За ужасните гъбички по краката

• 1 094 860
  • 914
  •   4
Отговори
# 660
Използвала съм крема. Най-добре ми е действал от всички останали.

# 661
Някой използвал ли е Екзодерил?

Аз два пъти и никакъв ефект

# 662
Явно действието на лекарствата при поява на гъбички е много индивидуално. Ще трябва да се експериментира, докато се налучка най-ефикасното.

# 663

За гъбички по ноктите дали е ефикасен?

# 664

За гъбички по ноктите дали е ефикасен?
Да!

# 665
Може ли някой да ми напише каква е основната съставка на антимикотичния спирт? Искам да го потърся тук и се надявам по съставките да го открия.
Основната съставка е етилов алкохол - C2H5OH. В антимикотичния спирт допълнителната добавка е салицил.

# 666
  • САЩ
Благодаря ти Бижу! Дано го открия тук.

# 667
                      Отдавна не съм ползвала Екзодерил, преди го харесвах (и беше 3 лв тубичката). Отдавна обаче ползвам само масло чаено дърво - цената е добра и много ми помага. Минус: може би не трябва да се ползва при бременни.
                      Домашни чехли, обувки и прочие напръсквам с оцет, завивам в найлонова торбичка и 'задушавам' за 24 часа. Понякога капвам няколко капки чаено дърво или изпирам.

# 668
                      ползвам само масло чаено дърво

За гъбички по кожата на краката или по ноктите? И как точно го прилагаш?

# 669
Здравейте,имам един мнооого важен въпрос към вас.
Искам да дезинфекцирам обувки,които са ми подарени,не миришат,велурени са,просто искам да се убият всички бактерии и да си ги нося спокойно,само с пране няма да стане,пък и са велурени и не е удачно да се перат.
Четох мнения за формалин и останах с впечатление,че е малко опасен,има ли по-безопасен начин?
Търся по магазините спрейове,но ми предлагат такива само за неприятна миризма...а аз искам дезинфекция!
Благодаря ви

# 670
Здравейте,имам един мнооого важен въпрос към вас.
Искам да дезинфекцирам обувки... Четох мнения за формалин и останах с впечатление,че е малко опасен,има ли по-безопасен начин?

Според мен, да ги дезинфекцираш за 24 часа с формалин не е опасно. Тук някой беше писал, че не е препоръчително дълго време да е в допир с кожата ти, но на обувките им няма нищо. Иначе не се сещам с какво друго ще може да постигнеш същия ефект.

# 671
А дали го има в аптеките? Хич не ми се ходи в морга...

# 672
  • Sofia
Спирт или ракия също дезинфикцират,а има и един спрей в син флакон също добре се справя,около 6-7лв.струва

# 673
На Scholl ли? Има,да,един в синя опаковка,но пак пише,че е за миризма...

# 674
  • Sofia
Не е на Шол

Общи условия

Активация на акаунт