Мързеливи красавици - 5

• 58 919
  • 726
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте Hug Тъкмо си написах поста и половинът ме ядоса по телефона, и аз в изблик на яд затворих прозореца с поста ми Joy
Снощи реших да си правя къдрици с рогчета. Сутринта бях като разплетена кошница Mr. Green Сега малко се поотпуснаха, ама пак не ми седят както искам, не знам защо никога не мога да си ги направя гладки и подредени, винаги са хвърчащи все едно косата ми е вълна Sick Кажете някой трик, моля Mr. Green И понеже един ден бях без мъжко присъствие в къщи, го посветих на себе си - направих си маска на лицето, лакирах си краците, скубах веждите, мацах лосиони и кремове и сега, както съм станала такава красавица Flutter hahaha отивам да си посрещам онова ядосващото същество #Cussing out
 Laughing

# 91
Арвен, страшна си Simple Smile Хем те е  ядосал подобаващо и въпреки това отиваш и го посрещаш. Е това са нерви   bouquet

За болка и аз търпя, доказано е с татуировка и няколко пиърсинга правени без упойка. Мисля, че приключих с тези разкрасявания. Може би само ще дооправя татуировката малко и това е  Peace

Аз преоткривам света на бебешките кремове. Понеже съм с хипер чувствителна кожа и се изривам от какво ли не.. съответно се мазах и с какво ли не. Бебешките кремчета ми действат супер  Mr. Green Всякакви ранички изчезват , както и това ужасно сърбене по цялата кожа..

Иначе от мързел, наместо да се епилирам вчера, взех че се обръснах.. Трябва да почна  някакво системно епилиране. Да кажем- единият ден краката до коляното, на следващия- бедрата, после на по-следващия- ръцете... Все се наканвам и надъхвам и все в един момент си тегля бръснача. Ужасна съм.

Хубав ден, Мързеливи Красавици Simple Smile

# 92
Сега ще си лакивам ноктите и отивам да си опъвам краката и да си почивам.
Прекрасна вечер ви желая.
  Hug

# 93
  • София

За болка и аз търпя, доказано е с татуировка и няколко пиърсинга правени без упойка. Мисля, че приключих с тези разкрасявания. Може би само ще дооправя татуировката малко и това е  Peace

Хахах, като казваш за пиърсинга... едно време имах гадже зъболекар и някак успях да го налъжа той да ми пробие носа вместо да ходя при специалист. И нашия решава да ми бие упойка за да не ме боли. Тръгва да боцка с упойката и "Оооп, ама то се проби"   hahaha  Добре, че беше уцелил поне мястото, та направо сложихме обицата  Laughing
А татуировките мисля за втори път да ги оправям в скоро време. Веднъж ги повтарях само защото двете стари ми бяха по-светли от новата, а сега искам да ги изменя малко  Thinking

Днес ми беше ден за козметични похождения  Laughing Ходих на митница да си взема четките за грим и на връщане, за да се утеша за начисленото ДДС, си купих два безумно ярки металически лака с хамелеонов ефект  Laughing Като положа мъжете да спят се затварям в кухнята и слагам наново гела и после ще се лакирам да ги пробвам  Mr. Green

# 94
  • София
АЗ ТАЗИ ВЕЧЕР ПОДОБАВАЩО МЪРЗЕЛУВАМ  Crossing Arms Нищичко не съм свършила , цяла вечер съм сама , ама мързел страшен ме е налегнал .Слушам музика и си ровя в нета .Утре ще се разкрасявам.

# 95
Арвен, страшна си Simple Smile Хем те е  ядосал подобаващо и въпреки това отиваш и го посрещаш. Е това са нерви   bouquet
Благодаря, наистина имам огромно търпение и понякога ме правят на маймуна заради това Sad От друга страна пък съм страшно избухлива, ревнива, мнителна и от това най-много страдам аз, искам да не съм такавааа  Confused

п.п. И аз имам пиърсинг на носа, много си го обичам Heart Eyes

# 96
Оля, чикас!

Как е положението?

Не съм писала и чела дооооста време... от 7 ми март Simple Smile

Не се чувствам много добре, щото съм преуморена и пак съм на работа.
К'вото такова...

