ни Елоком.По старите пъпчици минаха с точно 2 намазвания,а по-скорошните с едно.Изпихме и една ампула калциев глюконат и край с пъпките!  Wink

# 351
Бебешкото акне нали са едни червени пъпчици с бели връхчета? Да не ги бъркам с него друго? При нас тези пъпчици минават от самосебе си, само където не знам от какво се появяват, за да знам какво да не давам и как да ги избегна.
Ние сме с биби и шишета на Авент. Засега нямаме пролеми и съм доволна. Имам една залъгалка на МАМ, но не я използвам. Моите са пак на Авент.
Колкото до това как спим - всеки път различно. Ние нали въобще не спим hahaha Най обича по гръб с вдигнати ръце, дори като я оставя на една страна, тя пак си се обръща сама.
Вече си харесах шезлонг на Fisher Price. Във вторник ще е при мен, дано да има ефект при нас. Със вибрация е и има поза в напълно легнало положение на което държах. Само нещо се чудих. Малката много обича като в преспивам да заспива с леко повдигната главичка. Слагам я досега на възглавници и дефакто е в полуизправено положение. Затова се и решихме да вземем шезлонга, заради позата, която и харесва. Чудя се обаче, това няма ли да и изкриви гръбначето  newsm78 понеже сега растем и се развиваме, а тя ако е в тази поза в по-голяма част от времето дали няма да и окаже влияние??

# 352
Я, тя ще да е някаква криворазбрана тактика Crazy. То поне да се успокояваше като му обърнеш внимание, пък то някаква темерутщина пълна: Не ща мамо да ме носиш, не ща да ме гушкаш ни люшкаш, ама и не ме оставяй че ще урева орталъка..." #Cussing out
ох колко ми е познато  hahaha baby_neutral
наште пъпки (атопичен дерматит) минаха с няколко намазвания Певизон и сега го мажа с Биодерма По Цинк...изписани са ни от дерматолог....

# 353
Atrakcia благодаря ти за подробната информация! Новините за мен са добри Simple Smile Бебони успя да ми отпуши каналчето вчера следобед  Laughing, така че сега отново всичко с нас е наред.

# 354
veiana ,предполагам ,че шезлонга е като нашия.Има пълно легнало положение,но тогава не се люлее,само вибрация можеш да пуснеш.Иначе с леко повдигната глава се люлее,ние вече така го слагаме.Като стане още по-голям ще надигна още едно ниво главата....

# 355
Пепс това е нашия избор - шезлонг На вас понася ли ви, харесва ли му на Сами? дано и нашата пикла го хареса, че започвам да се изчерпвам вече...

# 356
Atrakcia благодаря ти за подробната информация! Новините за мен са добри Simple Smile Бебони успя да ми отпуши каналчето вчера следобед  Laughing, така че сега отново всичко с нас е наред.
poctor , радвам се, че всичко е наред  Hug

# 357
Здраейте момичетааа!!!
Аз влизам да се похваля че днес моята малка принцеска става на 2 месеца  Heart Eyes Малеее не усетих кога минаха, все едно я родих преди 1 седмица.

Да ви е сладка виртуалната почерпка

# 358
Момичета,закъсах го.От днес на обед повръщам и имам разстройство.Вдигнах и малко температура.Баткото го експедирахме при баба му,а бебка се гледат с татко си в съседната стая.Той не ми даде да я кърмя и затова се цедих последните 2 пъти и се храни от шише.Сложила съм си маска и се чудя докога така newsm78.Как мислите,да седя ли изолирана и да цедя или да си кърмя и да се надявам че няма да я лепне и нея?

# 359
Tony_st  Благодаря за съветите!!!За моя радост проблемите ми се разрешиха.Червенината на зърното ми мина и вече не ме боли и кърмата ми пак се засили. Grinning
Мисля че всичко тръгна от това,че имах стомашно неразположение и се наложи да погладувам 2 дни и може би за това ми намаля кърмата..Хриси се дърпаше и проплакваше докато суче,както и сучеше доста силно и си мисля,че от това ми се получи червената подутина на зърното.

Общи условия

Активация на акаунт