И ние сме готови с подаръците, нямам търпение да видя ОНАЗИ физиономия
Дребосъчката е във фаза прохождане - чудесно е Желая ви весели празници, щастливи и здрави дечица и само хубави емоции през новата година!
Дребосъчката е във фаза прохождане - чудесно е

/много навреме, нали?!/ и ми беше написал бележка "Мила мамо, ти си най-добрата на света! Благодаря, че си се грижила за мен." С около 6-7 грешки, разбира се.

Бях много против, рано ми е и не ми нрави идеята децата да консумират много електронни медии. Но дядото и татко й бяха ЗА, а и приятелката й получи един за Коледа. Майка й не е много щастлива защото постоянно имат конфликти, тя го ползва повече отколкото йм е уговорката. За това намерихме компромисен вариант: Взехме от Амазон един Киндъл Файър, който е електронен четец и таблет. Предимството му е, че има родителски контрол, т.е. настройваш колко време на ден може да се ползва. Електронния четец обаче е независим от това, та дори да е изтекло дневното време за игра/сърфиране/филми, ще може да си чете на него колкото си иска. Освен това бяхме хванали една промоция, където бяха намалили цените с 50евро и базисния модел беше само 79 евро
- та накрая се примирих
От нас ще получи и една калъфка за него и това ще е.
Мейл, браузер и т.н. - всичко деактивирано. Ако искаш да ползваш и тези функции, трябва да изключиш род. контрол
Много недомислено! Дори йм се обадих с тайната надежда ние да не сме разбрали нещо, но уви, така си е. За това вчера йм го върнах. Сега ще вземем една дигитална камера с Ви-фи, да може да праща снимките които прави по мейл