. Венера има отношение към всичко онова, към което се чувстваме привлечени и което ценим в живота си. Красотата на природата и изкуството като нейно отражение, удобството и комфортът, създавани от вещите и парите като необходим ресурс за придобиването им и най-вече хората и взаимоотношенията ни с тях. Любими хора, вещи, книги и предмети могат отново да се появят в живота ни и да придобият ново значение за нас 
чаша вино и хубаво мезе споделено с приятели в подходящ момент, отлична взаимнопомощ
Днес кофти времето, духовито едно такова, та ми обърка програмата и сега с кафенцето пред ТВ се излежавам и почивам.
Предполагам, не съм първата в тоя казус, ма днес се събудих с тия мисли. 
Другите русалки ако имат подобен казус, шЪ ти дадат акъл, или ще споделят как се преодолява.
....или взЕмИ ги подфирчи момичетата да пляскат и те по Ино кААве сутрин, ако не са много заети.
....нИзнам....нЯщУ не ми сЪ тръгва
Я да им взимаш страха....хем им плащаш, хем шЪ сЪ праЯт на принСеси...ай, стига бе. Дошли са да бачкат....кЪт вземат мангите тогава сА праят и на имератрици ако искЪт
При тая безработица....и гевезета....ай сиктЬОр бе
червен картон им показах , да ходят другаде да са праят на принСеси
...... И ний другата седмица си бийми къмшика и заминаваме.....хич не ми пука че сме наполовина
И кЪт са заети, що се главяват на работа, а............. 

Ще разправям като се прибера и като се съберем тайфата....ама що не ми се тръгва такаааа

Препоръчани теми