Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr - 20

• 43 616
  • 734
  •   1
Отговори
# 555
  • Там....където всичко е възможно ....

kras8204 вторите си отговарят съвсем точно  Peace
Благодаря   bouquet А би ли споделила дали са целите от естествена кожа и каква им е кожата?Най вече ме интересува дали е от теле или от агне  Mr. Green  Flutter

# 556
Благодаря, anitsa, Dzuls! Hug
То тогава по-добре направо до България, цената е горе-долу същата. Laughing

# 557
  • София

Благодаря   bouquet А би ли споделила дали са целите от естествена кожа и каква им е кожата?Най вече ме интересува дали е от теле или от агне  Mr. Green  Flutter
Да кожени са.Не съм експерт,но кожата е много мека и хубава според мен е телешка.Както написах няколко пъти доста ги поносих тази зима не са мръднали(топли,удобни и непропускат)

# 558
  • Там....където всичко е възможно ....

Да кожени са.Не съм експерт,но кожата е много мека и хубава според мен е телешка.Както написах няколко пъти доста ги поносих тази зима не са мръднали(топли,удобни и непропускат)
Благодаря,поръчвам ги   bouquet

А някой поръчвал ли е тези http://www.javari.de/Queens-black-1952200-Stiefel-Schwarz/dp/B00 … BG4Q%2CB004ZQ8QBK ? И тях искам,но не знам отговарят ли си и дали целите са кожени ? Rolling Eyes

# 559
И на двата модела кожа е само обувката, нагоре ботуша е еко кожа.

# 560
  • Пловдив
Ето този ботуш ми харесва много, но отново е за по-широк прасец. Номера от 38 до 40,5. Кожата нагоре на каква ви прилича?

# 561
Целите са естествена кожа. Не знам защо е описана като Glattleder, като прилича на нубук? Thinking

# 562
  • София
Ми гледам,гледам и не виждам еко кожа в тези ,ако обаче е(не съм експерт) доста добре е обработена и на вид и миризма са я докарали като естествената.Доста момичета ги поръчаха нека и друг да каже да не се окаже,че съм подвела някого без да искам.

# 563
  • Пловдив
И на мен ми се струва набук (ботушите Каприче). Доста неточности има и при немците /уж пословично педантични  Mr. Green/
От набук и велур взех да бягам, че по нашите мръсни и прашни улици стават ужасни. Сега нося едни светли от набук и всеки път ги пръскам със спрей за почистване, търкам със специалната четка за набук... Ами вече на нищо не приличат  Confused Дори сега съм ги сложила пред мен и се чудя дали да не ги изпера направо  Thinking и после (ако стават за носене) да ги напръскам с водоотблъскващия спрей, че петната ми са главно от вода.
Някой открил ли е вълшебна формула за почистване?

# 564
Ми гледам,гледам и не виждам еко кожа в тези ,ако обаче е(не съм експерт) доста добре е обработена и на вид и миризма са я докарали като естествената.Доста момичета ги поръчаха нека и друг да каже да не се окаже,че съм подвела някого без да искам.
За мен набраната част в обозначения участък не е естествена кожа.

ПП. Извинявам се, но правилното название на този тип кожа е нУбук. Simple Smile

# 565

Friis & Company
- приемам всякакви отзиви и коментари за марката, ако някой се е сдобил с модел от нея.

# 566
И според мен са естествени целите, както си е в описанието назависимо от лъскавината, която ги прави да изглеждат като изкуствени, но едва ли е агнешка кожа - тя е доста мека, а и скъпа, и според мен рядко се използва  за ботуши (може да има, но аз съм виждала чанти само).

На шевовете около ципа като се обърне лекичко и се види срязването - ако е синтетичен материалът, обикновено има залепен текстил отдолу и се разслоява. Не мога да го зуумна достатъчно, но според мен нямаш повод за притеснения, освен това шевовете върху изкуствените кожи потъват някак по-дълбоко в кожата (затова се и цепят), докато естествената е твърда и няма този ефект /дефект/.

Попълних запасите от топли ботуши за следващия сезон с това и смятам да приключа със зимните (поне така ми се ще да мисля Wink) Не съм проучвала марката, но разчитам на немското качество, а и цената добра ... ще видим

Последна редакция: нд, 25 мар 2012, 16:20 от Banshee

# 567
за тези ботушки нещо да кажете дали си отговарят ?  bouquet
http://www.javari.de/Marco-Tozzi-Bambini-MT2-2-36407-27-M%C3%A4d … KW4Q%2CB00518N6PC

# 568
Няма естествена кожа за обувки и ботуши, която да е толкова фина, тънка и мека, че да се нагъне така.  Peace Имах ботуши Salamander и с колега се хванахме на бас, защото той също твърдеше, че ботуша нагоре е естествена кожа. Е, не беше. Когато им свърши живота, ритуално ги срязах и... спечелих баса. Laughing

# 569
  • София-Лагера
Teзи много ми харесват ,но няма 38н Heart Eyes
http://www.javari.de/s/ref=topnav_sk__d/278-7636511-1724465/?ons … 43%26pageCode%3Dd

Общи условия

Активация на акаунт