Купих си книга за захранване на бебето и детето с рецепти. Мисля да си правя пюренцата пък ще видим какво ще излезне. Даже може да купя уред за готвене на пара. 
Два от които желирана консистенция. На всичкото отгоре спа 2 часа на гърда и уж яде, а накрая памперса беше напълно сух
Притесних се да не се обезводни от разстройството, дадох и вода и тя с такова желание пи 40 мл. и после памперса пак беше почти сух
Такова нещо не ми се беше случвало. През ноща нямахме бели, Леда е много весела и активна, няма други проблеми, освен, че прокашля по няколко пъти на ден, но има толкова много слюнки, че може и от това да е. Аз пък за разлика от Ахилея съм много притеснителна и цяла нощ не съм спала от чуденка. Това сега нов вирус ли е, алергия ли е или пък е лапнала бактерии, заради това, че всичко е в устата? Най-малко ме съмнява вируса. За алергия взех да си мисля, нали като я захраних с оризова каша и тя на същия ден се разболя, а напоследък аз ям доста ориз. Обаче много странно ми се струва ориза да е толкова силен алерген, че да преминава през кърмата
, а и в болницата лекарите казаха, че са категорични, че е хванала вирус по показателите на ПКК и заради това има бронхиолит. От друга страна гледам, че отгоре са тръгнали 4 зъба ( като не първите два, а вторите са доста по-подути и твърди) и нали казват, че падал имунитета и често се получавало разстройство
Дано да е това, иначе аз дадох Инфакол и се надявам днес да няма проблеми. Дайде съвети, какво се прави като стане така?

, аз като гледам и аз имам нужда от някоя нова дре6ка, дано се постопли, 4е да си харесам нещо на спокойствие.

Благодаря ти за хубавите думи. Е, аз може да съм строга, но справедлива. А и много си го обичкам Хриско. Не мога да си представя и ден без него. Направо не знам как ще почвам работа някога. Ако мога, бих се занимавала само с него. За съжаление мъжа ми не е с такива $ възможности. 
Мислех, че е настинал леко, но де да знам и аз. За момента най-много се притеснявам да не е алергия от котката на свекърите, но пък не ходим у тях всеки ден, а той всеки ден кашля по няколко пъти. А и четох в нета, че алергия към животни се проявява и със запушен нос, сълзене на очите, обриви, a кашлянето е едва ли не астматично и т.н., а той такива неща няма. Не знам при Леда какво е положението.
Иначе Християн няма промяна в акото.
На човека му излизат зъби и е малко по-крив отколкото на мен ми се ще. На Зори й пробиха на 8 месеца и не може да се каже, че много сме страдали от нейното зъбоникнене. Но Грахчолан явно ще го кара по друг механизъм.

.Много ме е страх и вечно съм на тръни и да не повърне,защото и това има след като ни изписаха и антибиотик не иска да яде с 300 зора го карам.... направо вече не знам тази нощ пак беше с температура 38.7 и все така я поддържа и не знам....За зачервеното гърло пие мукоплант ,за нослето едни капки където ги правят,обрива със сигурност не е от това,защото и др. път са ни го изписвали,антибиотика е Зинат а за температура когато е по-ниска Панадол а за по-висока Хексалгин и мисля че този обрив и повра6тане са от антибиотика или Хексалгина в понеделник сме на доктор дано се оправи че ме е страх да не вкарат в болница...
.Иначе се смее и бърбори и пее но тази нощ плака бая не сме спали с татито а Вики и той какво да го правя този антибиотик да му давам ли
. Съни аз нали ти бях пратила снимка за колажа защо ни няма бе мила да не би да е нямало място и затова или си си помислила че няма да влизам във форума....няма нищо не се притеснявай...
Ако нещо измислите за да ми помогнете за моя проблем пишете ми предварително ви благодаря на всички
Аз днес сутринта оставих децата на ММ и излязох сама,че имах работа,а пък навън има доста силен вятър и е мрачничко.Ходих да си сменям приемника на Булсат с HD приемник,ама сега не можем да си сверим часа 

Но аз май ще спирам,защото не виждам да има ефект....
Аз отдавна не съм писала ,но все не ми остава време да чета форумите .Видях снимките в Снимка .бг ,всички много са пораснали ,истински господа и дами