...Който може да плете, тук показва плетено Великденско яйце!...

• 101 410
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Сне*инка, леле какви красиви ветрилца!

Аз се справих с дупчестото елече на една кука, остава да му прибера конците и да се сетя да си взема фотоапарата в къщи, че да покажа и снимков материал.

pisenxeto, екстра е! Поне на мен ми допада. И аз съм наумила да направя нещо от мотиви, ама имам да довършвам разни други работи.

svhristova, много е красиво! (само идея - освен копчета може да помислиш за вариант с панделка)

# 661
Снеж, разкошна се е получила туниката. Отива ти много, с радост да си я носиш.  Hug Heart Eyes

Аз пак не плета ... Мързел и 1/2. Дано за другата тема да сколасам да покажа и аз нещо голямо като за моите размери.  Joy

# 662
Сне*инка, много готина туника!      bouquet  И аз съм си купила от Дивата но едноцветна и се чудя какво да плета с нея.  Докато се начудя и ще дойде зима.  hahaha

# 663
Ето каква лудост се приземи днес при мен:

http://postimage.org/gallery/9nmw520e/

# 664
Оооо,Пуфииииии Hug Hug Hug
Какъв ти мързел,ти май магазин ще отваряш,а,а Laughing Не се крий Sunglasses
Да си ползваш със здраве куките,много красоти да сътвориш  Hug
Снежи,аз май съм сънувала.Мислех,че написах колко красива туника си сътворила,ама май не съм  Grinning Стои ти СТРАХОТНО!!!  bouquet Браво за майсторлъка!Със здраве да си я носиш! Heart Eyes

# 665
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
SunshineMery, писа, писа, ама не тука!  Joy Което ми напомня да си изкажа и аз възхищението от туниката ти Снежи! Heart Eyes

Леле, що са куки! Е, сега е моментът от мързел и половина да слезеш на ниво половин мързел  hahaha . newsm78 Пуфи, признавам си, че има някои части /cable connectors/ дето не знам къде и как ще ги използваш с куките?

# 666
SunshineMery, писа, писа, ама не тука!  Joy
Не издавай,че и ти си била в сънищата ми  Joy  Sunglasses

Мацки,много се радвам,че не спорите коя прежда е по-хубава и защо не плетете така или така,ами така,ама иначе,на въпреки,понеже,обаче.... Crazy Не ми обръщайте внимание!Последният само ще ме разбере Joy
А който плете,зло не мисли!Темата го доказва и показва!   bouquet   bouquet   bouquet
На всички големи Hug Hug Hug  И спорни плетки или разходки,според времето  Wink  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
А що е туй  cable connectors newsm78
Скрит текст:
Гугъл ми показва това   Joy Joy Joy

Последна редакция: чт, 10 май 2012, 09:56 от SunshineMery

# 667
  • София
pisenxeto   Heart Eyes и moonDream   Heart Eyes  Ентерлака е страхотен,и аз много го харесвам по картинки,но никога не съм пробвала Confused Много интересен линк  bouquet

Страхотно изглежда  Heart Eyes Ще чакаме снимки  Wink

Да, ама се чудя какво да направя с нея...
Имам един шал да довърша и трябва да съм измислила - имам идеи за зимна туника - очевидно не от тази прежда, както и няколко за летни - от вискоза, ама с тази красота какво ли да сътворя...  Thinking
Отворена съм за идеи най- всякакви...

# 668
  • София
А що е туй  cable connectors newsm78
Скрит текст:
Гугъл ми показва това   Joy Joy Joy

Хахахаха, яко!
Става дума за тези сменяеми сетове - interchangeable - oбръчи, които може да се сменят различни кабели и игли, това е механизмът за заключване на кабелите.
Говоря теоретично, за момента не разполагам с такъв сет.

# 669
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
2-3 поста по-нагоре
Ето каква лудост се приземи днес при мен:

http://postimage.org/gallery/9nmw520e/

Просто го видях и прочетох на една от снимките. Grinning Пък в моят си глух Прованс такова нещо няма къде да видиш и пипнеш. Laughing А не си позволявам да поръчвам по интернет нещо, дето окото ми не е видяло и ръката ми не е пипнала. Недоверчива съм. hahaha

SunshineMery, никога не е късно! hahaha

# 670

Свързва два обръча, за да станат по-дълги, т.е. осъществява плавен преход. Обръчите се поръчват отделно с различни номера, не е нужно да си поръчвате цял сет. Иглите към тях също.  Simple Smile

Добре, че е онлайн пазаруването, иначе постоянно ще откриваме топлата вода.

Сънчо, няма да откривам магазин, не ми е нужен.  Simple Smile

# 671
Здравейте!
Пак ми се доплете  Laughing Иска ми се да оплета шапчица и болеро за малката и ще се върна назад за вдъхновение!

# 672
Кати,Пуфи Hug ясно,просто не знаех че така се наричат,пропуснала съм наименованието на английски.Иначе страшно ми харесват тези  cable connectors джаджи.Ако имам възможност (финансова най-вече) с удоволствие бих се сдобила с такива  Peace
Кати,ако имаш регистрация в Ravelry,пусни търсачката на SOY прежда и излизат различни проекти,може нещо да те вдъхнови  Wink Според мен трябва да е нещо на по-къси редове,за да се преливат по-отчетливо цветовете.На последната снимка много нежно се прелива,май това е като твоя меланж Peace
http://images4.ravelrycache.com/uploads/Anastasiya/5066944/p3180003_medium.jpg
http://images4.ravelrycache.com/uploads/Anastasiya/5067060/p3250027_medium2.jpg
http://farm4.static.flickr.com/3233/2979721486_d994193e0a_z.jpg

# 673
  • Русе
Здравейте,
нахлувам в тази тема, въпреки че не съм плетачка /по скоро съм шивачка  Grinning и най вече- бебегледачка/
Имам нужда от съвет относно вълнените прежди. Решила съм да оплета на моето бебче  вълнени гащички /за над памперс/- примерно , тъй като никак не ми харесват цените на готовите, които се предлагат.
Четох, че най-добрата прежда за тях е мериносовата вълна.
Намерих доста видове вълнени прежди из интернет- натурална вълна, мерино, алпака и т.н.- на картинка всички ми харесват, но... дали не бодат ????- особено нежни бебешки дупета
Моля ви, който има опит с тези прежди- да сподели- като вид и като марка- евентуално.
Ще чакам съвети. че ще започвам knit  Flowers Bouquet

# 674
didib ,вълнените прежди и изобщо вълната е алергична материя,която не се препоръчва за бебета и малки деца.Моята дъщеря се беше обринала като малка от един чорапогащник,на който открих на етикета,че съдържа вълна  Peace
Купи прежда,която е специално за бебета,те обикновено са акрилни и са мекички  Peace
Въпреки,че съм виждала и детски прежди,които съдържат вълна,но не бих рискувала  Hug

Вижте това в сайта на Александър: Crazy
Можете да видите НОВАТА Голяма мелница за плетене , клипове как се плете можете да видити от многоточията: .... ; .... ; .... ; .... ; .... 
http://alexanderyarn.com/

Последна редакция: чт, 10 май 2012, 12:48 от SunshineMery

Общи условия

Активация на акаунт