Явно нищо друго не мога да направя, за да облекча моята госпожица. Ето и сега пъшка от 5 часа 
Аз ползвам вакуума помпа за нос Маример, само за 8.80 от аптеките. Много съм доволна - почиства перфектно и вади сополки чак от синусите

maminka85, не гледай как наддават другите бебета. Всичко е индивидуално. Моите деца, примерно наддават яко, но няма как ... всички и от двата рода са едри, таткото ни е огромен ... няма как бебета да са дребни
Имаме приятели, чието бебе е на 6 месеца и е колкото Анита, но те са по 1.50 и гените си казват думата. За това мразя таблиците с мерки и теглилки, в повечето случаи само вкарват майките в приключение. Ако знаеш колко съм се притеснявала за баткото, че е дебел - то и всички ми казваха, че с тая кърма го прехранвам
Сега си е ок, снажен левент Относно ваксините - гадни са и ако искате може да ги откажете
. То това е бебешко акне и на някой мина от само себе си, а на други с мазане по два пъти на някакви кремчета изписани от педито. Ама щом вашето казва млякото, не знам. Що не питате и друг педиатър?

Е след ставането в 6 и яденето стана в 9:40 яде и пак заспа и все още спи ...... Май ще исакм всеки ден инжекции
и като се прибрахме не беше претоплен или нещо такова, а навън верно че си духаше ама беше сигурно десетина градуса...