Иначе разкрасяването си върви. Снощи най-накрая успях да си направя педикюр. Вчера се и подстригах отново, че това изгоряло русо няма край  #2gunfire
В момента най-горният ми пласт е толкова къс, че не мога да се гледам в огледалото. Къс и изгорял, но сама съм си виновна.
Постоянно си правя маски , че да расте по-бързо...
трябва да излиза от форума сега, до после , момичета!

новембър, по-добре ли е майка ти?

# 97

Хахах, като казваш за пиърсинга... едно време имах гадже зъболекар и някак успях да го налъжа той да ми пробие носа вместо да ходя при специалист. И нашия решава да ми бие упойка за да не ме боли. Тръгва да боцка с упойката и "Оооп, ама то се проби"   hahaha  Добре, че беше уцелил поне мястото, та направо сложихме обицата  Laughing
А татуировките мисля за втори път да ги оправям в скоро време. Веднъж ги повтарях само защото двете стари ми бяха по-светли от новата, а сега искам да ги изменя малко  Thinking

Е това е то талант  Mr. Green Направил е точно това, което трябва макар и без да иска  Mr. Green Важното е, че после раничката е заздравяла  без проблеми и сега  си се радваш  Peace Разбирам те! Обичам всяка една обица по мен, всяка е направена да ми напомня за нещо..

Аз мисля навремето не попаднах на добър татуировчик, защото след като се обели коричката и забелязах как някои линии са направо криви и неравномерно плътни  Cry За щастие, само аз си виждам дефектите по картинката, но все пак се надявам скоро да имам възможност да я поправя!

Благодаря, наистина имам огромно търпение и понякога ме правят на маймуна заради това Sad От друга страна пък съм страшно избухлива, ревнива, мнителна и от това най-много страдам аз, искам да не съм такавааа  Confused

Радвай се на търпението! Мисля, че в огромна степен компенсира за всичко останало  Hug Не знам дали има лек срещу избухливост и ревност, ама пък за какво ти е? Аз се сещам за това как за всяко нещо е нужен баланс и ето, ти го имаш. Невероятното ти търпение се уравновесява  благодарение на другото. Чудесна си такава каквато си Simple Smile Не се самообвинявай.

Аз не знам каква категория животно да се определя като стане дума за връзките ми, понеже хем съм наивна  като гъска, хем ме разиграват като маймуна, хем  полудявам като бик  и избухвам подобаващо.. И хем като побеснея в един момент се почва с лъвски ревове   Mr. Green

При всички положения се опитвам за всякакви ситуации да мисля  оптимистично.

Хубава събота и неделя, дами!

# 98
  • Варна
Днес се подстригах и си направих малко по-дълбоко подхранване на косата. Купих си и нови слънчеви очила. Просто много пълноценен ден Grinning.

# 99
Лек срещу ревността има. Просто обичайте себе си.

# 100
  • София
Лек срещу ревността има. Просто обичайте себе си.

Ето защо не съм ревнива значи  Mr. Green

От днес съм на 90 дневната диета. Уж щях да я започна преди 2 седмици, но нещо не ми се получи  Laughing Сега мисля да съм сериозна поне първите 3-4 седмици докато сваля излишните 4кг. Миналата година след тази диета се сдобих с двуцифрено количество къси панталонки и възнамерявам и това лято да си ги нося  Mr. Green

# 101
Аз нещо съм нервирано депресирана.
Пак съм гладна и реших да ям по-късно. Тия проблеми с яденето ми писнаха.  Banghead

Пуснах тема. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=649170.0
Споделете нещо по проблема че ми е важно.  Mr. Green

# 102
Като всяко хапче, за уголемяване на бюст според мен. След като спреш да го приемаш, гърдите ще добият предишния си вид.

# 103
  • Lost in a fairytale ...
November rain, сподели малко за тая диета. Чела съм някои неща за нея, но ми се иска и някой, който я е пробвал да ми разясни  Simple Smile

# 104
  • София
November rain, сподели малко за тая диета. Чела съм някои неща за нея, но ми се иска и някой, който я е пробвал да ми разясни  Simple Smile

Ами диетата е много приятна за хора като мен, които не обичат да се ограничават трайно. Няма нищо забранено, просто има определени дни, в които да го ядеш. Подобно е на разделно хранене. Един ден ядеш белтъчини, друг ден варива, на третия въглехидрати, а четвъртият е разтоварващ плодов. Вчера ми беше първи ден и хапнах за обяд салата и пилешки хапки, а за вечеря кюфтета и тиквички на скара и днес кантарът показва с 500гр по-малко  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт